presne tak. Dostane presne to stejny. Pokud vim tak az na 4 reklamaci by mu meli vratit penize. Jinak bych tu GF4mx docela bral aspon na chvilku. Lepsi nez moje TNT2 PRO :wink:Citace:
Původně odeslal joXerus
Printable View
presne tak. Dostane presne to stejny. Pokud vim tak az na 4 reklamaci by mu meli vratit penize. Jinak bych tu GF4mx docela bral aspon na chvilku. Lepsi nez moje TNT2 PRO :wink:Citace:
Původně odeslal joXerus
jooo....to je ono........to už bylo na novým fóru .... a můj disk :lol: :lol: :lol: ...... docela dobrý rady se tam sešly :lol:Citace:
Původně odeslal Pyrous
Ja uplne nesuhlasim s takouto praktikov ale musim povedat teda napisat, ze ozaj niekedy je lepsie taketo riesenie ako moj pripad z HD WD, kde som mal tahanice skoro jeden mesiac ale svine stihli to do 30 dni aby nemuseli calovat. Sam od seba skoro po roku zacal blbnut WD30 tak, ze zrazu sa C ckova particia sekla a horko tazko som sa dostal na ostatne D a E (vzdy, ked bol skoro plny) spravilo to tak asi 3krat tak ma to uz nasr...o a vykopiroval som zvysok dat a pod ho do "kramku", povedal som co je vo veci napisal popis chyby a "spokojny" odkracal domov.
Po tyzdni som sa spytal co sa deje a oni, ze sef to formatnul skontroloval a fse je ok! Skoro mi dali zaplatit neopravnenu reklamaciu (asi som si to vymyslal) :evil: Ale oni ho vobec nezaplnili tak ako som popisal, ze sa to prejavuje svinaci!!! :evil: Samozrejme vsetko som tam kopol naspat hodil new XP a za 2 dni znova kaput. Pustil som WD diagnost prog. a popis chyboveho hlasenia som vytlacil cierne na bielom. Zase do "kramku" a oni, ze hadam to nejde? :o Polozil som im tam Hd s papierom a ze chcem novu 30ku. No to ale nebude hned, ze to musi ist do rekl. bla bla... No a po 29 dnoch som dostal novu 30ku s odpovedou, ze bol vadny a botka. Ziadne ospravedlnenie sa nekonalo. Fakt mily! ;D Co z toho vyplyva? Ze ak by som im dal nefukncny disk nemusel som tolko fakcit na 2GB placke! (A bez nervov!!) Uz u nich nekupujem ani papier do HP :lol: :lol:
Ale funkcnu vec kazit (ako elektrikarovi) je mi proti srsti...
Nie je to len o zakaznikoch...
Kamos mel podobny problem s Zakladko (jak jinakECS)Citace:
Původně odeslal Jan
Koupil ji ode me ;D a za par dni mu shorela a tak ji sel vyreklamovat...
jenze f ten den co sem mu ji prodal tak rozsedl cedlo o d zakladky a nigde nemohl sehnat jine a oni mu to Quli tomu nechteli vyreklamovat...
chodil tam 1Mesic nez sehnal jine cedlo a p dalsim mesici mu rekli ze to bude za 2 tydny .. proste uz ji sice ma ale trvalo to skoro 3Mesice nez vyreklamoval podelamou zakladku
Tak to jsi měl štěstí..... Mně vzal s sebou i board :evil:Citace:
Původně odeslal joXerus
I když ve velkoobchodě nemáš nárok na money back, tohle se ti tam (aspoň v mém) nestane - prostě přijmou board, i kdybys ho tam přinesl jen tak za AGP slot ;DCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Doporucuji na rozhrani pinu a karty udělat tenke preruseni ziletkou a je to...Driv jsem takove veci taky moc neuznaval,ale posledni dobou me nekteri obchodnici(nebudu jmenovat,ale treba Monima...) pekne serou.Umyslne protahovani reklamaci-modem s presnym popisem zavady-zkratoval linku,mi vymenili po 29 dnech a grafiku,ktera shorela pri zmene rozliseni(super kousek od Super Grace electronic) po 28 dnech...A v soucasne dobe mam u nich na reklamaci procesor-pry z duvodu mechanickeho poskozeni-kvuli tomu ale fungovat neprestal-si vyhradili pravo na delsi reklamacni lhutu nez 30 dnu-ja vul na to pristoupil.Uz na nej cekam od dva a pul mesice a nic.Nebyt toho,ze tam mam dealerske ceny,nekoupil bych tam uz ani medium.Tak jen do nich,hajzlu :evil:
