Vyplatily ... :-))) Protoze tak super KHX jako mas uz tezko sezenes ..... BTW, svoji 512 jsem prodal (starej Winbond), protoze jsem chtel 1G a stejny modul nesezenu....Citace:
Původně odeslal jan555
Printable View
Vyplatily ... :-))) Protoze tak super KHX jako mas uz tezko sezenes ..... BTW, svoji 512 jsem prodal (starej Winbond), protoze jsem chtel 1G a stejny modul nesezenu....Citace:
Původně odeslal jan555
vsak oni DDR jedou na CL2, jen vybrat spravne.
http://www.ocsetiteam.com/other/bench.htm
už si připadám jako propagátor, ale Mushkin lev 2 jsou BH-5. stejně jako třeba buffalo atd.. ale u nás nejsou.Citace:
Původně odeslal svaca
co ¨se týče těch OCZ, tak nebrat. nejsou to přímo BH-5 a navíc jsou myslím 2 verze, a nikde se nepíše, která má právě námi hledaný chip
tak jsem trosku listoval a nasel zajimave veci a testy
"Most high-end DDR400 memory modules can do no better than 2-2-3-6 at DDR400, so this is really remarkable performance at DDR400 for a memory rated at DDR466. The only memory modules we have tested that are faster at 2-2-2-5 timings are the Corsair 3200LL 1.1, Mushkin 3500 Level II, and OCZ 3500 Platinum Ltd"
BH-5 uz nejsou, ale BH-6 se jim temer vyrovnaji.
http://www.anandtech.com/memory/showdoc.html?i=2015&p=1
http://www.anandtech.com/memory/showdoc.html?i=1940
Commander: take trosku zapropaguju
BH6 je celkem slusna nahrada a hlavne se daji jeste sehnat u nasich D sousedu. Viz odkaz
Zajimava je i polozka pretested:
http://www.h-h-e.de/pd-229285849.htm?categoryId=18
Jo naprosty souhlas panove, Ty Corsair LL a Mushkin jsou BOZI, ale Corsair = naprosto BRUTALNI a nesmyslna cena (proc si kupovat tak drahou pamet, kdyz ze to lze mit jednou tolik pameti .... = vykonejsi komp
A Mushkin zde opravdu nikdo nedistribujuje ....
Ano, 1G pameti (dnes nutnost) za 14 000 (Corsair LL), nebo 2 G znackove (A-DATA, Kingmax) za 12 000, to jsou SAKRA rozdily ....
FarCry jsem hral s 1.5 Giga pameti, to byla slast ....
BTW, podivejte se jak vypadaji nejlepsi pameti na svete, rekl bych .... :-)))
Aneb nova technologie OCZ, co drti vse ...... :-)))
http://www.anandtech.com/memory/showdoc.html?i=2019&p=1
jakto ze ne?Citace:
Původně odeslal svaca
a co http://www.citworld.com/index.php?group=commerce&=
sice maji v nabidce jen PC 3500 level 1 :-(
OCZ EB vubec nevypadaji spatne.
Pokud bych mel jet na 500 DDR je to jasne. Pokud na 450-460 tak si nejsem jisty, porad mi tam figuruje slovo Mushkin :wink:
no imho myslim, ze Mushkin Level 2 se nevyrovna nic. Mozna tak naky Geil platinium bo Buffalo, ale o tom si muzem nechat u nas jenim zdat :evil:
z toho plyne, ze jasne the best volbou sou A-Data Vitesta 500 :-) cipy Hynix. A za ty penize :wink: :arrow: navic slusna sance je dostat na 270+ :arrow: sice CL3, ale krom BH-5 myslim, ze v soucastnosti nejsou zadny cipy, ktery by zvladli pri tehle freq. aresivnejsi latence.
Corsair = vyhazovani penez
Khx = uz nejsou, co byvaly :arrow: ani nevim cim ted osazujou moduly, ze by porad CH-5 ??? Nevite nekdo nahodou :?:
OCZ = asi to co Khx
Jinak je spousta obycejnejsich modulu za super cenu a srovnatelnou kvalitou :idea:
Kdy už pochopíte pár podstatných věcí? :roll: :arrow: za a) 2 "stejné" paměti se vůbec nemusejí chovat stejně, za b) to, že se tu něco nedostane, ještě nemusí (byť může) nutně znamenat, že je to super - tvrdit o Mushkinech a Buffalo, že jsou super je podobná pravda, jako když na základě svých pamětí budu tvrdit, že aktuální KHXy jsou nejlepší DDR400vky ... :lol:Citace:
Původně odeslal player1
NIC není absolutní a i s Mushkiny, Buffalem a dokonce i s nejlepšími Corsairy nejsou jen dobré zkušenosti :!:
btw: existují i lepší Kingstony než KHX, ale na ty nikdo nemáme :evil:
Geil nejsou az tak drahy a maj je tusim i v CC
a co Twinmosy S BH6. Co myslite jak pojedou? Pry 220 5-2-2-2
muj winbond bh6 ;DCitace:
Původně odeslal BRUCEF
2jan555: tak to me pouc jaky :idea: :-) Prodam auto a koupim je ;DCitace:
Původně odeslal jan555
U pameti je to vsechno stejne kus od kusu, to mas pravdu.
Jeste k tomu Kingstonu - prijde mi, ze se ozyva cim dal vice lidi, ze jim nejedou jak maji :-( :arrow: tim, sem myslel, ze uz to neni to co byvalo...driv byly Kingstonky imho kompatibilnejsi.
Kingston rozhodně není, co býval, ale např. OCZ taky ne.
Jinak Kingston dělá spoustu pamětí a mezi certifikovanými pro brand výrobce (IBM a další) se dají najít fakt pěkný kusy - žádný pasívy, ale jedou - a stojí dardu ...
Hele ted jsem si poridil OCZ EL 3200 DDR (jsou to ty co maji primo na sobe (2-3-2-6) a jsem VELMI happy, bezi primo takhle na KT600, i875, nForce2 (Abit, EPoX), coz se o poslednim 4 kusu Kingston co jsem mel rict neda .... :-(
Jinak muj strary Kingston 3200 byl ten super Winbond a jedna vec je mezi temi OCZ a starym KingStone jina a to ta, ze ten Kingston byl o 5 procent vykonejsi pri stejnem casovani ....
Dale SPD, SPD ukazuje presne to co ma (2-3-2-6) takze to jsou presne pameti jake jsem si predstavoval, cena bez dane byla 7900.
Kingston jsem prodal, protoze 512 MB PC400 se starym Winbond (BH-5) nemam sanci sehnat .... :-)
Neni nad stare dobre Winbond BH5, ty nove Mushkiny maji na sobe cipy BH6, ktere jsou novejsi, zvladaji malinko horsi casovani 2-2-2-7-1T namisto 2-2-2-5-1T u starsich BH5, bohuzel ale BH6 nejdou zdaleka tak dobre taktovat, kdyz se dostanete na DDR420 s timto casovanim, tak je to zazrak. Ja se s BH5 dostanu az na DDR480 CL2 a DDR540 CL2.5.Citace:
Původně odeslal BRUCEF
To se asi pletes, ackoliv vyrobce uvadi casovani CL2 2-3-6 v SPD je nastaveno CL2.5 4-4-8, vyrobce si nikdy nevezme na triko aby nastavil do SPD nejagresivnejsi casovani, a nekomu to pak delalo pri tomto casovani problemy!Citace:
Původně odeslal svaca
Mushkiny nabizi jeste ve Foxu :wink:Citace:
Původně odeslal UFo
Chapu a rozumim a NEPLETU, prave proto jsem to zkousel ... :-)))Citace:
Původně odeslal Daniik
Na trech chipsetech ...
BTW ty Kingston (BH5) co jsem mel, ukazovali taky 2-2-2-5 v SPD !!!
Taky na www.kingston.com bylo ve FAQ, ze to muze obcas delat problemy ....
Winbond Bh-5 sehnat muzu, ale cena bude min 5-6000 za 512mb
A co presne ?
napr.
2 x 256 MB - CORSAIR XMS PC 3200LL REV. 1.1 - WINBOND BH5 -
512 MB KINGSTON HYPERX - BH-5 -