AK nedoverujes nepojeniu na PCB karty tak si to napoj cez redukciu z Molexu a mas vystarane. Aj tak nie velmi verim ze problem je prave v chladici....
Printable View
AK nedoverujes nepojeniu na PCB karty tak si to napoj cez redukciu z Molexu a mas vystarane. Aj tak nie velmi verim ze problem je prave v chladici....
aa cim to moze byt ked chladic dosada na plochu jadra???? a slape asi 1 - 3 dni a potom tma.
taky jsem si chtěl koupit ten silincer .ale ted fakt nevím ???
Nepripada mi ze by to bylo Silencerem. Kdyby to odpalovalo karty tak ho 1. stahnou z trhu a 2. se o tom na netu hodne pise. Ani jedno se nedeje takze bych to videl na ojedinely problem/jiny problem.Citace:
Původně odeslal hagrid
chcalo by to zistit v com je problem lebo sa to nestalo len 1 cloveku a na rovnakom druho karty. (r9600,r9550)
Skor sa priklanam k nazoru co pise Haste. Ja mam ATI Silencera 1 uz asi tyzden aj nieco a v pohode karta facha. Ono keby to bolo nejako rozsirene uz sa o tom pise aj na inych forach a bol by to dost velky problem pre AC.
staci ze sa o tom pise tu a potvrdilo to niekolko nezavislych ludi a aj v pripade viacerych grafikach... :?:
Odpovídáš na rok starý téma :roll:
A to vadi ? Lepsi nez kdyz zalozi novej thread :lol: a me treba by zajimalo co jim to delalo pokud mam v planu to dat na grafiku ktera uz zaruku nema. :roll:
takze ja som tu toto tem nekedy zakladal. napojil som ho priamo zo zdroja a ne z grafiky a ide to uz dllllllho v pohode 8-)
asi budu mat tie karty problem z zivenim toho chladica a odide tam naky napetovy stabilizator...
jj, máš pravdu. Podobné to je se Sapphire 9800 + silencer. U novějších karet by snad už tenhle problém neměl být :-)
IMHO je mozne ze jste ho prilis pritahli a doslo k poskozeni jadra. Neni to videt ale uz jsem se s tim setkal. Majitel to utahl jako prase :D A uz se to nerozjelo
Keby to velmi pritiahol tak sa GK trochu prehne........Radšej pritiahnut viac ako menej........Citace:
Původně odeslal Geeker
no a co, aj keby to bolo 10 rokov stare, a co ma byt??? :roll:
Ide o to ze je to aktualne. sapphire 9800pro zakupena 2004 november posla asi pred 3tyzdnami par dni po nasadeni vga silencera. Vyreklamovana v s velkymi komplikaciami ale novy kusok co som dostal je r360 a ma 2.5ns hynixy 8-)
Problém který už byl vyřešen a jehož příčina byla zjištěna před více než rokem, není aktuální.Citace:
Původně odeslal Spirit
To jsi ale ve špatným threadu, problémy 9800PRO se silencerem se řešily tady:Citace:
Původně odeslal Spirit
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=76397
případně tady:
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=75615&start=0
Řešení už tu taky bylo zmíněný nejmíň 10x (nepřipojovat chladič ke kartě, ale ke zdroji, případně vybrat jiný typ chladiče), takže nevím, co je na tom aktuálního. (obraz Rivy 128 nebo driver na RagePRO stojí za houby dodnes, ale neznamená to, že bychom to tu rozebírali dodnes :roll: )
BTW na Sapphire 9600XT mam Thermaltake heatpipe reseni (viz. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28564) a uz nekolik mesicu np - bohuzel teplotu nevim pac Sapphire setril a nenaletoval teplotni cidlo za 1 USD... :evil:
Uvazuji o koupi redukce z 3 pinu na molex a ta redukce ma jak na 12V ta i na 5V, na jaky mam prosim zapojit vga silencer - na 5 nebo na 12V ? A pujde to na ty piny narvat bez problemu kdyz ten z vga silencera je jen 2 pin?