Dopohody.
Neda si ten LCD zavesit na stenu? Bolo by tam viac poriadku!!!
;D
PS: Budes mat asi problem stym suflom HDD lebo casom (manipulaciou sa ti oskierie urcite)!
Printable View
Dopohody.
Neda si ten LCD zavesit na stenu? Bolo by tam viac poriadku!!!
;D
PS: Budes mat asi problem stym suflom HDD lebo casom (manipulaciou sa ti oskierie urcite)!
Thx. No uz je nastriekany asi rok, a zatial ani skrabancek, a na jednom obrazku je videt este spray ktorym to bolo striekane. Neni problem prestrieknut to znova..:))
Luke moja rec..:))))
Jo a keby som ho dal na stenu, bol by uz moc daleko, je to "iba" 17ka. Na stenu by som chcel premietat obraz z projektora, ale su stale sfinsky drahe..:)
Je to cele pekne,ale ten poradek,to je opravdu hrozne:-).Ze tam vubec neco najdes:-).Ja kdyz mam poradny bordel na stole,tak na nem vsechno najdu ;D(je to vsechno po ruce).Nejhorsi je kdyz me mamka na stole ukludi,potom tam nic nenajdu :-) :-).
A co take hladas? :)) Mne k PC treba len pero a papier, a to vyuzivam hoooodne malo. Popripade pravitko ak robim nejaky projekt.
Ak by nieco chybalo, tak to urcite najdem v sufloch :)) tam je toho dost..:)
Super myska A4Tech WOP-35 . Da sa senza programovat :D
Inac ako mod je to super ale neviem pochopit ako sa v tom poriadku vyznas ?? Ja mam furt bordel a vyzmam sa super , ale ked je poriadok nic neviem najst :D
Vsak som pisal, vsetko co potrebujem je na stole..:))) Neviem co este potrebujete hladat? :))))
Neporiadok rulezzzzzzzz - u mna nehrozi aby matka upratovala v mojej izbe. Ked budem mat cas nahodim fotky z mojej izby, ked tam bol naozaj boooooooordel 8-)Citace:
Původně odeslal N!ghtmare
Chlapi, když už tady točíte OT o tom bordelu, tak schválně, kdo trumfne tohle: http://www.calver.cz/luke/images/neporadek.jpg :o ;D :lol: 8-) Raydowe tady máš příklad, no tam je výkresů...Citace:
Původně odeslal e1
To je ale asi u vás v zaměstnání a ne u vás doma, to neplatí. :-) Ale jinak slušnej chaozz! :wink: :lol:Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
moooc peknej chaoz..ale taky rika se poradek pro blbce, inteligent zvladne chaoz.. Btw asi nejlepsi bordel se kupi behem nakejch skolnich zkousek..treba maturita :)
Neříká se bordel, ale... :wink: ...ale to už by však patřilo úplně někam jinam. ;D
Nekdo znamy (nepamatuju si kdo) řekl že ti jejichž stoly jsou vzorným příkladem pořádku jsou vetšinou bezvýznamní. Nic proti ;D joke
Ne, ten borčus mi přišel mailem, ale je to husté a když jste tady točili okolo Raydoweho pěkného pořádku, tak jsem si na to vzpomněl...
v tom mailu bylo: "v příštím roce mi nepiště, budu MOOOC zaneprázdněný" + příloha .jpg ;D
no jo, kazdemu vyhovuje nieco ineho. Ja mam rad poradecek, nie preto, ze by som mal problem orientovat s v bordeli, u mna sa taketo nieco obcas tiez vyskytuje. Ale ked pracujem za upratanym stolo, neposobi to chaoticky ale ukludnujuco a fajn sa pracuje :idea: