tak kurňa jde to nebo nejde ;D se shodněte :lol:
Printable View
tak kurňa jde to nebo nejde ;D se shodněte :lol:
no asi to tak bude, ale potřeboval bych vědět jakým stylem to mam ted udělat ??? co Norton Ghost ??? nebo jak jinak ???Citace:
Původně odeslal tiktak
a co říkáte na tohle, řek bych že nejjednodušší způsob a funkční ;DCitace:
Původně odeslal Jack O'Neal
....kopíroval sem to takhle asi před půl rokem a myslim že to v pohodě dostalo systém i z dynamickýho disku(ale to si nejsem jistej)8-)
Citace:
jak zkopírovat celý disk i se systémem
Rozhodli jste se koupit nový disk, jehož parametry jsou výrazně lepší než-li u toho starého, a chtěli byste ho používat jako systémový? Pokud ano, ale nechce se vám podstupovat celou proceduru nové instalace systému Windows, pak můžete zkusit jeden příkaz. Připojte nový disk, nabootujte a naformátujte ho. Do příkazového řádku vepište příkaz xcopy c:\*.* d:\ /c/h/e/k/r, kde písmeno "c" značí písmeno jednotky, na které se nachází operační systém a "d" je označení nového disku ve vašem PC. Po zkopírování dat připojte nový disk místo starého a nezapomeňte provést jeho detekci v BIOSu.
No ale tohle samozrejme predpoklada, ze "novej" disk bude naformatovanej, nastaveny velikosti odilu atd.Citace:
Původně odeslal Peca-on-line
A ky ty funkcnosti, nevim ale specializovanymu softu verim docela vic, nez prostemu prikazu pro zkopirovani vseho z disku c na disk d.
Prijde mi ted novej disk, tak pro zajimavost si to vyzkousim, jestli to chodi.
Šlo by pomocí programu Acronis True Image udělat zálohu C:\ se systémem Win 2000 a přenést do nového PC s jiným hardwarem,nebo nemáte jiné řešení? /nemohu použít čistou instalaci/
2x zkouseno jednou s uspechem cipset VIA 333 na VIA 600 , nutnost instalace vsech driveru od zarizeni v PCCitace:
Původně odeslal Venton
dalsi pokus VIA 600 na nForce 400 Ultra 2 jen zkouska se zaklad hardwarem - neuspech Acronics verze 8,0 a WIN 2000 SP4
Acronis True Image 8.0 jsem dnes použil na přenos dat z Barracudy 7200.7 120GB ATA na WD2000JD 200GB SATA a přenos tří partition byl naprosto úspěšný, celé to trvalo cca 30 minut, a díky bohu... wokna normálně nabootovala, takže jsem se vyhnul reinstalaci :D
Ghost ma problemy s prenosem "jen" partition (W2k/XP), na 100% funguje pri prenostu celeho disku (klidne rozdeleno na vice casti), pri prenosu jen partition se vetsinou musi nabootovat do konzole a tam neco poopravovat (fixboot ? makembr ?) - uz nevim, klonuju vzdy cele disky...Citace:
Původně odeslal mudboy
Ten Ac. True Image neznam, podivam se a zkusim :)
Ad dynamicky disk: zkousel jsi to v tom ghostu ? zatim mi vzdy vsechno prenesl (pata na sata u radice, ktery ani neni v chipsetu atd)
Pred par minutami jsem kopiroval disk na disk,oba naprosto stejne Hitachi 160GB SATA, prez Ghost 2003....na konci kopirovani to hodilo chybu,ze na disku chybi misto...coz jsem nejak nepochopil,no a ted je ten cilovy disk v haji....
kopirovalo se asi 7 partition (NTFS,Ext3)
nedostanu se na nej prez Fdisk,Partition Magic 8.0, a ghost 2003 mi pri spusteni hodi chybu,ze na nasel nejake chyby a jestli je ma ignorovat....podotykam,ze disk je uplne novy
nevite cim to dat dokupy ???
No pokud je disk fyzicky v poradku, "rozlozil" bych ho nejakym softwarem od vyrobce, nejlepe nejakym lowlevel nebo radsi zero formatem.
Pak opakovat presnos pres Acronic a melo by bejt v poradku a hotovo.
nevim jak Ghost ale Acronis se s tim urcite popere, nemel by mit problemy skopirovanim jakejchkoliv partition s x druhama filesystemu...
no já sem to udělal tim ghostem pod dosem, jiným softem mi to nešlo....
Jedině Acronic, skvělej prográmek a tak jednoduchej.... image jde i editovat jako BIN soubor u dvd nebo cd. No prostě super, ještě mě nikdy nesklamal.
skusal us niekto natiahnut image cez siet? ide to? ked hej tak ako?
dik.
acronis true image vie tahat obraz aj zo siete ... no problemCitace:
Původně odeslal MisoSK
ja viem ze je to lama dotaz, ale nemohol by mi sem nikto napisat rychly postup?Citace:
Původně odeslal MadCap
no skusal som to , ale na to aby nainstaloval aj sietovku chce vytvorit asi 8 diskiet co je us moc to sa mi us skor oplati tam pripajat disk comu som sa chcel vyhnut, nevie niekto este niaky iny sposob?
ps. butovacie cd je mi nanic bo tie compy nemaju cdromny
a co norton ghost ???
ghost vie leda howno a nie siet :roll: