Alebo ak chces este nieco lespie kup si microsoft .Citace:
Původně odeslal Wolferine
Printable View
Alebo ak chces este nieco lespie kup si microsoft .Citace:
Původně odeslal Wolferine
ja mam bezdratovou mrkev..ale nere bych ze ma lepsi snimace nez logitech,spis naopak..ale me vyhovuje:)Citace:
Původně odeslal port777
nj ale to treba MSIE 3.0 s dratom :P
já jsem si ted poridil Genius Power scroll Eye do USBa musim říci že je docela dobrá!!!
:wink:
no ale neni nad mojí MX500 u druhýho poče :-)
a pak ses probudil . . .Citace:
Původně odeslal port777
Jestli smim poradte mi prosim jakou podlozku k MX510 (dneska si pro ni du do Softcomu v Brne).Mam tam vzit tu jejich korkovou za par kacek nebo radsi doma experimentovat(mam modrou textilku)?
Diky.
PS:A jak je to stemi teflony?Ty co se prodavaji na czechcomputeru a tak.
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=38997Citace:
Původně odeslal Aldapo
.... jako velkej maser mam ted ty krysy vobe (MX510, MX500) ;D a ze bych strilel lip jenom proto ze ma 510ka rychlejsi senzor, ofsem stejny rozliseni, tak to teda nestrilim .. zrejme nejsem ten vyvolenej profi hrac (bez urazky koholi), jako uchylak ted jezdim na dve mysi a testuju esli je to fakt tak znat, zatim mi to zrovna moc nepride .. navic myslim, ze MX senzor je rychlej a presnej az dost, chvilema mi to pride jak MX510 haluzvsugerace, dyz ctu nektery veci, ofsem .. je toen muj vosobni nazor :wink:
Tak teď si aspoň potěšil šťastné majitele MX500ek :DCitace:
Původně odeslal : PRASoR :
;D .. nez me nakej maser zkrouhne ;D ;D .. jediny co bych este rek, ze se mi 510ka zda vo neco lehci, ale zatim srajdim na naky vazeni :-)
.... navic at mi nekdo nadefinuje maximalni strop poznatelny presnosti, sem jen bl.bec (navic je to porad stejnych 800 dpi a lisi se to v rychlosti snimani) v jednotlivych aplikacich s rozdilem neschopnosti f presnosti u 500ky vuci 510ce a aplikaci, ve ktery by nestacilo 4.7 megapixelu/s s nutnou potrebou predimenzovanosti 5.8 megapixlu/s .... ;D
310 je perfektni ....ted mam 510,ale zatim mi prijde hrozne tezka...jinak do ruky sedne wyborne
mam 310 a neco malo jsem o ni psal tady: www.volny.cz/maxoc treba to nekomu pomuze
Co je vetsi to je lepsi takze MX510 :-) a ten senzor je fakt lepsi, lip se drzi ale kazdy mame svoje gusto
kdyz je tu rec o tech Logitechackych myskach ...chci se zeptat jestli je nejaka specialni podlozka ktera je primo urcena na MX serii ... :?:
jinak musim uznat ze MX 518ka je moc pekny mysidlo predtim jsem mel asi 3 tydny 510ku a taky sem byl spokojenej ale nedalo mi to a sehnal jsem si tu 518ku ....
kazdopadne jak tu bylo psano ...clovek si zvykne na jakoukoliv mys.. chce to jen par dnu a szijete se s ni...
jediny minus co mi tak vadi je to ze ten porvch neabsorbuje pot , lepe receno ten povrch je moc lesklej ....
u razzora diamond back je tusim povrch tlacitek matnejsi a je o lepsi :wink: