chlepy , udelejte si cas je to jednou za zivot takovy HW , dalsi hlasovani uz fakt delat nebudu , protoze uz v tom je bordel jak v Dubí a lidi jsou nastvany ze furt menim termin :wink:
Printable View
chlepy , udelejte si cas je to jednou za zivot takovy HW , dalsi hlasovani uz fakt delat nebudu , protoze uz v tom je bordel jak v Dubí a lidi jsou nastvany ze furt menim termin :wink:
Problém je možná v tom, že nějaký lidi studujou, nějaký pracujou. Když máš prázdniny, jde to v pohodě. Ale když je nemáš.
Nebylo by od věci, místo hlasování v rozmezí, udělat jmený přehled? Potom by to bylo všem jasný.. :wink:
Koukam,ze musim potvrdit :wink: RAMPAGE opravdu BUDE.
Hank mi ji posle na podporu tohoto srazu! Upozornuji, ze mi ji zapujci a ne venuje, takze ji musim zase v nejake rozumne dobe vratit! Takze jestli chcete udelat sraz na podzim, tak ji neuvidite 8-)
Ten termin 2-4.7 je pro Rampage krajnim terminem. Do te doby uz budu mit k dispozici i redukci AGP2PCI, takze se muzou dotahnout nejake UBER-PC a udelat testy s Voodoo5 6000 na treba Athlon64, P4-3.4 GHz apod. podle toho kdo bude mit nejake nadupe PC k dispozici.
Takze se panove dohodnete :wink:
Těžko se bude hledat termín aby mohli úplně všichni....jsem pro červenec,
Rampage bude super....... kdo přijede, přijede, kdo ne tak bude koukat na fotky.....
manici , musite se tam dostat , viz ramage atd , bude to super , tak si udelejte cas :wink:
Hlavně se těším na foto všech Voodoo dohromady :drool: :drool: :drool:
PS: A chtělo by to nějaké pravé voodoo rekvizity :arrow: slepice, nůž , panenku někoho nenáviděného, masku atd...... >:} .
Jestli mi to toho 2-4.7 nevýjde,tak se asi pominu :roll: ,vidět rampage na vlastní oči se jen tak nepodaří (pokud mi to klapne a přijel bych,vemu i digi. kameru :-) )
ja ten posledni termin dal kvuli vam ;DCitace:
Původně odeslal Katoo
Toho 2-4.7 to vypadá že bych taky mohl. Jestli vyjde matura tak udělám všechno proto abych tam mohl přijet.
Hladis: Voodoo rekvizity :-o ? Jako panenky a fotky hlavounů z nVidie, nebo co tím myslíš???
:lol: :lol: :lol: Promiň ,ale když jsem si to přečetl tak jsem málem spadl ze židle. Fotky hlavounů nVidie je dobrý nápad, ale já myslel klasické předměty používané při voodoo rituálech ,jako zpestření akce ;D ;D ;D . Jejich použití na někoho konkrétního nechám na společné domluvě >:} :mweheh:Citace:
Původně odeslal no-X
Super. Jestli vyjde ten cervenec tak bomba!
Eventuelne bych mohl pomoddovat desku na FSB > 210 a vzit ji na testiky AGP2X karet. Ale to nevim jestli zvladam casove :roll:
no jo,mam kamosa a ten je nvidia fan,mozem ho doniest a provedeme tradicny voodoo ritual na naklonenie temnych bohov-jeho hlavu zmensime a vycpeme a potom ju budem nosit na krku.Citace:
Původně odeslal Hladis
mozno mi s ni stupnu fps pri call of duty na mojej v5 ;D
by bylo dobry :wink:Citace:
Původně odeslal Marty
Pokusím se sehnat fotku Zezulky (asi někteří znáte :-) ). Myslím, že vhodnější objekt snad ani neexistuje.
ps47: pokud by se to povedlo, nedivil bych se, kdyby nám po rituálu framerate vzrostl nad úroveň 6800 Ultra Extreme :lol:
Lidi nejede někdo na sraz ze severni moravy autem ??????
Panove, poradte jak vysvetlit pritelkyni, ze videt Rampage je dulezitejsi nez slavit trilete vyroci? :?:
jednoduse ji rekni ze vykon ty karty byl vysokej jako u ti4200 akorat byla vydana o dva roky driv , jsou 3 na svete a jedna ma hodnotu tak 3000$ :wink:Citace:
Původně odeslal Marty
To Marty - jo to je dilema..........
ale když tak ji vem sebou a jak na to budou všichni zvědaví tak si to možná uvědomí :-))
tak martyho potencialni manzelka je pro rampage ;DCitace:
Původně odeslal oblak
Spojte to dohromady ;D ;D ;D .Citace:
Původně odeslal Marty
Kamarádi moji ;D ,vysvětlete mojí budoucí ženě,že vidět Rampage je víc než nějaké líbánky ;D ;DCitace:
Původně odeslal Hladis
jezis to je samej problem ;D , dej mi na ni tel cislo ja ji to vysvetlim :wink:Citace:
Původně odeslal Katoo
Hlavně jemně ,aby hned nenásledoval rozvod :mweheh: :mweheh: :mweheh:Citace:
Původně odeslal K!ll3r
Mno takže na srazu bude i manželsá poradna :-)))