EpoX 8KRA2+ a V4 4500AGP (powercolor ) jede v pohodě 8-)
Printable View
EpoX 8KRA2+ a V4 4500AGP (powercolor ) jede v pohodě 8-)
A mohli byste (pro mě) upřesnit, jakou kdo máte verzi? (jestli OEM "L", nebo tu s TV-out?). Možná to záleží i na tom!
(Když jsem na stránky napsal původně AGP2, tak jsem byl opraven, že PC-V4 je AGP4. Poté, co jsem to přepsal, mi přišel mail, že na 1,5V neběhá, takže AGP4 není) ???
Já mám "L" verzi.
Já už ji nemám, měl jsem PowerColor AGP TV-OUT. Teď ji má Killer :wink: Zato mám V4 4500 PCI ;D
POTVORO,tu bych chtel taky.Mas ji s krabici?
Vlastním verzi "L" :-)
Voodoo4 4500 do PCI jsem měl, ale já kokot ji ve slabé chvilce prodal(aby bylo na novou GeForce3) :-(
No ale to už nevrátím
Krabici nemám. Ale i tak jsem rád, protože AGP verze nemají do budoucna moc smysl. Je pravda, že i PCI zvoní hrana, ale ... ;DCitace:
Původně odeslal vykupitel
Tak to vypadá, že "L" AGP4/1,5V zvládá, kdežto retail s TV-out (EvilKing4) moc ne. Zvláštní. Má-li někdo opačnou zkušenost, ozvěte se ještě. Bylo by to fajn pravidlo :D
Zdravim,
tak taky nejake fotky po dlouhe dobe :-)
Tak nejprve voodoo rodinka ;D
http://www.volny.cz/vykupitel/Pictur...oo-rodinka.jpg
A stastny novy majitel druhe Voodoo5 6000 v CR :wink:
http://www.volny.cz/vykupitel/Pictur...ak-a-v5600.jpg
Na testech Daytony pracuju,vysledky jsou vice nez zajimave a pres vykend je snad uz nejak zpracuju a vystavim a muzete hadat kde :wink:
P.S. nejsem zadny fotograf takze cisty amaterismus ;D
pekna rodinka :)) ja udelam taky az mi prijde v5 6k ale to bude cela familie :))Citace:
Původně odeslal vykupitel
Táta s mámou plus starší bratr s mladší setřičkou :drool: :drool: :drool: . Taky bych chtěl bydlet s takovou rodinkou pod jednou střechou :-) . To mají u nás V6000 jen dva lidé :eek: . To bychom měli změnit :wink: .
To vykupitel :
THX za pěkné foto, taky musím udělat foto rodinky :-)))
to Hladis:
mám pocit že V5 6000 se dělaly na objednávku...
Na objednávku, ale u Vykupitele :wink: . Já jen doufám, že během doby, po který budu shánět finance, nebudou všechny vyprodaný :?
Vyprodané asi nebudou :-) ,jakou desku máš pro tuto nádheru ???Citace:
Původně odeslal no-X
No, ono to bude trvat dýl, než na ní budu mít, takže i případný problém s deskou je daleko (doma mám nejsilněší AGP 3,3V nějakou MSI desku s AMD750 :roll: pro slotový Athlony - sedí tam 650 s 64+64/512kb cache), takže dost nevhodná (i když ten procesor je vzhledem ke svojí frekvenci neobvykle výkonný - asi ta cache). Ale výhledově by možná byla K7S5A + nějaký ten AthlonXP (před časem jsem jí prodal a po čase jí opět odkoupím :D ). Má univerzální AGP a nikdy jsem na ní neměl jediný problém s AGP grafikama (od Voodoo3, TNT2, přes všechny možný ATiny až R9600PRO), z tohoto hlediska se mi zdá HODNĚ kompatibilní. A to jsem se chtěl právě zeptat: Je 6000 ochotna spolupracovat se SiS735/K7S5A? Nevíte někdo?
Na http://home.covad.net/~pctoolbox/resource.html maj SiS745 mezi doporučenejma, ale 735 nezmiňujou :-(
Jasne :-) Sam sem ji v K7S5A a K7S6A provozoval ouplne v pohode.Sice jen V5 5500 AGP,ale co se tyce rozhrani je to samy.
Kolik vlastně stojí V 6000 ??? . To jenom abych věděl kolik dětí mám prodat na pokusy :-) . Možná bych prodal i manželku pokud by byl zájem :lol: .
From no-X: Na tvých stránkách v sekci karet Banshee nemáš jméno výrobce ani typ karty :arrow: výrobce Gainward, typ GW816D Dragon 4000 (má větší pasiv než výše uvedená jinak jsou stejné).
From Vykupitel: Ještě sehnat Rampage a je vymalováno :-) . Docela by mě zajímal její výkon.
jj pekna sbirka :) no jeste by to chtelo SEAGE na krk a je vymalovano :) i kdyz mit celou sbirku voodoocek se podari asi jen vykupitelovi :) nikdo nema takovy moznosti :)
jj o tu Voodoo 5 6000 bych měl taky zájem. Teď budu maturovat tak by v dohledné době mohla být nějaká práce a s tím i peníze :D Desku pro ní mám výbornou ASUS A7V333. (Poslední deska z AGP 2x-4X) Bylo by skvělí mít takový Voodoočko ;D
Vidím,že se to tady pěkně rozrůstá a nových majitelů V5 6000 je už zase o něco víc (teda v brzké době bude :-) )
2 taskr: kde jsou ty časy co jsem měl po maturitě a vydělával jsem jen na PC a voodoočka :roll: :roll: :roll: .Je to sakra dobrý koníče,ale taky to leze do peněz a takovou V5 6000 si už asi dovolit nemůžu :-( (snad v důchodů ;D )
jj, čím víc V5 6000 bude tím déle legenda 3dfx žít bude :-)
takova v5 6k vyjde tak na 700$ viz ebay a minulej prodej :wink:Citace:
Původně odeslal taskr
Tak jdu počítat kolik za děti dostanu :-) ,ale asi budu muset přidat i ostatní rodinné příslušníky ;D .Citace:
Původně odeslal K!ll3r
Vždyť jsem to říkal! Než budu mít finance, budou vyprodaný :? .