tim sem myslel jaky je rozdil oproti tomu bartiku na ty samy sestave vis :wink:Citace:
Původně odeslal sofokless
Printable View
tim sem myslel jaky je rozdil oproti tomu bartiku na ty samy sestave vis :wink:Citace:
Původně odeslal sofokless
aha :?
Měl jsem 2500+ bartona (taky NOlock) takže 3200+ (2,2Hgz) s 1,75V ale na to docela topil. Teď se dostanu na 2,4Ghz s 1,7V a teplota o dost nizší a výkon v testech vyšší!!! 512kb cache ti náskok oproti 200MHz neudělá ;D
Takže závěr: Jednoznačně brát CPU s vyšší frekvecní
(to ale neplatí o 64bit. CPU, protože ty jsem jěště neměl možnost vyzkoušet)
da se jeste neco nezamceneho sehnat? tak 1800+ , na to bych mozna prachy sehnal :-)
jedině tady v bazaru, jinak bys musel mít opravdu velké štěstí :wink:
a sakra...me nadeje na rychlejsi sbernici s novou deskou se rozplynuly :evil: dyt to ma pomalejsi sbernici nez muj duron :lol:
Jen jedna otazka.... Psalo se tu, ze se prodavaji ted uz jenom zamceny procesory od AMD, myslim multiplikator locklej, to platiti uplne pro vsechny typy od durona pres thortony a z k bartonum?
Ano, ak neberieme do uvahy mobilne CPUs...
uf, bylo to tu už snad 1.000 000x ...
Zase na druhou stranu, kdyby se nikdo neptal na tyto otázky, nebylo by na co reagovat :lol:
Měl jsem taky štěstí a před 6 měsíci koupil odemčený 2200+. Je to paráda :wink:
No nevím, jestli Tvůj podpis ukazuje maximální OC, tak teda nic moc - 2200+ na 2400+ přetočit není problém ani u zamčeného, takže mi není jasné, v čem je pro Tebe výhoda té odemčenosti?Citace:
Původně odeslal jimi00
Jaké máš FSB?
Vím, že to už tady asi bylo. Jak poznám - při koupi v bazaru - že je odemčenej.
Co si pamatuju, tak ty čísla a písmenka na procáku ukazujou, kdy byl vyrobenej. A do nějakýho týdne nějakýho roku se nezamykaly...
Nezamčený jsou do 39. týdne 2003 - číslo 0339Citace:
Původně odeslal honzanun
Menší je lepší, větší průšvih... :wink:
momentálně166 Mhz, měl jsem 200Mhz- to byla 2600+ . Nejsem nějaký zběsilý taktovač a jelikož jsem měl procesor fungl novej nechtěl jsem ho moc trápit. taky na to není moc času-tak třeba až bude víc času..... :-)Citace:
Původně odeslal Darth Sidious