Zkus jiné drivery
Printable View
Zkus jiné drivery
No ovladače jsem dával od 1.04 až po 1.09 , také jsem měnil OS Win ME na Win 98(1) .Žádnej problém není.
Zkus to oc. dát zase na 143MHz. Ještě mě napadlo jestli to není verzí 2000.
Abit BX, P3/750, infineon 256/133MHz, SB Live, V3-3000,DX 8.1-8.1b
Jo a dej hardwarové urychlení na nulu. Mě to jede vždy.
Tak se možná zjistí jestli to je v grafice ,hrou nebo ...
Me to jede na 100% mam ovladace v 1.07.00januar28 nebo tak neco....os-WinME.s jinyma driverama se me to po 10vterinach seklo.
4Katoo: ty Amigadrivery sice jedou ve vsech hraach,ale v Colinovi2 se asi po 10ti vterinach hryzne komp.(natvrdo) (mam verzi 1.06 a 2.5),takze stejne. kdyz chci hrat treba Mafiu,pak Gta3, a toho Colina tak musim 2x preinstalovat drivery :-(((
Dal jsem tam 1.09 7 beta a rozjela se i Mafie .
Na tenhle ovladač funguje vše.
Tak jsem je dotlacil taky jenze malej problem spustim exac vse se jakoby nainstaluje a pak tam zustane ten starej. ??? ???Citace:
Původně odeslal Holmes
Tak starej nejdriv odeberu pak zas spustim ten nadhernej exac vse OK - dam restart a Win Me hodi hlasku ze to nefaka dobre a spusti pruvodce noveho hardwaru :o :o
Neda se ten exac nejak rozbalit abych to nainstaloval rucne ??? ???
2 neci:
1.Máš to Bety 7 pro V3?
2.Po spuštění *.exe se rozbalí do Program Files\3dhq Drivers\
z toho je pak můžeš instalnout ručně :)
Jasny mam, tak to maj divne udelany alespon tam mohli dat nejakou hlasku kam se to rozbaluje :? :?Citace:
Původně odeslal Katoo
Jinak dik tak to skusim tam natlacit ;D ;D
Abych Ti řekl pravdu,beta 7 V3 jsem ani nevyzkoušel ;) ,Mám V3 a V5,momentálně mám na mé P4 V3 a testuji UT2003.Mám i poslední beta drivery od 3Dfx (4.13.1.27) a funguje na nich i UT 2003.Ale to už raději založím nové téma,aby moderátor nenadával ;)
Zato ja jsem je poradne otestoval a zjistil sem ze je to tezkej SHIT :evil:
Za prve se rozbali do Program files :o
Za druhe nesel ani spustit Q3,Mafia taky nedetekovala (PROSTE K PLACI) dalsi hry jsem ani neskousel nemelo to cenu :? :?
2 neci: celý problém je v glide3x.dll.Je to beta verze 2606,stačí jí přepsat verzí 2605 a Q3 a další hry pro OpenGl a glide už pojedou :)
Tak je jeste jednou skusim staci prepsat jen jeden soubor???
Jak zjistim ktera je to verze toho souboru ??? ???
Verzi glide3x.dll zlištíš ve vlastnostech toho souboru,vedle OBECNE,pak je VERZE a tam je napsána ta verze toho glide.Já používám verzi 3.10.0.2605 (čili 2605),beta 7 má 3.10.0.2606 (čili 2606).
Soubor glide3x.dll se nachází: C:\Windows\system32\ (pokud používáš XP)
Super tak to vyskousim sice mam W ME ale to je jedno ne 8-)
W XP jsem tam nedaval jen kvuli ovladacum jednou sem to zkousel a nenasel sem poradny ovladace furt to nevykreslovalo textury :o
Pod W ME/98 se glide3x.dll nachází v C:\Windows\system\
Mám W 98 SE, skúšal som spustiť GT3 pri driveroch 1.04 a 1.07 a po 15 sekundach to vždy seklo.
Posledne som vyskúšal Amigamerlin 2.9 drivery a seklo to tak isto. Tie Amigamerlin drivery maju len jednu dobru vec, obraz mi ide teraz nastaviť na 100 Hz.
ja jedu na amigamerlin 2.9, sice na voodoo 4 a zatim mi fsechno facha v pohode... ale musim testovat dal...