Zdar, podle toho cos rikal, se nam stalo uplne to samy a u mě to zpusoboval vadnej slot AGP, grafika fungovala, zakladovka taky, ale slot ne. Snad ti to helpne. Cau.
Printable View
Zdar, podle toho cos rikal, se nam stalo uplne to samy a u mě to zpusoboval vadnej slot AGP, grafika fungovala, zakladovka taky, ale slot ne. Snad ti to helpne. Cau.
no mne sa stalo že na doske boli zospodu dlhé kontakty a skratovali o plech na compe :?: :-o No MSI :-o
dilatačné medzi kúsky boli krátke ???
reklamacia a ;D druha doska je OK
No tak neco podobnyho se mi neska taky stalo ( komp 1 viz. podpis ), presne jak psal lmarky, vetracek se jen pootoci, a ledky jen bliknou a konec a aby se to zopakovalo, musi se odpojit nachvilu napajeci kabel. Jenze sem to cely rozebral slozil a jelo to, tak sem se zasmal, jenze po hodine a pul znova to samy. Vytahl sem jen zdroj a snazil se ho zapnout do komplu vedle, jenze se mi tam pres draty nepodarilo dostat, tak sem ho vratil z5 a komp valil. Pustil sem teda aquamark3 po cca 2 min opet KO. Zitra skusim vymenit zdroj a pak se uvidi. Jo a ten kompl behal uplne v pohode tak jak je asi 3 mesice, takze me to dost prekvapilo pac sem ani do niceho nedrl. :evil:
mam uplne ten samej problem, problikonou LEdky, vetrak se pootoci a konec. aby to slo znova zapmout (probliknout) musim resetovat CMOS. vzal jsem to ke znamymu jestli neni blbej zdroj, on to zapojil a v pohode nabootoval apod.. grafiku dal akorat do jinnyho slotu. privez sem to domu, ze to bude teda OK, zapnu - jen problikne. takze nevim co s tim. vi nekdo nejake logickej duvod, cim to muze byt? diky