no jo, jenze ted si ten procik stahni na 100x7.5 jestli jo jeste de, a pak to zmer jeste jednou ( a to jeste mas DDR pameti )Citace:
Původně odeslal Vlask
btw nemas tam jeste jeden takovej?
Printable View
no jo, jenze ted si ten procik stahni na 100x7.5 jestli jo jeste de, a pak to zmer jeste jednou ( a to jeste mas DDR pameti )Citace:
Původně odeslal Vlask
btw nemas tam jeste jeden takovej?
To tiez nie je pravda :wink: To je maximalna frekvencia, na ktorej ta pamat teoreticky este bude fungovat :wink:Citace:
Původně odeslal DRTiCZ
athlon XP 7.5*100MHz s DDR
s L2
Q3 74.6
C4Bench 17.32
UT2004 bot 30.77
bez L2
Q3 69,6
C4Bench 7.85
UT2004 bot 19.83
jak je videt vykon bez L2 nebo s L2 je v podstate podobny - koho by na 750ce napadlo hrat commanche4 nebo UT2003 :lol:
no kdyz uz si to takto zkousel, co nastavit co nejpomaleji ty pameti? na 133 nebo lepe aby to bylo optimalni na 100mhz ( protoze mas ddr oproti klasickym sdr )Citace:
Původně odeslal DRTiCZ
Vytahnu vlakno z popela :)
Dostane se mi pod ruku durex, u kteryho bude zrejme treba sundat/nasadit chladic. Doted jsem mel v rukou jen par mendocin, takze se bojim, abych mu neolamal jadro. Podle vseho je to snazsi, nez bych chtel, tak se ptam - jak se tomu vyhnout?
jednoduse. pri nandavani i sundavani chladice drz tento stale kolmo a nejlepe ho vubec nedrz rukou, kdyz budes sroubovakem ci cim tlacit na tu vzperu, aby se vyhakla/zahakla. clovek ma tendenci na to tlacit. take je vhodne mit ten sroubovak zahnuty ci sundat vetrak. protoze aby se to dalo vyhaknout, je kolikrat nutne vyhnout to ocko dost a vrchem sroubovaku ci podobneho pripravku pak muzes zacit sunout chladic po jadre. jinak zadny stres.
a nebo příště montovat něco jako heat spreader :) vždy jsem ho tam dával, abych si náhodou proc neodlomil :)
Tim asi myslis CopperShim podlozku. Bacha na to, aby nahodou nebyla vyssi nez jadro, pak proc bezpecne upeces, aniz bys chtel. Nasazoval jsem mockrat chladic na durony/palomina/bartony a vzdycky v pohode. Hlavne nemit strach, pri nasazovani mit pevnou ruku a vyvinout na sponu sroubovakem pokud mozno konstantni tlak bez "vykyvu" sily.Citace:
Původně odeslal wlcheck
Ok, diky vsem.
Já když jsem odštípl kus Durona, tak to ani pořádně nebylo vidět a při spuštění jenom blafl a byl KO.
I tak bych ten tvůj už asi vyhodil a sehnal si někde jiný. Někdo ti to možná dá i darem.
Mam otazku-nechcem zakladat nove forum. Da sa poskodit Duron (750) pri odstranovani teplovodivej pasty? Mam dojem, ze to bolo vsade okolo tych mostikov? Dik
CPU je zrejme po funuse.
Nemel by se poskodit pri ocistovani pasty, pokud jsi neutrh nektery z tech odporu na podlozce jadra. Spis je mozne, ze se ti nechtene spojily nektere mustky a CPU se ted tvari jako mrtvola. Zkus to ocistit poradne, hlavne oblast mustku.Citace:
Původně odeslal duves