jako ja co sem mel doma dve eurocase skrine tak byly ze solidnich plechu..ne papirove jako treba morex atd....ale ty nove uz sou tenke co vim :?
nicmene co moje otazka? :-)
Printable View
jako ja co sem mel doma dve eurocase skrine tak byly ze solidnich plechu..ne papirove jako treba morex atd....ale ty nove uz sou tenke co vim :?
nicmene co moje otazka? :-)
Na bocnice by mohl stacit 1mm hlinik (pokud teda nechces tak odolny bocnice jako ma chieftec ;D ) A na to celo 1.6 a klidne i vic ;D
pancir ala schief je da best ;D
hlinik je lehouckej , ale nevydrzi naprosto nic jeden prevoz autem a muzes bejt sebevic opatrnej a stejne na case najdes nejakou oderku .
No ja mam al-case a nepripada mi tak choulostiva, neco sem se ji uz navozil a skarabance neregistruju, ten hlinik je vetsinou kartacovanej a ne lestenej.
Kdyz sem byl rezat bocnici tak to ale bylo fakt jak papir (ta voda ale tak rezala i 2cm plech :lol: :lol: )
BTW , tomu panciri, ono se to paozna az kdyz s tim casem furt nekam chodis. Prece jenom Chief je jak tank i tak vazi. :?
Chieftec je fakt protiatomovej. Když tahnu těch 25kg na pařbu tak ho dycky proklínám, ale když pak stavim do nějaký tý papírový sračky, tak sem za něj rád a překousnu i tu váhu. CHIEFTEC rulez ;D