Konečně se mi podařilo přetaktovat moji R9600. takže u GPU ¨mám strop na 400 a memory jedu na 540 a jeste zadny chyby. Mozna by sla i vic, ale dost to topi a tak vic pujdu az udelam pasivy na pametiCitace:
Původně odeslal G_R_E_E_N
Printable View
Konečně se mi podařilo přetaktovat moji R9600. takže u GPU ¨mám strop na 400 a memory jedu na 540 a jeste zadny chyby. Mozna by sla i vic, ale dost to topi a tak vic pujdu az udelam pasivy na pametiCitace:
Původně odeslal G_R_E_E_N
nazdarek!
co poviete na toto?
http://www.titan-cd.com/english/product.asp?model_no=TTC-CUV2AB/RHS(DIY)
oplati sa to za 235,- SK bez DPH
A kde to chces akoze dat ?? na 9600XT ?? Podla mna to tak moze uchladit 8500 a nie tvoju grafiku ..Citace:
Původně odeslal DamaGer
Moj nazor : Je to male h.o.v.n.o co nebude chladit ...
Citace:
Původně odeslal Champion
tak to si na omyle chlape!
keby si videl ake male h.o.v.i.e.n.k.o. a dokonca hlinikove mam ja na orig Sapphire Radeone 9600XT tak by si sa aj "pokakal"
pozri si http://www.sapphiretech.com a mrkni na obrazceky 9600xt a zameraj sa hlavne na chladic!
ja si myslim ze ten hlinikovy orig menej chladi ako ten medeny TITAN :idea:
Vypadá skoro jako přesná kopie chladiče co dával Hercules na R9700Pro/R9800Pro a věru to moc dobře nechladilo.
Ja ti poviem len tolko.Ze je to male z medi a urcite to bude hlucne lebo med treba lepsie chladit ako hlinnik.Myslim viac ofukovat.Takze urcite nic moc presuper silent PC. :wink:
a tie pasivy su dobre?Citace:
Původně odeslal NOD
Ja by som to nechcel ani zadarmo a to nehovorim o hluku ..
Cim mensi chladic tym viac hluku lebo sa musi viac tocit ...
Nie je nad velky pasiv a 8cm fan na 6V-8V..
no tak to je dobre ale zase ich musis ofukovat.ale staci malinko.Ja mam aj Volt mod na ramkach nic tam na nich nemam a su v poho.su po niekolko hod. pareni celkom vlazne
aky Volt mod?Citace:
Původně odeslal NOD
co tym myslis?
co je to? pouc ma, pls.
HW zmena voltaze napajania ramiek aj VPU.robi sa zasah do Gk a potom to laduje viac stavy a tym padom to lepsie ide taktnut
a ako si zvysil napatie? myslim, kolko navrch?Citace:
Původně odeslal NOD
VPU z 1.252 ->1.459V
a RAM 2.72-> 2.98V
a to ti este nezhorelo?Citace:
Původně odeslal NOD
kolko to znese max?
a ako sa to robi?
strop je u 9600 tak 1.5V a ramky maju tusim 3V.nie nic nehori a ide dobre.No ako sa to robi tu tusim bol neaky dred o tom ale fakt ked sa ti len trochu trasu ruky tak si zozen niekoho kto ti to spravy lebo inak zlikvidujes zbytocne dobrru grafiku.
Citace:
Původně odeslal DamaGer
A co tak Toto : http://forum.nitranet.sk/files/p5240003.jpg
naklady su 400sk ale chladiaci ucinok RAZ TAKY
ok! ale co je to aky pasiv na GPU?Citace:
Původně odeslal Champion
Pasiv je z chladica TITAN TTC D5T na procesor AMD, ale chladic som musel vymenit koli hluku :arrow: za ten BLU SpireCitace:
Původně odeslal DamaGer
Je dost tichy ake ide na 7V tak je velmi tichy ....
ibaze ja mam problem s miestom okolo gpu, mam tam tranzisoryCitace:
Původně odeslal Champion
A myslis ze 9800 tam nema nic :lol:
a nemas nejaku podrobnejsiu fotku ako si to tam natrepal?Citace:
Původně odeslal Champion
Citace:
Původně odeslal NOD
je k tomu nejaka stranka s nakresmi a pokecom okolo toho, rad by som si V mod spravil lebo mam moznosti dobre pajkovat.
Inac mne ide aj zvysovat napatie na GK aj v biose na maticnej doske, ma to rovnaky vysledok? Na pamate nemam nic pre zvysenie napatia. Preto V mod. HELP
Nejde to a nema to teda ani rovnaky vysledok. To len zvysuje napatie na akom operuje AGP zbernica, nema to nic s napatim jadra GK...Citace:
Původně odeslal MLAKATOR
dik len teraz tie nakresy a postup na Vmod, nema to dakto?
Noze skus napisat co si spravil (presne) na svojej karte. nech to porovnam s inymi modmi a mozno to spravim aj u seba. pokusim sa to ukazat unoidovi a co mi na to povie. Ked mozes hod aj orazky.Citace:
Původně odeslal NOD
dik
mlakator