Ako sa vobec da merat ta teplota? kde to najdem? cim a to zapina?
Printable View
Ako sa vobec da merat ta teplota? kde to najdem? cim a to zapina?
Tomek
vim vim, ale to je prasárna... to své kartičce neudělám... :?
Kdyz das do 5900 asus bios 5950U nic se ji nestane a zvednes ji vykon. :-) Ja to tahle mel do ty doby nez jsem jsi koupil asus 5950U.
to jsi ubrousil ty výstupky co dosedaj na paměti,nebo podložil pasiv na GPU ?Citace:
Původně odeslal Tomek
ta teplota co ti to ukazuje je stejně haluzní,páč kolem 50st v zátěži maj tak GF4Ti a ty maj příkon cca 30-35W a FX 5950 má v zátěži kolem 75W, ale je možný, že máš jinak nakalibrovaný čidlo...
Nic jsem stim chladicem nedelal jenom sundal dal pastu a poradne dotah matky. Pred sundanim chladice jsem mel uplne stejnou teplotu jako ted jestly my neverite poslu vam fotku meraku teploty v nvidia ovladacich. Pred 5950 jsem mel 5900 od asusu a ta ukazavala v zatezi 65°C.
vzhledem k tomu, že práhová teplota je kolem 140st (aspoň to říkají detonátory) nemůsíš kvůli 5st upgradeovat chladič :wink:
Jinak Tomek hoď mi (třeba přez zs) odkaz odkud jsi stáhl ten bios na 5900U... možná bych to prubnul... Zkus mi napsat i takový malý návod jak na to :idea: Díkas :wink:
PS:snad bude moderátor tak hodný, že to neLOCKne (vím, že to sem nepatří...) :wink:
jakym softem zmerim teplotu na MSI FX5900XT jde to vubec?
V RivaTuneru jsem nic nenasel a v ovladacich taky ne. :-(
paaani :eek: mas nekde v rukavu vysledku testu pri takovych taktech? teda tomu rikam vec.. :-) tech 525 urcite musi slapat dobre,,Citace:
Původně odeslal Tomek
To se pletes, vysledky nejsou nijak zazracne, moje karta zvladala 540 na GPU a znat to skoro nikde nebylo.
tak kdyz uz sem zmenil chlazeni (glacial 1000) tak i tady.. pri normalu 35 a pri full 59 . mereno riva tunerem.. s oreginalnich 79 ci 75 po premaznuti je to dost poznat.. a to ticho, tim sem bouchnul dve mouchy jednou ranou (ticho a chladek) jo nenajde se nekdo kdo ma na 5900 dany ten vejir vod zalmana? pro srovnani teplot :wink: nebo ty ACsilencery..