xi 626, vykon neznamej (asi neregulovanej, zatim, prave se mi doma stahuji programky na regulaci), 4m beldenu H1000, pigtail 2x konektory, 24db sito
btw, vertikalni polarizace je, kdyz je to sito "nastojato", doufam :oops:
Printable View
xi 626, vykon neznamej (asi neregulovanej, zatim, prave se mi doma stahuji programky na regulaci), 4m beldenu H1000, pigtail 2x konektory, 24db sito
btw, vertikalni polarizace je, kdyz je to sito "nastojato", doufam :oops:
no pocitas dobre, ale tech 32 dB muze byt prave maximalne 20dB, coz je 0,1WCitace:
Původně odeslal KUBA
Ne vertikální polarizace je, když je ozařovač vertikálně - to bývá síto horizontální.Citace:
Původně odeslal riksa
jestli to ma 32dB zisk tak je to dokonce pres 1.5W. :eek:Citace:
Původně odeslal KUBA
Ale to byt nesmy, maximalni vykon je 0,1W = 20dB, musis snizit vykon karty na max 3dB aby to vyslo, 3 + 21 - 4 = 20dB a to uz je v normeCitace:
Původně odeslal DoktorG
Nesmí, ale je. A bohužel to takhle dneska provozuje skoro každej :-( .Citace:
Původně odeslal monsoon
Tak to jsou pekny prasata, jestli to takhle delaj :? :evil:
Mimochodem, jen taková perlička. Dneska se nám podařilo jen pro test rozjet spoj na 7,5 km, přičemž na obou stranách byly pouze 10 dB sektorovky a nebyly ani pořádně vysměrovaný. Signál byl -92 dB a linka reálně jela ca 64 KB/s a ping byl kolem 3 ms.
No, to clovek niekedy cumi, ze to vobec funguje ;D
Mne to islo asi na 2km (mozno 1,5km) s 3cm klincom, ktory bol strceny v N konektore na konci koaxu, na druhej strane bola asi sektorovka. Islo to sice hrozne, ale nejake data to prenasalo :-)