to mu pekne radite.. zatial kazdy nieco ine .. ;D
Printable View
to mu pekne radite.. zatial kazdy nieco ine .. ;D
zbytocne drahy zdroj... heh, co to je?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26803
Tady je fortron 350W za necelých 1200Kč, ale chtělo by to najít firmu kde ji mají skladem no.
Ja som mal tiež výmenu z GF4MX460 na FX5900XT a 300W DTK zdroj to utiahol len tak-tak... Niekedy to nechcelo nabehnúť a seklo sa to, niekedy nenašlo jeden disk...
Tak som to vymenil za 460W DTK a je to v pohode... Dokonca je tichší ako pôvodný, aj keď má 2 vetrone... :wink:
po dnesnom namontovani pasivov na moju 5900 xt som zacal taktit ale cuduj sa svete nic sa nezlepsilo oproti stavu bez chladicov a tak som zacal hutat v com to asi bude no prisiel som na zaujimavu vec ze ked hodim pamete na 800 mhz, idu v pohode (predtym vzdy po restarte masiny reset pameti na default) ale zase mi jadro nenabehne v
3D rezime na default 400 mhz ale ide iba 300 mhz takze som skusil dat procak na 1700+ cize o cca 700 mhz dole na default napeti odpojil som mechaniky vetraky vsetko islo ako ma
jadro islo na 400 a pamete na 800 bez problemov ;D :idea: ale ked som pretocil jadro na 450 tak zase v 3D neslo ako ma ale znizilo frekvenciu na 370 :-o a potom este naopak jadro na 465 a pamete default a v pohode (predtym overclock iba 450)
Takze neda sa to dat dokopy aj jadro aj pamete lebo sa to vzdy nejako posere :?: :?: vidim to na slaby zdroj je to nejaky shit 350 w z agemu a este k tomu reklamovany (povodny nechcel s doskou spolupracovat) No vyzera to tak ze asi budem musiet kupit novy zdroj :?: :?: chcel by som fortron 350w.
Ked ma niekto podobne skusenosti napiste pls :?: :!: :eek:
Ako by to islo s FX 5700Ultrou?
Má menší odber? ;D