Nie su vsetci predajci veru seriozni :-( :-(
Potom na to doplacame my serizni zakaznici :|
Mám HDD IBM 75GXP 75GB, je evidentně v poškozený (špatný sektory, chrčí...). Chci se zeptat jak s reklamací abych dostal zpět peníze. Mám ho cca 1,5 roku. Záruka je jestě 1,5 roku. Na co mám nárok?? Někde jsem se dočetl, že pokud mi nedají naprosto stejnou sérii a velikost (což pochybuji, že ji někde ještě seženou), tak mám nárok buď na jiný typ nebo na vrácení peněz. Popř. jak je to když mi dají nový disk (jinou sérii) a znovu odejde. Bude se na něj vztahovat stará nebo nová záruka (tedy ta co platí od 1.1.2003)??? Předem díky PS: stál mě 12000,- :-(
Kamos nedavno reklamoval 30GB disk IBM(asi to znamena Idiot Bussines Machine...) se stejnou závadou a dostal 40GB.To vis,prachy nevratej,taky ho stal 8000,tak by byl radsi a zaruku ma po zbytek doby puvodniho disku
to ghooost : dostaneš stejný nebo lepší model (s penězma moc nepočítej), já jsem reklamoval seagate 10GB (po 2 letech přestal jít a dostal jsem 20GB) a pak seagate 40GB 5400ot. a misto toho mi dali 7200ot.
Jinak záměrné zničení HW je podle mně prasárna (hlavně vůči výrobci). Je sice pravda že reklamace v monime jsou vůči zákazníkům nefér, ale na druhou stranu kolik lidí zničí něco schválně. Taky se mi povedlo odrovnat desku blbým flashem biosu, ale reklamovat jsem ji nešel - byla to moje chyba.
Myslím že férové řešení je prodat ji v bazaru. Nikdo tě do té karty nenutil.
Inu nekdo se ridi heslem "ucel sveti prostredky". Kamarad likvidoval harddisky a dostaval za ne jine, vetsi. Jenze postupem doby ty harddisky vydrzely vic a vic, bylo tezky je elegantne znicit. Vse se zavrsilo tim, ze mu za zlikvidovany dali ten samy typ, ale jiny kus, ktery byl opraveny. Takze ted uz to nedela.
Ja bych mel sice radost, ze mam zadara lepsi vec, ale zase by mi bylo lito odvarit funkcni komponent. Krome toho je tam vzdy riziko, ze tu reklamaci neuznaji a pak je clovek v haji i s komponentem. Je totiz nutny si uvedomit, ze prodejce je ve fakticke vyhode tim, ze je pouze na jeho uvazeni, zda tu reklamaci prijme, vy jen v podstate cekate co udela. A i kdyby vam tu reklamaci odmitl neopravnene, co udelate? Budete ho zalovat pro 4 tisice?
No me se " podarilo" oddelat moji puvodni GFX GF2Pro pri Flashovani Biosu.. :-D No bejval sem tenkrat jeste l@ma a nahral sem do flasromky nakej jinej soubor :lol: :lol:
PC se pak uz nerozbehlo.. kartu sem reklamoval u LOSANu. Naprosto perfektni jednani.. Kartu vzali a odzkouseli( samozrejme ze nesla :-) No a jelikoz nemeli na skalde jinou GF2PRO, tak mi zapujcili nakou TNT2.. Asi za 3 dny sem si prisel pro novou GF2, tentokrat Ti a jeste mi za ni dolplatili 600kc... 8) Tahle reklamace se mi opravdu podarila..
Rek bych, ze pokud nahrajes do Flash nakej soubor, tak to nepoznaji a v pohode ti reklamaci vemou. To je alespon moje zkusenost.
Chtel bych podotknout, ze jsem to blbe naflashoval neumyslne a nikdy bych asi do nejakeho vedomeho oddelavani HW nesel..
mě sere že moje deska dava jen 151fsb..pokud dam vic tak to dava z xp tak 700mhz a tak což je suX
časem tam dám novej bios....kamaradovy se nepovedl a v poho ho reklamoval...ja bych tedka asi dostal kt3ultru bulkovou že??
msi tam maj jakysi dva druhy biosu "prej" nějakej s "E" a bez E
a on nevědě jakej a tipl špatnejch 50%