To tě můžu ujistit, že není, dá se to dobře vymyslet, akorát si s tím musí člověk pohrát.Citace:
Původně odeslal Kazdic
Printable View
To tě můžu ujistit, že není, dá se to dobře vymyslet, akorát si s tím musí člověk pohrát.Citace:
Původně odeslal Kazdic
sem nerikal ze je to nemozny, ani Rim se neúostavil pres nocCitace:
Původně odeslal BeachKEN
Kazdic - pekne domaci doupatko
2 BeachKEN: doufám,že si kabely neomotal izoačkou jako ten týpek tuhle na pretaktovani.cz :mweheh:
2 Kazdic: to upravený flexo vypadá o dost líp hlavně to ukončení u zdroje ;D
Jo, to byl narez. ;DCitace:
Původně odeslal globalkiller
At se pobavi taky ostatni: http://www.pretaktovani.cz/text/havlas.asp
Ježíši, tak tohle jsem ještě neviděl, tomu říkám síla.Citace:
Původně odeslal monsoon
Nene, izolačku jsem sice použil, ale jenom na koncích kabelů, všechny jsou dané do spirál, ale jak jsem to vevnitř uklidil panečku, škoda že není digitál.
Kdyz clovek ma zavrenej case tak je ta izolacka best reseni, nestoji nic a je max funkcni. teda pokud nema plexi ... ;D
Novy fotecky... ;D ;D
pise ze nema plexi, ale sezene ;D => "Pak jsem si vyřízl bok zatím tam mám jenom takovou fólii ale seženu plexisklo"Citace:
Původně odeslal Kazdic
nj kdyz nejsou love tak je kazdej rad za to co ma po ruce.Citace:
Původně odeslal .::Richmond::.
stejne je izolacka hnus i kdyz nemas plexi, pote je to tak nechutne ulepeny, ze muzes cely zdroj nalozit do lihu (ne sebe !!) aby se to odlepilo
Kua lid musite tady resit, case 13 letyho kluka?? Zisi kolik z vas ve 13 vedelo neco o moddingu? Uz vubec neznalo neco jako flexo. :?Citace:
Původně odeslal monsoon
Kdyz mu kazdej rekne jakej je kokot, ze je to udesny, tak s na to spis vyse** a pude nekam kalit.
asi tak.. cet sem tu diskusi a kazdej kokot se tam do nej navazi... ja kdyz sem ve trinacti ''upravil'' prvni bednu od autokontu (jo je to tak :roll: ) tak to taky stalo za houby... a popravde, chtel bych videt jestli se nekteri z vas dokonce neinspirovali :mweheh:Citace:
Původně odeslal Kazdic
Ja tady neresim 13 letyho kluka, ten je super, sam bych v ty dobe nic takovy neudalal, to byla reakce na kazdice: "Kdyz clovek ma zavrenej case tak je ta izolacka best reseni, nestoji nic a je max funkcni. teda pokud nema plexi ..."Citace:
Původně odeslal Prokop
Nj trochu se mi popletla stavba vety a vyzni to divne, su taky jenom clovek. :oops: :oops: :oops:
Zjova az sem koukne voky tak bude zamykat az se z nej bude kourit.
Nejak se to zvrhlo. Ale musite uznat ze pokud nekomu od kompu neni videt tak je flexo trochu zbytecny, pokud tam nemam zrovna grill tak ta izo celkem vyhovuje, nebo ja sem tam driv mel takou spiralu a taky ot fungovalo. Rozhodne je to lacinejsi. a smitec..... ;D ;D
BTW v jednom ma havlas vyhodu, ten jeho case je znamej a videlo ho hafo lidi a to prece chtel ne?? I kdyz mozna trochu jinak. 8-) 8-)
Kdyz tam neni videt, tak je zbytecny tam davat cokoli, ja bych to nechal tak jak to je a kdyz tam videt je tak flexo
Jasne, ale pokud tam mas ty kabely tak ze tam nemuze ani proudit vzduch, i kdyz to de asi tezko. Kaslem na to.Citace:
Původně odeslal monsoon
staci pouzit vic stahovacich pasku a hned je to o necem jinym (delaji se ve vic barvach, ne jenom bily)... taky neni problem ty kabely zkratit a je to skoro zadarmo :arrow: flexo je preci jen tak trochu o vzhledu.Citace:
Původně odeslal monsoon
Kazdic: kdyz uz delam diru do bocnice tak preci pocitam s tim, ze tam nenecham diru. a kdyz uz ji tam necham (nebo tam naperu potravinarskou folii) tak to nebudu fotit a posilat na overclocking ;D
a do kluka se nenavazim, mluvim (pisu) o modu... btw v mych 13-ti letech jsem mel mod "pc v supliku a na stole"
Aaaa ja tenhle dred asi prejmenuju na "Havlasuv kejs"
Vsimli ste si ze mnohem vetsi pozornost se venuje tomu co za nic nestoji (v uvozovkach) nez tomu co je dobry. Viz treba anicka dajdou, ten vas havlasuv mod, atd... :o :o :o
BTW tim nenarazim na to ze ten muj je nejak dobrej. Proste mi to tak nejak prislo. :eek: