A v biosu nemas zapnuty treba jako video PCI ?Citace:
Původně odeslal DOT
Printable View
A v biosu nemas zapnuty treba jako video PCI ?Citace:
Původně odeslal DOT
to by pak ale grafarna v agp vubec nefungovala ne ?Citace:
Původně odeslal Hynchenzo
no a nemůž se "hídat" PCi s AGP - podle špatného nastavení BIOSu?
du si pohrat s biosem prolezu ho a dam vedet, jinak uz fakt nevim ???
na nic sem neprisel uz jsem zkusil 3 ovladace na cat4.2 jeste zkusim neco starsiho
Asi ti nepomoze nic nez reinstall windosu. To iste robilo na r9700, aj mne na r9500. Skratka sa to pokazi a basta. Ako ciastocne riesenie - nastav v cs renderer na direct3d.
Co jsem se docetl,tak na CS 1.6 fakcej 3.6 catalysti(100fps).Od 3.7 maj Radeony fps drop,navic sem zkousel na R9700 Pro Hfps modely a zadna zmena.Rozliseni to taky nemeni.Nepomaha ani vymena knihoven na OpenGL v CS adresari :-(
omg dyt sem to rikal a vis cim se to zapina ? zapina se to ovladacem nevim co mas za chicpovou sadu, jestli to je kt600 (400,333) tak se to zapina obycejnym 4in1 ovladacemCitace:
Původně odeslal DOT
uz sem to vyresil , nahral sem novy epox drivery k nforce2 a jede to
Takze uz to jede v pohode?Citace:
Původně odeslal DOT
jo zda se ze jo , 3dmark 01 je kolem 10 000 ( coz prikladam procesoru )
03 slo z 3400 na 3950 na defaultni nastaveni karty coz je pekny si myslim
mal som trochu podobny problem, moj 8500LE@9100 mi v dxdiag oznamoval ze akceleracia portu agp disabled, a nedalo sa to ani zapnut ani vypnut, (teda nie zeby ma to trapilo ale celkovo som mal slaby vykon, a mrzlo to) , tusim to boli cat. 3.10 , daval som nanovo 98se , cat 3.9 , a zas, nove 4.20 a to iste, tak teda spat na 3.9 a hop !!! uz je to tam !!! a vsetko ide ako ma ist. pri mojom pocitaci sa teda nikdy nenudim.
Tak to uz je v pohode. Hele proc nezvednes fsb u procaku?Citace:
Původně odeslal DOT
no hurá, maličko se mi ulevilo ;-)
ale mimochodem, když to dělalo mně, tak jsem také neměl dohrané drivery pro "board" :-) - jak říkám, jen si vzpomenout ???
pokracovani :
grafarna bezi dobre, ale v CS mam furt stejny problem :evil: FPS klesa az k hranici 30 coz je pri rozliseni 640x480x16 a detailech na minimum celkem k udivu .
drivery jsem vyzkousel snad vsechny ( vcetne doporucovanych cat 3.6 )
ale vysledek je furt stejny
btw: nemate nekdo nekde na disku DNA 3.6 ? zaboha nemuzu najit funkcni link
Mne robi momentalne toto: pod d3d v cs ked niekto hodi smoke, tak zacne asi o 1sec oneskorene reagovat na klavesnicu a mys...
Ak dam openGL tak to trha a po case gpu recover...
btw. ked v tom d3d spravim alt+tab a vratim sa naspat, tak mam ciernu obrazovku a musim restartnut cs.
Takze sem experimentoval s nejakyma ovladacema na desku i kartu,vysledek 0,nechci kuli CS instalovat starsi ovladace abych ziskal knihovnu na Opengl,tak kdyby nekdo mel catalyst 3.5 nebo 3.6 OpenGL knihovnu Atioglxx.dll,at se mi prosim ozve SZ/icq.Jinak sem zapnul fastwrites a zda se,ze to trosisku pomohlo,zel fps pada furt,uz jsme vyzkousel ruzne knihovny do gldrv adresare v CS (opengl32.dll,atioglxx.dll,nvidiaopengl) a nic mi z toho nepomohlo,nasel sem i clanek na http://www.fragbite.com/?articleID=103 ale ten mi taky nepomohl :( 16 i 32bit se chovaj stejne,stejne tak rozliseni,mezi 640 a 1024 rozdil neni.Upravil sem cfg na ati_npatch "0" ati_subdiv "0"
aby vypl trueform a pridavani polygonu na modely.Stale zadna zmena.Uz taky nevim,kde co zmenit,vyzkousel sem snad vse mozny :(
Na naky haluze v obraze pro D3D je prikaz gl_d3dflip "1" ,osobne vyzkouseno nemam,D3D mod mi pada a nevim proc,proste neni podporovan :eek: DX mam 9.0bCitace:
Původně odeslal THX_Corp
to že máš fpsdrop na Xp 1600 a r9500 je celkem nepřekvapivý, protože v hl skoro nezáleží na grafice ale o to víc záleží na cpu. Takže to přetoč, nahod fsb aspon 166 pohraj si s časováním a uvidíš jak fps pude nahoru :)
Měl jsem gf 2 mx 200 a s radeonem 9100 mam na stejnej sestavě tak o 10fps víc :-o
Mal som svoj cpu a gf2mx400 a ziaden fps drop... islo to lepsie ako na tomto radeone.
Na fx5200 som to hral s 4x aniso - plynule.
Teraz to nemozem nijak rozbehat, aby to islo aspon tak ako na tej mx400.
vim ze procak stoji za prd ale na stejne sestave s Geforce 3 ti 200 jsme mel 100FPS a pred tim s R8500 taky
takze spis kdyby nekdo mel tu knihovnu pro openGL ze starsich catalistu . . .
2400+ na 166 fsb neni nix extra,ale neprijde mi to vylozene jako slaby CPU,na gf2mx400 sem mel opravdu vic fps.Spis vidim problem v ovladacich a zpusobu vykreslovani sceny.Na Ati supportu primo davaj odkaz http://www.ati.com/support/infobase/4280.htmln a stazeni jejich 3,6 catalystu,ktery by meli resit FPS drop v CS 1.6.Nevim,jeste sem nevyzkousel.