moj b2500+ siel najprv len na 190FSB ale ked som zacal trochu ofukovat pasiv chipsetu tak uplne v pohode na 200. chipset 32° a CPU 49° po zatazi pri 1,725V.
Printable View
moj b2500+ siel najprv len na 190FSB ale ked som zacal trochu ofukovat pasiv chipsetu tak uplne v pohode na 200. chipset 32° a CPU 49° po zatazi pri 1,725V.
no, přišel mi novej chladič tak testnu na kolik půjde ten b2500+ pass 3200+ z pctuning.cz.. zítra řeknu
mno tak jak? a na kolik te ten procak u nich vysel? a z jakym chladicem to resis? dikCitace:
Původně odeslal lmarky
tyy vodo taxem dneska neměl moc času, ale když jsem FSB dal na 202 tak to při bootu hlasilo overclock fail.. zejtra se na to mrknu podrobněji.. když to nepujde ani na 2800+ reklamuju to, protože 2800+ maj zaručený :eek:Citace:
Původně odeslal mokus
btw - Titan CU5TB (tyy vole to je jak turbína od B747 :evil:)
Nazdar lidi.
Ja jsem si koupil 2500+ bartona jako druhou varku v CR uz kdysi. Ten jede na 2200MHz uz pri 1.675 V ! Ale na 2300MHz 200*11,5 uz nejede stabilne ani pri 1,825 V. Myslite, ze pujde stabilne na 11*2x0Mhz?
No a ted jsem koupil uplne novy 2500+ barton, ma zamceny nasobitel a na te same desce mi nejede - svine - ani na 3200+,t.j. 11*200Mhz.
Otazka, na kolik jde stabilne, kdyz nemam externi kartu v kompu krome grafarny, zvysit FSB na Abit NFS 2.0?
A kolik jde vytahnout ze soucasnych serii 2500+ ????
Dik
Ja mam locknuteho Bartona 2500+ AXDA2500DKV4D a zatial som ho na prvi sup spustil 11*200=2200MHz, Vcore som nastavil na 1.7V a sandra aj BIOS hlasia teplotu 36C.
protoze ty mas ciste nahodou ten HW na ktery se ptas, tak bych doporucoval, kdybys zapojil sve ruce k dilu a odpoved na svou prvni otazku si zjistil sam...Citace:
Původně odeslal Lord_Maxx
otazku cislo 2 ( o graficke karte ) bych doporucil napsat jeste jednou a trosku pochopitelneji.
a na otazku cislo 3 doporucuju search.
mne jede stabilne pri 210*10,5 vic ani rana...pri 1,65 VCitace:
Původně odeslal Lord_Maxx
tak dneska jsem si s tim pohrál a max. co jsem z něj dostal je 5.5 x 382 (2100MHz; 2800+ takže reklamačka se nekoná :)) při napětí 1.675V .. zkusim si s tim pohrát ještě a uvidim.. když jsem dal FSB 195 tak už byl bootfail, ale když jsem nechal 190 a nastavil CPU Ratio na 12* tak to jelo
a zkoušel jsi tam hodit rovnou 200MHz, třeba by to šlapaloCitace:
Původně odeslal lmarky
jo a zkus mu trošku zvednou napětí, třeba to pomůže :wink:
200 jsem zkoušel.. s tamtim napětim to spadlo.., dokonce jsem si teď s tim 190 pustil WinAmp a *blik* BSOD.. teĎ jse napětí na 1.725 a zatim to nějak vypopadá.. takže se v tom ještě hrábnu
tak mu tam dej rovnou 1,75V a 200MHz, třeba se chytne. Mě jede na 205*11 nebo 200*11,5 při napětí 1,7V, což docela jde. Škoda, že nejde taktit víc jak 2300MHz :?Citace:
Původně odeslal lmarky
tak teď jsem udělal maximum.. napětí 1.8V 195*11 (2145MHz) i když jsem dal napětí 1.85 (max) tak se to na 200 prostě nechytlo.. zatim je to stable
tak to máš fakt blbé, prostě blbý kousek, to se stane, záleží na náhodě 8-)
těch 58MHz od Barta 3200+ mě ani nese*e.. spíš ta voltáž.. a myslim že tenhle chladič by na víc ani nemělCitace:
Původně odeslal bigbalu
psal si zes koupil ten pass 3200+, takze se zarucuji ze ma chodit na 200fsb, a kdyz ne tak jim to HOD NA HLAVU ne?Citace:
Původně odeslal lmarky
nee.. oni jsou chytri a zarucuji POUZE 2800+Citace:
Původně odeslal mokus
tak to jsou cundy vyj.ebany...Citace:
Původně odeslal lmarky
přesně tak, pěkně člověka vysr.ali. Prodávají to jako pass 3200+ a vlastně z toho třeba 3200+ vůbec člověk nemusí dostat a schrábnou prachy navíc. To bych si raději koupil normal a mám stejnou šanci na přetaktování na 3200+ a možná i více. :wink:
ale ne u nich. predpokladam, ze to co maji skladem oni testuji a kousky ktere nebezeli prodavaji jako normal. docela bych tomu veril...Citace:
Původně odeslal bigbalu
podle mě to dělaj tak že si prostě hrábnou do bedny, něco otestujou něco zbyde a to otestovaný co projde na 2800+ pak prodávaj jako pass 3200+, ale i v těch netestovanejch v tom případě může bejt dobrej kus..
tak teď mi to na 195*11 1.8V spadlo když sem chtěl nainstalovat Far Cry... a to jsem to předtim projel 3DMarkem01, 03, a PCMarkem04.. takze ted jedu na novejch 190*11 1.725V a zatim f poho (dokonce sem si i Far Cry zahrál :))
Presne tak!! Nejlepsi by bylo jim tam napsat a zeptat se co se dela s kouskama co nejedou na vysi frekvenci....kam je davaj protoze by bylo dost k na.srani kupovat od nich jetej procesor.Citace:
Původně odeslal mISHA
Co se ale tyce ty pretaktovatelnosti bartonu tak jsem mel doma uz 4 kousky a vsechny jely bez problemu prime stable na tech 11x200 pri 1,75V Kdyz nekomu stavim PC a preje si abych udelal OC tak nastavim 1,75 a nehledam ze by to jelo na nizsi voltazi protoze 1,75 je dostatecna voltaz a neni to moc ani malo. Takze jsem nazoru ze to stoji za ten risk a koupit CPU treba v CC.
nejsou to takový svi.ně !! psal jsem jim o tom a řekli že ho mam poslat z5 a vymění mi ho ;D
závěr - na pctuning.cz můžete vesele nakupovat tyhle Barty a když se vám nepodaří dát 3200+ tak vám je vymění :wink: