a jeste neco, nevite kde by sel sehnat medeny plech tl. 1mm, abych nemusel kupovat celou tabuli a aby mi to nastrihali na desky 120*60mm ?
Printable View
a jeste neco, nevite kde by sel sehnat medeny plech tl. 1mm, abych nemusel kupovat celou tabuli a aby mi to nastrihali na desky 120*60mm ?
bouchnout to ani nemuze ani te oslehnout a samozrejme je tam injektor ale ten plamen nema vyhrevnost nehlede na to ze ten injektor znicis az ti odkapne cin nebo tavidlo proste to neni horak koukni se do obi tam maj toho hafoCitace:
Původně odeslal Aleš22
njn to mas pravdu, asi si na neco nasetriim, bude to lepci :-)Citace:
Původně odeslal zap
Citace:
Původně odeslal PCborec
PS: to cerpadlo ti bude tiect :(
ak je to NOVA (mam 600l/h) a tam kde sa spaja ten tmavsi plast je len jedna uboha gumena podlozka ktora stoji za prd .. poisti to silikonom ja mam ten silikon a frci to
(pozri web vvv)
jj presne tak, je to delane spis jako ponorne cerpadlo, to tesneni hrozne prosakuje, ja jsem to vyresil tak, ze jsem tam dal jeste jednu gumicku ale ted to zas dela velky tlak a bojim se ze se mi ulomi ty zobacky za ktere to drzi. asi to vyresim silikonem :-)Citace:
Původně odeslal ZycaR
jj presne resit silikonem a jeste jedna vec to cerpadlo zacne casem hlucet ja ho musel obalit do molitanu :roll:Citace:
Původně odeslal Aleš22
.. problem je v tom ze ta oska je prilis mala na tu dierku v rotoreCitace:
Původně odeslal zap
... a potom lopatky klepu o material s ktoreho je obal cerpadla ...
ale riesim to buchnutim do PC (ono sa postrci a znova ide dobre :) )
Ruske suciastky, Americke susciastky ... fsetko je aj tak MADI IN THAIWAN ( ;D citat s Armagedonu )