koupil sem ho v CC za 17.4k dan si necham odecist takze nejake 3k dolu :-) jas mam na 20%, vcera se to nedalo vydrzet dneska je to uz o neco lepsi
Printable View
koupil sem ho v CC za 17.4k dan si necham odecist takze nejake 3k dolu :-) jas mam na 20%, vcera se to nedalo vydrzet dneska je to uz o neco lepsi
kua :evil: :evil: sem ho v CC objednaval v pondeli .. rekli mi ze 19. ve stredu budou a, ze jeden bude volnej, dosla mi na mail objednavka s terminem dodani 19.5.. 19. ve stredu mi poslali mail kde bylo zmeneno datum dodani na 26.5. ... mno dost me to vytocilo, ale rek sem si ze ten tyden vydrzim a.. neska mi dosel dalsi meil ve kterym je termin dodani OBVYKLE 10 DNI :evil: :evil: .. to mi nepride moc seriozni vod nichCitace:
Původně odeslal register
Dali byjste tu nekdo screen z plochy windows,premyslim jestli 172X nebo 19NecaLCD?!
??? jak si tím pomůžeš?Citace:
Původně odeslal xmen
zajdi si do Datartu a nech si ho predvestCitace:
Původně odeslal xmen
SCREENSHOT nezachycuje nekvalitu obrazu. Je to realny otisk obsahu obrazovky, ale na kazdom monitore je screenshot rovnaky, museli by ti sem dat nejaku super fotku, tam bys kvalitu videl.Citace:
Původně odeslal xmen
A kam ti ho poslem ???Citace:
Původně odeslal Marcelino
Mail. :!:
Ja som sa rozhodoval medzi 17 a 19kou , ale toto LCD ma presvedcilo ze 17ka staci. Plocha displaya je iba o 1 cm kratsia ako pri mojom CRT monitore Samsung 959 NF.Citace:
Původně odeslal xmen
Najprv sa ti to zda byt male , ale velmi rychlo si na to zvyknes. :!:
ooops, sorry : mpastor@procs.skCitace:
Původně odeslal Richardus
Vidis, a to sa ti mojich 18" zdalo malo ked bol's u mna... ved som hovoril, ze je to v pohode.Citace:
:oops: NJN , ked to mas nejaky cas doma , tak veeeelmi rychlo zvyknes. :roll:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
CRT uz nikdy nechcem. ;D
He, he, wet to som rikal taky!Citace:
S takou rychlou odozvou sa zvyka podstatne lepsie. ;DCitace:
Původně odeslal Wuuduu
Holt 12ms je 12ms.
tak ho mam taky .. a abych pravdu rek tak zpocatku sem byl trochu rozpacitej.
Ostrost, jas vsecko supr. Odezva fantasticka v UT2004 sem nic rozmazlyho nepozoroval i kdyz sem se dival jen na hrany, ale furt se mi nezdaly barvy .. steloval sem to pomoci magic tune snad 10X. Ten posuvnik na jas a kontrast ma ale strasne malej rozsah .. ikdyz sem jas stahl na min tak furt sel videt na te stupnici ten posledni nejtmavsi prouzek krasne .. a kontrast to samy. Obraz jako celek byl supr ale nekery ikony ..panel start, a treba flash 5(nejvic se mi nezdala cervena na ikone NERA :) ) meli urcity barvy svetlejsi. Mam to zapojeny pres analog pac kartu s dvickem zatim nemam.. tak sem si rek zeto bude tim
Druhej den vecer sme k tomu sedli se spolubydlicim a po dvou hodinach sme prisly na to ze je potrba dostelovat jeste gamu/ ta vsak v magic brightu nikde neni - resenim se nakonec ukazal adobe gamaloader kerej si nainstaluje pri instalaci photoshop a ten hned po spusteni win upravi gamu na pozadovanou uroven. Jas a kontrast sme nastavili na 50 a monitor nakalibrovali jen pomoci gamy (bylo potreba ju trochu snizit) a ted je to naprosto fantasticky.
Jen me mrzi ze se to tak nespustilo hned poprve - tesil sem se jak monitor poprve zapnu a padnu na zadek a nebudu schopnej dychat :-)
No ja som to hovoril ze to treba trochu doladit
ale na zadok som aj tak spadol , obraz ostry ako britva. ;DCitace:
Tak i já si už pro něj hned ráno jedu do CC...super servis, dnes objednávka i s emailovou domluvou zítra už nový obraz 8-)
nejdřív jsem tady kolem přemýšlel nad dost neznámou 20" krávou od HP s údajně 16ms :?: , ale došel jsem k závěru, že to nebude ani potřeba a postačí mi DOUFÁM rychlá 17tka 172X :idea:
Navíc za přibližně polovinu grošů :wink: On by taky takhle jeden mohl čekat stále a když už mám LCD ve worku, tak proč si budu kur**t oči doma, že :?:
A proto bud SBOHEM moje elektronové dělo značky PHILIPS :mweheh:
podle ceho si je ladil? Mi to zkouseli podle tech ctvercu co sou na ladeni v MAGIC TUNE a kdyz sme to udelali tak aby vsecky ty ctverce nejlip sedeli tak to moc nepomohlo, pride mi ze vtom maj nejakou krpu.Citace:
Gamu som znizil priamo v ovladacoch od grafiky , ale cele som to ladil podla "oka".Citace:
Původně odeslal Hrochoslon
Kazdy si to musi nastavit ako mu to vyhovuje , ale podla mna tu gamu si treba stiahnut asi vzdy.
A jaky se vam zdaji pozorovaci uhly? Muj, subjektivni, nazor jw, ze by to mohlo byt o neco lepsi :?
Ja mam LCD od Samsungu SyncMaster 181T tedy 18" a jsem hooodne spokojenej uz ho mam 3 roky a zadnej vadnej pixel :-)
to jo ale je to dano technologii.. 172X ma TN matici, ktera je velice rychla ale nema tak velke uhly. Jak vypustili ten prvni model na kerej byly tak rozporuplny recenze tak ten mel prave PVA kera ma zas supr uhly ale nema takovou odezvu. Takze tak kazda ma svoje + a - , myslim ale ze se to da v pohode prekousnout :)Citace:
Původně odeslal Jirka_koffee
Jak to myslíš v pohodě?.....v jakém případě budu spatřovat nedostatky?Citace:
Původně odeslal Hrochoslon
vyjadroval sem se k pozorovacimu uhlum, ktere nedosahuji olbrimych rozmeru :wink:Citace:
Původně odeslal jago
nedostatky spatris tehdy kdyz od lcdcka vstanes a budes tak pul metra vod nej. Obraz bude zasedlej. Nebo kdyz se vohnes a budes neco hledat pod stolem a pritombudes chtit pozorovat deni na monitoru - ale priznejme si kdo by to delal ;D To samy plati do stran. V pripade ze se diva vic lidi tak musi byt od monitoru vzdalenio tak aby se vsici vesli do zobrazovaciho uhlu.
super,ale já bych chtěl vědět,když díváš do 172x,kdy spatříš nedostatek v malém pozorovacím úhlu
kua dyt sem ti to prave povedel.. Kdyz u nej budes sedet a cumet tak nedostatek nespatris .. kdyz budes koukat ze stran bude to zasedly nebo tmavy.Citace:
Původně odeslal jago