Rob mohol by si napisat nejake rozmery toho bloku? Napr. hrubka dna a pod. Dik.
Printable View
Rob mohol by si napisat nejake rozmery toho bloku? Napr. hrubka dna a pod. Dik.
blok nema prese ty rozmery jako original co jsem posilal Radkovi, protoze tak male to neslo vyrobit. blok mam ted v PC takze napisu jenom rozmery co vim:
tlouska medene zakladny 5mm
diry prumer 2.1mm
rozestupy der: 0.4mm
hloubka der: max 4.5mm (takze dno 0.5mm), min 4mm (to je u kraje diry, protoze to bylo vrtane vrtakem s uhlem 120°)
prostredni plexi: 7mm + 2mm jsou zapustene trysky
tryska ma prumery: 0.9mm/1.5mm
kdyztak ti muzu poslat nejake rozmery originalu
Rob diky moc, ak sa ti budes chciet mozes mi to poslat, pripadne hodit na forum. Blok MK4 si nahadou neskusal? Chcel by som vediet aky je rozdiel medzi MK4 blokom a cascade blokom.
napis radkovi, ten ma i MK4
Cascade by mel byt trochu (1-2C) lepsi
noo a co tak 3450 MHz P4 1.7V (133W peak podla cpuheat) bez problemov uchladene? ;)
http://oc.madcap.info/water/1.jpg
1x120 na 5V (akasa) co ledva fuka a eheim compact 1000 toto uchladi na 48stupnov full load (UD) pri vyvetranej miestnosti (20?) maximum tak 54 ... btw abit ukazuje trosku inak ako tu vseobecne pouzivane asus dosky viz. napr > http://www.legitreviews.com/Reviews/coretemp_2.shtml
teplota vody neznam resp. este ju stabilne nemeram ;D ale posledne mala 41 stupnov ked som nechladil radiator, mal cpu default a no load teplotu 50-52 ;)
inak hadice 10/14 blok samozrejme cascade v1 a radiator v podstate black ice 2 pro na ktorom mam ale este zle fitingy (1/4 iba :( nenic as to modnut) v aktualnom setupe mam na raditore kartonovy shroud na jeden vetrak ;D
fcelku slusne nie? ;D
MC
hmm tak 3.06@3,45 pri 1,7V je hodne spatne
navic rvat do toho 1,7V je tak na opratku
ja udelam 3,5 pri 1,55 :idea: s boxem ikdyz je pravda ze to moc dlouho neuchladim pri fullu :? ale taky bude brzo WC
a napadlo ta ze tam rvem take brutalne V kvoli tomu ze testujem chladenie? :lol: pre nic ine ... inak ten procesor neda ani o mhz viacej resp uz mi to raz klaklo a to aj pri nizkej teplote, je to proste shit, esteze neni moj ;D
MC
sem si rikal ... nj kdyz to neni tvoje tak se nedivim zes tam napalil 1,7 ;D
prierazna voltaz NW je 1.75 takze to je este pod svoje moznosti (bios 1.75 ale ako tak kukam sam by si mal vediet ze .05 menej je normalne ;))
MC
EDIT: a btw ja ho este hodne dobre chladim takze pohodicka .. ;)
vklidu
kolik litru kapaliny mas v okruhu?
litru? cca liter :) mozno 1.2l to je kiblicek od horcice 900g ;D ale som myslel ze tam pojde menej, je v nom to cerpadlo co je tiez krava ako hovado :wink: :lol: ale hodne vody je v tom radiatore a hadic tam mam tiez kilometer kedze to je temporary, inak dojazd tepelny to moc velky nema ..
MC
kolik ma jeste plochu radiator m^2 ?
teplota 20C v mistnosti to je dost nizko... :wink:
udelej alespon screen :-)
je sak vravim ze to pri normalnej teplote stupne na 52-4 ;) a to nemam ani tusenie :) ked mi prezradis jednoduchu emtodu ako to vyratat tak prosim inak to je black ice 2 pro rozmerovo skoro na chlp tusim presne a aj by som tomu vytocil vecsie grady ale procesor uz neda vecsiu frekvenciu a vecsia voltaz je aj na mna vela ;D btw ako som pisal 1x120 na 5V .. ked som to zapol na 12 tak teplota skoro instantne zacala klesat .. a mam tam miesto na dva len mam docasne kartonovy shroud ;) inak ma napada ze plocha je zhodna aj s tym chladicom z opel kadet len ja ho mam podlhovasty
MC
EDIT:
http://www.fi.muni.cz/~xsimonov/shot.png