hmm "Tak tomu sa hovori Super kupa "...Citace:
Původně odeslal Tom
Printable View
hmm "Tak tomu sa hovori Super kupa "...Citace:
Původně odeslal Tom
No ja jsem se svým R9000Pro co mám v popisku také spokojen.
Byl jsem spokojen se Sapphirem 9100 :-) a ted jsem jeste vic spokojen s 9800Pro . . .
To jsem tu zatim jedinny s Radlem 9500? Nu co, pochvalim se take :lol:
Herkules 9800SE AIW @ 9800PRO AIW
Vsechny pipky jedou-absolutne bez chyb :D A telka se taky hodi, i to dalkovy ovladani je rulez.
OC-ATITool najde 410/750(bez chyby)- to taky de 8-)
SPOKOJENOST :D
Ja som celkom spokojny s Manli 9500/64MB lock. OC nie je ziaden extra ale za tie prasule myslim v pohode(4190,-Agem koncom leta), default 276/270 ide taktnut na 310/288 a po upgrade chladica na Titan D5TC na 340/288 siel by aj viac - je uplne studeny, ale treba Vmod a to sa mi nekce ;D
Presne tak, jsem na tom stejne za 8 litru pred pulrokem to byla koupe jako svine :wink:Citace:
Původně odeslal mrnin
Huraaaaaaa mam ho
tak to jsi klukCitace:
Původně odeslal norton
já sem zase pěkná játrofka :D :D :D :lol: pač sem původní rádlo, které beželo 486(500 by s voltage možná dalo) /770 vyreklamoval a dostal jsem dojeblý rádlo, který neukopu nad 465 s voltage, ale aleposn paměti mě jedou trochu více.... :lol: :lol: :lol:
asi ho odpálím a budu střádat na na na na X...800, muheeee :lol: :lol: ;D
tak tomu rikam prasarna...pak na tebe dopaceji vsichni protoze cetnost reklamaci se musi pochopitelne projevit na vyslednych cenach...
ja sem si koupil Daytona R9100 64MB 250/250@300/270 a sem desne spokojenej... uz 1 a 1/2 roku :lol:
Tak tomu sa hovori skromnost ..Ja uz teraz nie som spokojny :mweheh:Citace:
Původně odeslal Warlord
.... jj .. tebe musim rozhodne pochvalit, pac sis pro sebe poridil to nejlepsi :wink: 8-) .. ja se taky musim strasne pochvalit, ze sem si koupil 9800 PRO, pac me vyslo vo cca 1400,- min nez tehda 9700 nonPRO s blbejma infineonama (sice je to vyvoj cen, ale stejnak se chvalim) ;D ;D .... poradit zatim nepotrebuju, dokonce si umim i sam naflashovat bios :mweheh: :mweheh:Citace:
Původně odeslal DeeKay
ty si este dojebly radlo nevidel, skus sa pozriet na moje aby sli uplne vsetky testy bez artefaktov musim mat nastavene 400\700, a to je riadne v ..., a vo Far Cry a Ut2004 mozem vyuzivat nastavenie 410\720 a pohoda, ale nenaserie to??? mal som objednaneho sapphira 9800pro a nechal som sa na radu na fore nachytat na super chladene MSI, a inak BTW teraz aj tie Sapphiry idu naprdel taktovat 400\720 ako tu bolo pisane, ty by si sa stazovat nemal.Citace:
Původně odeslal Pavel Kuncl
Ja som s vykonom mojeho R9800pro nadmieru spokojny, ale overclock mohol byt daleko lepsi ;D
no tak sa aj ja pochvalim ;D Predal som svoju R9600pro od SAPPHIRE za 7k a kupil som si radka 9800SE od CANYONu za tych istych 7k ->pipky su OK a po Vmode jadra ide na 460/700 bez artefaktov a som :-)
Aj ked je pravda ye grafickeho vzkonu nikdz nie je dost a uy teraz mi v niektorych hrach chyba.
ja som ju vymenil za Saph.9600xt a som spokojny.Ako ti hreje.Mne 52st.v NFSU 1280x1024 max.det.Citace:
Původně odeslal user
kolko ma stupnov jadro netusim (nema internu diodu) ale vzhladom na to ze je chladene vodou tak vela nie, zozadu je jadro trochu teple ale keby som nemal vodne chladenie tak by piekla urcite dost.
No to rozhodně, na zadním pasivku na jádře mýho 9700 nonpro s origoš chladičem pek tak, že se n něm nedala udržet ruka, po zprovoznění vodníka (že mi to ale trvalo a stejně ještě čekám na velkej pasiv radiátor od eRTYho) je zadní pasivek jen vlažnej...
Mimochodem, taky jsem spokojenej /i když nejásám, 9700 nonpro a teď okolo 310/310 není zas až taková sláva...
taky se musim pochvalit :lol:
dnes sem koupil ASUS 9600XT s VIVEM i s HL2 kuponem za 3500 ..moooc dobre sem udelal ...obraz je znatelne lepsi nez na GF4 4600 :wink:
ted uz jenom zjistit co jak se nastavuje ..ja co mel vzdycky jen nVidiu...no jdu procist forum
;D
to si urobil vyborne, ide taktnut na vykon niekde tesne pod 5000 3dmark03, takych 4700vyse po overclocku das :o ;DCitace:
Původně odeslal Tukancheez
Hmm. Moja R9500/64MB od Sapphire ide s default chladicom na 350/299 8-) Zvlastne na tom ale je, ze pri CATALYSTOCH 4.2 to islo len na 340, potom to hadzalo artefakty. Akonahle som hodil 4.3 a teraz 4.4 tak to ide bez artefaktov v pohode na 350 ;DCitace:
Původně odeslal jozbull
:-) ...ja koupil asi pred mesicem v CC R 9500 128 MB 256bit za 3800Kc. Vzal jsem 2 ks a bylo to presne 50 na 50. Jeden mel pipky vadny, jeden byl v poho....lehce natakteny a 5300 bodiku v 3d03... :-)
Ja sa uz chvalim tiez, napriek tomu ze som este nic nekupil ale chysta sa R9800Pro pac teraz mam v 3DM03 len krasnych 538bodikov. ;D :roll:
no tak ja mam len taku podpriemernu kartu 9600 ale tych tu tiez neni moc vela ;D no a spokojnost na max.Ved kto ma 4720 bodov na 9600 pro?