hej sefe asi sme si neporozumeli -- >> rekl sem ze silve je shit !!!! o Ceramique sem ani nepip , sam ji mam taky je to super pasta - funguje dokonce jak lepidlo pasivy u grafarny mam prilepeny jen na ceramicqu :-)Citace:
Původně odeslal riksa
Printable View
hej sefe asi sme si neporozumeli -- >> rekl sem ze silve je shit !!!! o Ceramique sem ani nepip , sam ji mam taky je to super pasta - funguje dokonce jak lepidlo pasivy u grafarny mam prilepeny jen na ceramicqu :-)Citace:
Původně odeslal riksa
Teplotu pastou moc neovplivnis, podla mna je to vec toho ako ti chladic sadne ..Niekedy ti sadne lepsie a niekedy horsie ....
A neukamenujte ma je to len moj nazor ...
no uz sem to tu jednou postovat , ale sem se to hodi, takze:Citace:
Původně odeslal Champion
sundaval sem zalmana7k z P4c (mezi tim KERAMík ) a stalo se mi to že sem ten procak vyrval aniz bych otevrel patici - no pak sem se musel hodne snazit abych z toho ten zalman jen sesoupl , sper prilnavost --->>>proste jak rikam je to jak lepitlo - pasivy na pameti tim jednoduse prilepuju
dal som tam toho zalmana 47a do bocnice som dal ventilator a fici to v pohode. ked ratam seti, tak mam pri 2400mhz a 1.775v teplotu procaku 42.5 stupnov
no a pak ze se koupe zalmana nevyplati :lol: ...Citace:
Původně odeslal AkaKarma
BTW: na kolik maximalne vyleze ta teplota pri burnu :?:
a jeste kolik zmakne ten tvuj bartik ??
pri burne na full otackach vyleze max do 47-48stupnov. bartik zvladne 2400MHz na 1.79v - prime stable