na durony uplne stacila mekka pentelka... ked sa to urobilo dobre, tak to drzalo roky... skoda laku a vzhladom na tvoje financne moznosti je to aj najschodnejsie riesenie... :wink:
Printable View
na durony uplne stacila mekka pentelka... ked sa to urobilo dobre, tak to drzalo roky... skoda laku a vzhladom na tvoje financne moznosti je to aj najschodnejsie riesenie... :wink:
No možná roky u tebe,ale u mě asi 2 týdny až měsíc,ale víc ne a to jsem měl i special měký tuhy(ve stupnici 1,2,3 asi -1 ;D )Citace:
Původně odeslal stanley
mal som durexa 1300@1557 s coolermasterom /extra silence :-) /
a ani v lete som sa nedostal nad 46stupnov..
Takze dam vsem na frak s tema teplotama!!! :lol:
Pocitac meho kolegy z prace (antitalent - takze se mu o nej staram ja)... :?
Duron 950 se spatne nasazenym chladicem (nerekl mi o tom) jel 2 roky!!!
Po zapnuti se teplota po chvili vysplhala na 65 stupnu ale po hrani nejakych her nebo delsim provozu vylezl az na 76 stupnu!!!
(ted me napada ze nevim jak to jelo v letnich mesicich...) :?:
Ale co na tom vsem bylo nejzajimavejsi bylo to, ze ten comp byl naprosto stabilni!!! Kdyz jsem po dvou letech ten chladic napastoval a usadil tak od te doby teplota nevyleze nad 55 stupnu... Takze se zhavil 2 roky zbytecne... Nyni jede uz tretim rokem a vypada to ze mu to nijak neublizilo...
Kolega tvrdi ze nikdy pry nevidel "modrou smrt" (ani nevedel co to je) coz me celkem prekvapuje... :roll:
RedRose
Co???Citace:
Původně odeslal RedRose
Nevidel obrazovku smrti???
Tak to nemel Win98 ne???
Ma tam WinME... Coz znamena ze by ji obcas videt mel, ale jak pisu - vubec nevedel o cem mluvim... takze ji asi vazne nezazil... ;-)