no jiste imho staci jakakoliv pentium ctyrkaCitace:
Původně odeslal DamaGer
Printable View
no jiste imho staci jakakoliv pentium ctyrkaCitace:
Původně odeslal DamaGer
Mam taky dotaz, pri mojom BOX chladici a P4 2.8@3.3 idem na 50 C maximum ale .... Vetrak je strasne hlucny,potrebujem nieco co mi lepsie uchladi a aby som to nepocul. Videl som nejake Thermaltake-i a stalo tam 21 dB a do 3.6+. Mam to brat akoze ked moj taktnem na 3.6 tak mi to uchladi a bude mat 21 dB ???
Thermal take je hlucny shit. Ja som kupil toto http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtId=19983 a som maximalne spokojny :wink:Citace:
Původně odeslal Mr_ORO
No ked tam pisu 21 dB asi hlucny nebude :D
a dalsia vec,kolko stal ten zazrak,urdcite aspon tak ako Zallman,a to je trochu vela dat 1700-2000 SK len za chladic
No ja som mal uz dost chladicov od TT a ani jeden nesplnal hlucnost aku tvrdi vyrobca... jediny co bol ako tak tichy bol Silent Boost.Citace:
Původně odeslal Mr_ORO
Ten chladic stal 2200 sk. Podla mna to neni vela na taky kvalitny chladic :roll:Citace:
Původně odeslal Mr_ORO
hmmm,no neviem sa rozhodnut ale radsej chcem tichy PC [myslim ze aj s 3.4 Ghz budem spokojny]Za chladic dam maximalne 800 Sk len nech je tichy a drzi mi to do 50 C
Až na nějakej takovej chladič narazíš, dej nám prosím vědět! ;DCitace:
Původně odeslal Mr_ORO
Chces mi povedat ze nie je taky chladic,co je tichy ??? za tu cenu ???
Prostě říkám, že taková kombinace parametrů a ceny imho neexistuje ...Citace:
Původně odeslal Mr_ORO
Okej teda zakupim hocijaky chladic, ktory je velmi tichy,na tom mi zalezi viac ako na overclocku. Porad mi co najlacnejsi
Lidi,jen se chci optat..mam prescotta 3,4 (viz podpis) a chlazeni Zalman 7700 al/cu..po prejeti 3Dmarku 03 mam teplotu 69 stupnu...coz se me zda teda opravdu dost s takovym kvalitnim vetrakem.Usazenej je dobre,pasta taky..
no tak si skus od akej teploty ti to trothluje ..
Arctic cooling freezer je vyborny chladic za dobru cenu.Citace:
Původně odeslal Mr_ORO
http://www.pretaktovanie.sk/obr/predaj/ponuka.htm
Jak to zjistim :?Citace:
Původně odeslal MadCap
Po Prime95 mam teplotu 74 :evil:
A chladič je na pohmat jaký? Horký?
Nene,ten zalman celkem fuci,takze to je ok.Asi by to vyresil pridavnej vetrak misto diry na windtunel..Citace:
Původně odeslal jan555
Já sem po zkušenostech z teplotou musel přistoupit k řešení, že sem v BIOSu nastavil to nejnižší napětí na procák co šlo a pak zkoušl do kdy to bude stabilní. Dostal sem se na 3.49GHz. Procák ani tak nepeče a hlavně netrotluje :D
butcherson:
Zkus googlit Throttle Watch
Dik!Jo a jaky to napeti tam mas ted?Me to na Abit AG8 nejde v biosu snizit...Citace:
Původně odeslal kecinzer
No nejnižší tam bylo tošim 1.325V nebo tak nějak. Ale ve Winech to ukazuje stejně víc. tak střídavě ale nejvíc 1.360V.Citace:
Původně odeslal butcherson
Mám 3,4Ghz a dal jjsem to bez zvyšování napětí na 3,807Ghz (224x17) chladič Freezer 7 je pořád chladnej, kde myslíte, že je strop toho procáku?
Nuz neviem ako ten tvoj 3.4 ale moj 2.8 bezal na fsb 250 cize 3.5 Ghz ale na BOX chladici a kusok uz isiel aj na 65-68 stupnov musim kupit daky good cooler
No a teplota na CPU a v casu?A jakou mas revizi CPU?Citace:
Původně odeslal xman.milan
Teplota v klidu je tak od 40 do 43 a v zátěži tak do 46-47