Vstávej :!: :roll: "C1.6" fakt není Celer a výkonem cpu i chipsetu je fakt někde jinde než XP2200+! :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Sadam.
Printable View
Vstávej :!: :roll: "C1.6" fakt není Celer a výkonem cpu i chipsetu je fakt někde jinde než XP2200+! :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Sadam.
mám takovej pocit že jsem někde četl že mobilní R9700 má jen 4 pipeliny, takže se to s PC verzí nedá srovnávat
Jak ktere verze...Citace:
Původně odeslal p.a.n.a.c.e.k
Jinak z te nejlepsi 128 bit/128 MB se da vytahnout v klidu i 15k bodu v 01 a pak myslim ze si nezahrajete opravdu maloco.... :wink:
Tak neviem... obcas mam pocit, ze ta namaha mi za nic nestoji: http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?p=626084#626084... :|Citace:
Původně odeslal p.a.n.a.c.e.k
no ja mam taky neco podobneho , ovladace asi catalysti jak to tak vypada...
zitra to prozenu markama a pak se pochlubim - taky bych rad vedel jak se to chladi- kdyz parim vecer CoD tak hadr nekdy pari tak az se mi poti ruka :-(
Proc nemas v podpise znacku ?Citace:
Původně odeslal eraser
mno ale vzhledem k tomu o jaky nb se tady na foru zajimal a vzheldem k te konfiguraci bych rekl ze je to dost jasne, ne? :wink:
sice je to toho tu plno ode me , z ty konfigurace by se to taky dalo celkem dobre vycist - schvalne napis do googlu ty parametry a uvidis co to ti to hodi, ald ze si to ty tak sem udelal vyjimku :-)Citace:
Původně odeslal Dawe
vodpoledne to testnu
edit
hm i d¨kdyz , ten google na to tak sikovnej neni....
Hmm nechapu proc by si nekdo mel davat tu praci aby podle pouzitych komponent nekde na netu vyhledával co ty mas za notebook, kdyz to tam muzes rovnou napsat ???
Prijde mi to trochu .....
mno kdyz je to tak zajima tak pro ne neni problem si to najit a kdyz je to nezajima tak proc jim to cpat :lol:
podpis je kazdeho vec ne ???
Tak uz sem to taky testnul v 3DMARK 03 mam 2673 vse na default
tech 100 bodu bude nejspise v tech 100MHz co mam navic , vecer jeste zkusim sosnout ty omegy a 3Dmark 01 a jestli to stihnu tak to preerim
2Wolferine: dobre si to vystihl
2Theedge: o tom aspiru co mas ty jsem taky uvazoval , ale nakonec sem zamitl ten sirokouhly displej -- > von vlasne neni 100% sirokouhly :-( je to neco mezi normalnim a sirokouhlim :-( presneji 16:10 misto 16:9. A jak na tom vypadaji hry?
ad hry-v ovladacich jde vypnou roztahovani obrazu takze pak behaji nedeformovane ale s cernymi okraji...
... což je na nic, takže jestli chce někdo hrát, tak neširokoúhlej a na práci je imho taky normální lepší, wide je dobrej tak na filmy - a kdybych chtěl notebook na filmy, tak si koupím nějakej použitej za 15 litrů :lol:Citace:
Původně odeslal Wolferine
nektere hry podporuji sirokouhly obraz..treba mafia
proc myslis ze je to nanic? (netvrdim ze neni, zajima me to)
Já myslím že je to úplně fuk jestli to hry trochu deformuje nebo ne , protože kupovat si notebook na hry je volovina.
no me by teda ta derformace suxovala, no ja nevim me se hraje celkem pekne :-)Citace:
Původně odeslal theedge
na nejakym foru sem cetl (http://notebookforums.com/showthread.php?t=25399) , ze to jde pretaktovat na :
i'm having more success overclocking...must've been doing something wrong before
anyway...w/ omegadrivers clocked to 432/229.50
3dmark03 = 3,250
3dmark01SE = 11,700
.....
lamak napred pise jak mu to mrzne a prehrejva a pak takovej oc :-)
:lol: 8-) :-) asi zahoreni :-) :idea:
proc to delat jednoduse vid..... :roll:Citace:
Původně odeslal eraser
A v teto konfiguraci znam trochu vice notasu a google ti taky neodpovi jednoznacne, takze diky ze ses uracil.. Takovy nasili sis zas delat nemusel.... zadnej flame, ale fakt stacilo napsat dve slova....
hele dej pokoj , zase sem pises jen OT -zase si tu delas misu . tvuj prvni post : "proc nemas znacku v podpisu ? " proc bych mel, tady to je thread o mobile radeonu - to v podpisu mam , tak nechapu co te furt zere???? nevim proc co delal slozite nebo jednoduse ???Citace:
Původně odeslal Dawe
Pani, skusme sa venovat tej M11ke... dakujem.
cela moje "snaha" zjistit model jeho notasu byla jenom diky tomu, ze se mi nezdalo jak psal ze mu notas pri pareni fajruje.... Zkousel jsem dva s 9700 a jeden s 9600 a zadna traga to nebyla.... prosto sem se divil a patral po znacce. Tot vse :wink:Citace:
Původně odeslal sisi
Takze to zas tak desny OT nebylo. ;D
neboj vono to ale topi tam jak mam levou ruku.... a tam myslim ze je jen hadr -jestli se teda nemylim- proste na ty nalepce -(pohled zeshora) jinak to je vsuda pohodaCitace:
Původně odeslal Dawe
No jedou v pohode, akorat se musi hrat na max. rozliseni 1024x768 - kdyz das vetsi, tak tam ten obraz neni celej. Kdyz jedes na 1027x768, tak se automaticky roztahne ... ale neni to skoro poznat .. nejak mi to nevadi. Hraju na tom minimalne - na sluzebkach NFS Underground.Citace:
Původně odeslal eraser
Přesně tak, na 800 a 8000 topí jenom disk (zato celkem dost) :wink:Citace:
Původně odeslal eraser
Wolferine: protože imho je jakýkoliv deformovaný obraz na pytel, proto ... Cos myslel?
mno vzdyt rikam ze to tam staci odsrkrknout a deformovany neni (tedy kdyz hrajes v 1024x768)..jen se nevyuzije uplne cele lcd....
No právě a k čemu je pak 15"tka ??? :lol: (když má obraz menší než subntb :roll: )Citace:
Původně odeslal Wolferine