Citace:
Původně odeslal dutch3s
hehe kecziii,kvaka si obcas jdes dat ale vzdycky dostanes na pr.del 100: - 20 :lol: :lol: Jinak teda....kdyz vidis ten rozdil....prozradis mi v cem je?Je snad pomalejsi?Snima hur?O kolecku se bavit nebudeme,to je jasna nevyhoda pro ty,co ho pouzivaji.
he sry ze se vam do toho montuju , ale ja se musim zastat Logitechu , mam dual optical a planuju prechod na 510 uz jsem ji mel parkrat v ruce a uz sem si na ni zvyk :-)
takze ty tu pises kolecko nesrovnavejte - ehm ale ono to kolecko ma velkou roli a kdyz uz se bavime o kvakovi nebo UT 2004 tak je zapotrebi vedet a mit pocit v ruce -kolecku- ze kdyz trikrat votocim ze mi tam padne zbran kterou mam o tri dal a ne ze tim zatocim a nestacim se divit co mi tam zase padne , to sami u dilabla kord u charakteru ktery hodne spellujou (sor. , nec.) tam taky normal mam bone sp. vim ze trikrat votocim a mam tam rise skeleton nebo cokoliv jineho a v tuhe bitve opravdu neni cas na hru typu ,, tak copak nam to tam padne.
jo a jinak mi Logitech vyhovujou i ergonomicky - to ale nepocitam za objektivni duvod ke koupy - pro me to je ale objektivni az az :-D