s tim fanem je to uz vyreseny...vypnul sem kontrulu otacek...mam Slim Silent Pro TC s auto regulaci a na pasivu cooler master-puvodni byl moc velkej.Procak uz taky jede normal...v biosu sem nastavil FSB na 133
Printable View
s tim fanem je to uz vyreseny...vypnul sem kontrulu otacek...mam Slim Silent Pro TC s auto regulaci a na pasivu cooler master-puvodni byl moc velkej.Procak uz taky jede normal...v biosu sem nastavil FSB na 133
1.vykon se ti zvysi dost ale zalezi jakou mas grafuli jestli to ma cenu vubec kupovat :)Citace:
Původně odeslal masigrs
2.co by se melo stat nic , max to ty pameti nezvladnou ale ja myslim ze to pujde kdyztak das fsb 124 nebo kolik to ukazuje :)
3.jakemu vykonu no zkus pocitat cece 1800/133*100= ??? moment chvile prekvapeni a vychazi mi 1353mhz
se 100 FSB mi to ukazovalo 1350....podle tipu sem to dal na 133(266ddr) a uz je tam 1800...
:o :o čo som počul, samý problém!Citace:
Původně odeslal crazyape
a co 8k5a2+? koukam ze mas misto toho applebreda uz athlona XP? mel si zase problemy s BSOD? nebo si vymenil MoBo za jinou revizi?Citace:
Původně odeslal Vlado
chtel bych jen vedet, jestli bych si pripadnym upgradem CPU na XP pomohl, sice me to moc casto nevyhazuje BSOD, ale i tak me to sere a MoBo se mi moc menit nechce, ted jedu vpohode na FSB 200
btw.: THx a sorry za OT
ne,mam durona 1800 ne XP!Deska ecs nefungovala...ted mam MSI KT4AV(L) a vubec sei neztezuju!!!Good deska za 1800,-
BTW: nedošla SZ? S tým Athlonkom je to zatiaľ úplne v pohode! Doska tá istá. Tiež sa mi to zdalo divné - identické jadrá a taký rozdiel... Ale ak budem mať príležitosť, mením z EPoXu späť k ASUSu. Ten je podľa mojích skúseností bezproblémový a spoľahlivý.Citace:
Původně odeslal UFo
2 crazytape:::
hele nemuze se este ty MSI sragorky nejak zbavit a koupit si radsi EPoX 8K9A7I (KT400A/8237) ktera je levnejsi, vykonejsi a ma vetsi moznosti nastaveni BIOSu a tudiz i oc... ?
nejsem crazytape ale crazyape-proc???fakt nechci...ja na tom OC nehodlam delat....na nataktovani durona 1800 na tak 2200 to snad staci ne???Citace:
Původně odeslal Converge
jasne ze staci, jen sem chtel poradit, ta druha deska je vyhodnejsi.Citace:
Původně odeslal crazyape
to asi jo no...ale ja sem priznivce MSI....
Jak vysoko hodite D 1.8 pri default voltazi a pri jaky teplote? Nejlip vlastnici ECS(PCCHIPS) M848A.
Grafarna tam bude ATI Radeon 7500, 64 Mb. Ja to spis potrebuju na strihani videa, kresleni v cadu a podobne.Citace:
Původně odeslal K!ll3r
Asi som na tom rovnako. Dobrá otázka. Mam ECS M848ALU,256DDR400 AM1,Radeon 9200 a chcem kupit 1800 Durona. Čo od toho môžem očakávať? A aké jadro bude mať ten duron, v obchode mi odmietli povedať.Citace:
Původně odeslal Toncek
duron 1800 je applebred. co si takto precist faq? ocekavat od nej muzes 64k cache L2 a mam takovy dojem, ze i superlock ( mel bys vazne velke stesti, kdybys sehnal odemceny ). staci?Citace:
Původně odeslal Bajza
Staci. A este takto, na kolko ho viem pretaktovat ak použijem fakt dobré a dobre vymyslené chladenie, ale vzduchom.
Pochop, ze kazdy kus CPU je jiny :!: Takze jeden pretaktujes tak a druhej tak :wink: Takze ti nikdo nerekne na kolik ho pretaktujes :wink:Citace:
Původně odeslal Bajza
Male testy a popis Durona 1,4 , 1,6 , 1,8 v porovnani s AthlonemXP na stejnych frekvencich.
www.volny.cz/milankv/recen3.htm
může mi někdo jednoznačně vysvětlit proč na superlock duronech nejde odemknout cache?
protoze maj superlock? :DCitace:
Původně odeslal Puťas
bracho nepocuvaj ich MSI foreverCitace:
Původně odeslal Converge
prosim noflame a noOT prispevky ???
co do desek > mame tu google tak staci kouknout na recenze, je jich vsude hromada.
co do MSI > je vseobecne zname, ze MSI desky nepatri mezi spicku ( takze pokud nekdo chce kvalitu pro OC atd., at zvoli jineho vyrobce, ceny nejsou tak rozdilne ). naopak je zname, ze patri mezi desky nejlepe vybavene ( plati o nejvyssich modelech ) a take jedny z nejdrazsich ( opet plati o nejvyssich modelech ).
EDIT > 2port777: kdyz uz napis duvody a ne jen nepodlozene konstatovani
Presne, mate tu google, mate tu me :)))) Hele dotaz, takze teda kdyz ma ten durex 1800 zamcenej nasobic takze teda nejde odemknout L2 cache jo?
Nie , teda aspon mne sa to nijako nepodarilo :evil:Citace:
Původně odeslal Dj Google
To je v pytli.. Ja jsem se na to tak tesil :)