vcera sem to konecne po dvou letech nafotil.. az se dostanu dom tak ti to bud poslu nebo to hodim nekam na netCitace:
Původně odeslal Croog
Printable View
vcera sem to konecne po dvou letech nafotil.. az se dostanu dom tak ti to bud poslu nebo to hodim nekam na netCitace:
Původně odeslal Croog
Jen bych podotknul, že MSIME 4.0 bych si nekoupil z jediného důvodu, a to je bezkrokové kolečko. Kvůli gamesení. A dost dobře si nedovedu představit, že bych si při přepínání něčeho(třeba zbraní ;D ) měl ještě hlídat, jestli jsem danou položku nepřejel. Prostě jen proto.
2Marty:
No to mi stačí. Tak do změny ledek v myši nepudu. Hlavní je vždycky funkčnost.. :wink:
2Hrochoslon:
Super dík, už se na ty fotečky těšim! :D
k tomu kolecku je to pravda. nechapu je ( ovsem trebas u te sve sem ze zacatku nesnasel prave ten velmi odpruzeny krok ). co do uprav > no hele na mrkvosofti mys mam 3 roky zaruku ( i kdyby to bylo posrane tlacitko jako ze bude ) takze radsi ozelim kravinky a po 3 letech budu mit novou mys > to se vyplati!Citace:
Původně odeslal Croog
EDIT: citlivost se samozrejme snizi, hlavne pri osvetleni okoli. ovsem musis pocitat, ze mas mys prikrytou rukou, takze to stinis. spis bych to udelal tak, ze bych dal IR diodu misto te cervene ( samozrejme s co nejblizsi vlnovou delkou ) a jako osvetleni bych dal navic trebas modrou ci bilou ( koneckoncu mrkvosofti mysi maji dve ledky - jednu pracovni a jednu efektovou ).
Intellimouse Explorer Platinum, resp. OEM verze ... Těžko chtít za ty peníze víc ...
Tahle kopie Logitechu vypadá docela OK (vzhledem k ceně), ale dostupná není a od Geniusu bych nekoupil ani prodlužovačku na myš, natož myš :lol: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26815
Možná vypadá OK, ale myslím, že tam se připlácí právě za ten design, a optika bude stejná jako u těch netscrollů...Takže dohromady nic
no mám ho rok a půl a naprosto v pohodě. ta boční tlačítka mi sqele vyhovujou, v práci mám ms intellimouse 1.1a a ty tlačítka maj docela vůli :? .Citace:
Původně odeslal mISHA
jinak na tom neolecu mi vadí akorát trochu tvar z boku, blbějc se zvedá palcem a prsteníčkem (třeba když vyjedu mimo podložku a potřebuju rychle poponýst).
...kterou jsem okamzite odpajel, pac me neskutecne s....Citace:
Původně odeslal mISHA
PS: u M$ 4.0 to vypada, ze se uz poucili a dali ji mensi (tu efekt. diodu)-nesviti tak do okoli.
No, moc ne, vcera sem sel spat a koukam ze sviti jako blazen - na skrin dva metry daleko, docela dost.. takze sem ji otocil at sviti aspon do zdi. Mohli tam dat aspon rozptylnou mene svitivou..Citace:
Původně odeslal Petrt
No jako laser se mi nechovala, ale plochou to bylo vetsi a v noci pri sledovani filmu to bylo dost rusive. Spolubydla ju jeste do haje nedal a tak s tim jak pako toci, aby ta dioda nesvitila do oci ...Citace:
Původně odeslal Marty
Jo to je problém i tý WOPky, taky má jednu ledku na zadku a kdo má postel proti počítači, tak mu ta ledka v noci svítí přímo do obličeje
2Petrt a ostatni co to zajimalo: dnes se zase pokusil soft o odchozi spojeni, tzn udaje jsou takoveto IP 207.46.156.220 port 80 protokol TCP
Diky...tedka jeste zjistit co tam posila :)))Citace:
Původně odeslal mISHA
Celej thread sem necetl, ale co treba Genius Netscroll Superior? Vypada slusne, asi do ni pujdu: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26815
Edit: Proc je to klasickej Logitech ???
