Citace:
Původně odeslal jozbull
Ja som mal tento isty problem - nepresiel memtest a PC bolo nestabilne. Lenze u mna bol problem urcite s pamatami. Vyskusal som cca 10parov a v dual nesli ziadne, v single isli vsetky okrem PQI. Bolo to na Nforce2, barton2500+@3200/200FSB. Nakoniec som nasiel pamate kt. fungovali a boli to prave ADATA. tieto idu zarucene na Nforcoch. Lenze u teba moze byt problem v tom ze CPU nezvlada 200FSB proste si mal mozno smolu na zly kus. Kedze na default Ti to slape aj v dual a nestabilita prichaza s vyssim FSB.Nastav si pamate manualne na 333 a skusaj dvihat FSB, ked sa to zacne drbat taj je to asi CPU. Ak by to neslo skus potom este vyskusat stary procak ak ho mas a je odomknuty na nejakej nizkej frekv. pri 200FSB.
Nevim, co myslíš tím, že CPU nezvlada 200FSB. Mám dojem, že pro CPU je důležitá výsledná frekvence, která je dána FSB*Multipl. Jestli má CPU 200MHz FSB nebo jen 100 je jedno, pokud výsledná frekvence je stejná. Nebo se pletu??
2 Ranor: Řekl bych, že je problém v CPU. Zkus ho provozovat alespon 14dní na nejvyšší stabilní frekvenci a potom mu zkus přidat. Mě to dělalo něco podobného co tobě (akorát jsem se nemohl dostat přes 205FSB) a tímto způsobem jsem se postupně dostal až na 225*10,5. Zatím v pohodě.