To asi ne, ale me to staci.
Printable View
To asi ne, ale me to staci.
Tak jsem si nakonec stahnul PHPEdit, je mozne pozadat o personalni licenci pro soukrome pouziti zdarma, coz jsem udelal, vypada to vyborne, ma to vsechno, co jsem potreboval, prostredi mi pripomina VS.NET 2003, ma to mnozstvi ruznych nastaveni, code beautifier, helpy, manualy, umi debugovat, ...
Pouzivam kratce PHPEdit 1.0.3.68 a kdyz je spusteny, tak porad zere CPU tak 4 - 8%, nevite proc???
Docela me to vadi a nejen proto, ze mi to zdrzuje seti.
EDIT: Ted jsem s hruzou zjistil, ze kdyz pisu, tak zere 10 - 20%. A nekdy chvilema i 50%, to je katastrofa.
Hmm...tak to ti uprimne zavidim. Na Javu v praci pouzivam Eclipse, pomerne nenarocny prostredi a jednou denne se dockam spotreby 400MB pameti a naslednyho padu (mam tam jen 512MB pameti). To nemluvim o zatizeni.
BTW:who cares?? dostavas snad za to penize?Citace:
..... mi to zdrzuje seti.
No tak to je neco.
Nainstaloval jsem si Nusphere PhpEd 3.3.3332 a je to to samy, taky zere cpu. Tedy, to jsem si pomohl. Ale zere to min.
Kdyz uz pises o penezich...mas pravdu :-), kdyz se mi podari dodelat projekt, tak mam sanci i na 6-ti mistnou provizi...tak holt co se da delat, ja necham zrat procesor PHPEdit :-)
Ja na PHP používam notepad.exe :D
Kristepane na nebesich...to snad ne :roll:Citace:
Původně odeslal Wizzard
Tak to asi delas hodne slozity stranky :lol: Ne vazne, spousta lidi si vypina zvyraznovani syntaxe, ale ja si to predstavit nedovedu. Teda dovedu, ale ta produktivita by sla vodopadove dolu.Citace:
Původně odeslal Wizzard
máš pravdu, ja iba jednoduché stránky :DCitace:
Původně odeslal mraky
Tak to potom jo - taky jsem pouzival normalni notepad, ale tak na include :) Kdyz jsem zacal delat s databazemi, tak jsem mel zavorkovou, strednikovou a uvozovkouvou smrt... :) To bylo furt Syntax error - found smthg, expecting smthg else... ;DCitace:
Původně odeslal Wizzard
Pracujete nekdo s PHPEdit? Taky vam to zere procesor, i kdyz v tom nic nedelate?
Vite nekdo, co v nastaveni (nebo pluginech) vypnout, aby to nezralo? Vzdyt to neni normalni.