Edit 2: Tak sem to cetl a pred chvili se tu o ni psalo... no tak nic :oops: A podle me to neni OEM verze - vypada trosku jinak nez vsechny Logitechy (tvarem)
2Petrt: no nebezi me ethereal, takze nevim co chce poslat, v kazdem pripade ji to nedovolim :wink:
2Bukva: ... no nez sem to napsal, tak si hodil edit2 ;D jinak cetl si tu diskuzi na czechcomputeru k te mysi? no more genius
mISHA> to te musim pekne stvat, protoze sem ten prispevek menil asi 4x :lol: . Z te diskuze sem se nedozvedel vubec nic (zadny fakta, jen spekulace - taky ji jeste nikdo nemel v ruce), v podstate jen to, ze ji nemaji.
Jinak Geniuy sem mel - docela slusny mysi (hrac FPS nejsem, takze me "tyhle" vlastnosti nezajimaji), ale potom, co u druhe odeslo po roce levy tlacitko sem koupil MS a zatim v pohode a mozna bych zkusil i tuhle...
2bukva: no vidis, ted uz je zas jinak ten prispevek :o)
hele ja mel take geniusku ( newscroll+ ) a super mi vyhovovala. ale byla tezka jak krava a kdyz sedis hodne dlouho tak poceni rukou delalo udesne veci s kulickou. no pak sem zkusil genius nejakej optickej a ten me moc nenadchl. pak logitech b52 k cernemu kompu. pekna jednoducha mys. no ale mam tu ms a musim rici, ze fakt ted kdyz vezmu jinou mys, tak mi chybi ty bocni tlacitka a ten spravnej tvar. proste sila zvyku.
jj tybocni tlacitka mi taky chybej na jinych mysich..obzvlaste kdyz surfim po oc foru (mam tam vpred a vzad)
Jinak teda vec, co musim vytknout MS je jejich silenej ovladac. Kdyz ho naistaluju, tak sice muzu menit funkci bocnich tlacitek (standartne je back/forward), ale priradi se nejaka funkce zmacknuti kolecka a to prestane v 3DS Max fungovat jako prostredni tlacitko a neda se kvuli tomu rotovat scenou ani posouvat a bez toho se nejak neda pracovat :-( . Priradit funkci prostrednimu tlacitku "NIC" nejde...
a jakej ovladac pouzivas? zkousel si priradit funkci tlacitek primo pro urcitou aplikaci ( ne pro vsechno najednou )?Citace:
Původně odeslal bukva
Z vyse uvedenych duvodu nepouzivam zadnej (standart XP) - sice nemuzu zmenit funkci bocnich tlacitek, ale prostredni funguje tak, jak ma. Naposled sem zkousel nekdy v lednu oficilni ovladace MS ani nevim kolik, ale potom, co sem ani po tydnu laborovani neprisel an to, jak se toho zbavit sem je odebral a bylo po starostech. Mozna se zas podivam na nejaky novy a uvidim, jestli s tim neco chlapci z MS neudelali.Citace:
Původně odeslal mISHA
Sorry vsem za OT.
ja tedy nevim co si mel za ovladace, ale zkusil bych 4.12. 5ka byla nepovedena.Citace:
Původně odeslal bukva
mnome pomohlo nastavit autoscroll
Tak sem nakonec koupil WOP-35 od A4Tech a jsem celkem spokojenej, ale uvidime za 2, 3 mesice, stala me asi 240Kc.
A kdes ji koupil smím-li se zeptat? Já myslel, že už se ani nedá sehnat.. Nebo z druhý ruky? Životnosti bych se nebál, ta moje už má nasloužíno tolik, že bych si myslel, že už by měla být roprášená po podložce na atomy.. ;D Jenom je na ní teda ošoupaná barva od mojí ruky, ale to je po těch letech detail.Citace:
Původně odeslal Wotan
EDIT: No teď koukám, že ji stále nabízej třeba v alzasoftu..