mno, tak dam do desky celi 400 a bude se taktovat dal 8)Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
jinak uz bych stejnak chtel prejit na neco jinyho... ale nevim co... ???
asi P4, ale to se nedoplatim :o :(
Printable View
mno, tak dam do desky celi 400 a bude se taktovat dal 8)Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
jinak uz bych stejnak chtel prejit na neco jinyho... ale nevim co... ???
asi P4, ale to se nedoplatim :o :(
Vzdyt jsi nam ted ukazal ,jaka je P4 sracka!
to sice jo, ale ja bych stejnak pod 2,8GHz nesel...Citace:
Původně odeslal Majkl
Frekvence neni vsechno, ale to sam vis nejlip.
Přesně tak ;DCitace:
Původně odeslal Majkl
Vykon Tualatinu mi staci a dufam ze este dost dlho stacit bude. A ked mi stacit nebude a a Intel nevyrobi ziadny normalny procesor tak to vyzera na AMD (ale nie s VIA chipsetom - tejto firme nedam ani halier :lol: )
Co mas proti Via cipsetum? :-DCitace:
Původně odeslal Rainbow
;D koukám že rainbow je na tom stejně jako já. VIA ee.
Ani ja VIA nechci, asi je nas tady vic takovejch. ;D
Pro mě. Je VIA a AMD asi stejně kvalitní, co znamené, že ani moc ne. Teda nevím jak teď, ale dřív když jsem slyšel VIA, tak to bylo v souvislosti, že se něco posralo atd....
herma:
Takych, co nejdu do AMD kvoli firmicke VIA je tu viac ;)
VIA chrli chipsety jeden za druhym a jeden vacsi shit ako druhy ;D navyse ked som chcel od nich nejake datasheety tak mi povedali ze mi ich nedaju. Ich chyba - oni nemaju poriadnu podporu v UniFlashi a navyse si od nich nic nekupim.
nastesti je tu ted Nforce 2 :lol:
Datasheety nikde a na moje maily sa zvysoka vy*****i
Dee: nestras. Vies, ako by mi to s Radeonom padalo ??? :o :D
Na 140 fsb uz jsem to taky rozchodil, uplne v pohode vsechny testy, Sandra,3DMark 2000,2001 ,ale NFS 6 byl kamen urazu tan dostava procak pekne do tela a ten box co na nem mam uz to nestiha chladit.Tak jsem to vys ani neskousel.Snad az sezenu nejake lesi chlazeni.Navic ta moje deska me nasrala.Nejdriv jsem mel Asus P2B, 8065 bodiku v 3DMarku 2001,Proc 1,1@1,46,grafika default.Na MSI 6337 le5 max v 3DMarku 7200 s default grafikou.Zvlastni?
Preco si si nenechal Asus? Je to omnoho lepsia doska...
uz sem mu to 2x psal, at tam hodi z5 toho asusa... ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
gl_storm:
Ja se mu vubec nedivim, taky nevim co ceho pudu dal. Jesi ma cenu jeste kupovat tulene a pokusit se o ten hack na slot 1, nebo rovnou nakou novejsi desku. Jako zaryty inelak se mi do AMD vubech nechce (jeste mam stale nedobre vzpominky na K5 a pod. sracky co meli kamaradi), ale P4 neni zrovna povedenej CPU. Stale doufam, ze pridou s necim lepsim.
A toho tulene bych fakt na ty >2V nejebal, za tech par % vykonu to nestoji.
S VIA cipsety taky nemam nejlepsi zkusenosti, uz s tim hnojem nechci stavet zadnej komp.
Uvidíme co bude :wink: Taky jsem neřekl že pujdu do AMD 100% :|
Tak sem koukal na toho Tvyho celeronka - je to pekny ale....Citace:
Původně odeslal gl_st0rm
mam 1,4 na 1,57 sice nepatrne mensi vykon (Integer iSSE 8358/ Floating-point iSSE 10140) ale je to bez "nasili" a na 112 FSB s default Ucc. Origos box chladic. A rozdil ceny 1,1 a 1,4 neni velkej. Na 124FSB to jede taky, ale je to teply a kouse se to (default Ucc na powerleap redukci) az bude trosku lepsi chladic, tak rozeberu bednu, nastrapkuju rozumnou voltaz a pak ti natrhnu p***l ,pte na 1,4 @ 1,736 se nechytas, pokud nepujdes taky vejs.....
Je pravda, ze mam kolegu co ma taky 1,4 tuala a ten ma na 112 FSB problemy i se zvysenou voltazi.... ale ma zadratovanou nejakou noname redukci. Powerleap je asi k tomudle vnodnejsi uz kvuli externimu napajeni procaku.
Je mozne ze pri 124MHz budes mat celkovy vykon nizsi - vykon dost zavisi od FSB. A 1.4ku na 133 nerozchodis ani keby si sa roztrhal.
zde plati to krasne pravidlo "FREKVENCE NENI VSE" ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
p.s.: Aquacool uz je v beta-testovacim provozu na koberci ;)
Pořádně ho přetoč jsem na to velice zvědavej :wink: Držím palce 8-)
a je to tady!!! ;)
Celi 1100 @ 1650MHz @ 150MHz FSB @ Intel 440BX :o :o :o
http://www.sweb.cz/gl_storm/pic/oc_1.../oc_wcpuid.gifhttp://www.sweb.cz/gl_storm/pic/oc_1...uz%20kopie.gif
vice fotecek tady: (fcetne chlazeni etc...)
http://www.sweb.cz/gl_storm/pic/oc_1100@1650Mhz/