Ze stranek CC.Citace:
Původně odeslal citace
Printable View
Ze stranek CC.Citace:
Původně odeslal citace
Blbost, to možná platí u celých sestav na zakázku pokud se nemýlím, nikdy jsem poplatek neplatil a nakupuju tam dost často.Citace:
Původně odeslal Ragnarok
Taky jsem v CC stornopoplatek nikdy neplatil...
To je jen u sestav.
To je fajn, že je tam tohle napsaný - nicméně, když si pro ty paměti dojdeš, zaplatíš je, tak je můžeš bez udání důvodu (a storna) do 3 dnů vrátit :arrow: i pro ně je jednodušší zrušit objednávku :wink:
Ad cena - akcie a spol. jsou fajn, četl jsem o problémech dost, atd. - na druhou stranu, chvíli trvá, než se to "jakkoliv" promítne, navíc se děje i víc věcí kolem - např. že jednomu z kua velkých odběratelů čipů (IBM) odešla fabrika na optiony, tudíž teď nekupuje žádné chipy (a oem nebere - prostě jsou na min. měsíc nedostupné IBM optiony - masírkáři :evil: :lol: ).
Ale jak říkám - zlevňovat se zřejmě nebudou, takže nevidím důvod, proč je nekoupit ihned :!:
Jiste. Jestli cekas, ze z 5000 budou stat 4000 (512) tak na to zapomen.... Ta cena se prakticky nehybe veky ....
Ba naopak, jsou to vybrane moduly (mala produkce) = vzdy vissi cena oproti OEM (a prakticky stejna porad) a az kazdy bude kupovat DDR II bude to jeste drazsi .....
Jako SD-RAM, ten uz NIKDY nebude levnejsi nez DDR.
Nakonec koupeno Corsair 512MB Cl2,5 :-)
No vidis, to, ze delas s akciema na to asi nema moc vliv co ??? ;DCitace:
Původně odeslal BeachKEN
kdo si tejden pockal, docela usetril :-)