no tak s tim bych az tak nesouhlasil.. dost radikalne se zmensi latence, coz ti Sandra nezmeri, ta meri jen bandwitch, ale realnej vykon je nekde jinde :wink: a vubec, uz pro ten pocit ;D
Printable View
no tak s tim bych az tak nesouhlasil.. dost radikalne se zmensi latence, coz ti Sandra nezmeri, ta meri jen bandwitch, ale realnej vykon je nekde jinde :wink: a vubec, uz pro ten pocit ;D
Aha, takže něco jako reklama na vložky, jo? ??? :lol: :wink:Citace:
Původně odeslal Glassman
2 Dart:
Jasne - pocit sucha je super :lol:
2 Glass: podla recenzii a testov v roznych aplikaciach - nic moc - mozno nie su na to aplikacie :?
Dve vlozky lepsi nez jedna ;D U tyhle desky by me ani tak nezalezelo na vykonu oproti KT400 jako na tech vychytavkach 8)
Které vychytávky máš na mysli, když už musím prodávat svůj starý krásný a dobrý EPoX... :wink:Citace:
Původně odeslal lullu
2 Darth:
Epox 8K3A/+ je stale lepsi na taktovanie ako nForce2...Aspon viacerym ludom ide bez problemov aj na 200FSB (pokial mas samozrejme dobre ostatne komponenty).
Ja zatial nepotrebujem Firewire a USB 2.0.Chcem novu dosku len na taktovanie - a tieto revizie nForce2 mi za update urcite nestoja ...
Epox so stabilitou nForce2 nieco podla mna urobi ..Bud nejaka revizia alebo uplnme nova verzia MB
Tak tohle je pro mě docela dost důležitý názor - se stabilitou a výkonem 8K3A jsem samozřejmě absolutně spokojený, jen jsem měl pocit morálního zastarávání... :|Citace:
Původně odeslal Deviant
Fuu , tak to sme dvaja .
Ja mam stale 3 kupcov na moju Epox.Uz uz som isiel kupit nForce2 - tiez len preto ze moja Epoxka ma "az" 3 mesiace :lol:
Ale potreba modu VDD napetia ma odradila - zatial nepredam
Njn, je to nový počin a na všem se projeví nějaké ty mušky.. Dost toho vyladili novým BIOSem, tohle dořeší taky. BTW podle toho co jsem pročítal se ta nestabilita ale nestává u všech kusů?
Každopádně do ní půjdu, protože patřím k těm škudlilům, co nemají dobré komponenty :-( :lol: Už jsem si k ní pořídil DDR Samsunga "C" tož jsem zvědaf :wink:
Chci tuto desku kupovat, proto prosím o všechny NEGATIVNÍ osobní zkušenosti. Prostě, co je na té desce špatného. Pokud byste nechtěli tady ve fóru, klidně na SZ. Kladných ohlasů jsem již četl dost, problém s napětím chipsetu je první větší, o kterém se píše, teď se dovídám, že nestabilita? ??? Chci jít s FSB přes 200MHz. Podpořit by to snad mohly Corsairy XMS3500 CL2 ;)
No ten "pocit moralneho starnutia" som mal aj ja, ale terazky zistujem, ze som mozno az tak zle nespravil ked som ju nekupoval ihned. Ale az pribudne dalsia pamat tak to asi znovu rozprudi moje uvahy o nForce2(samozrejme od Epoxu ;) ).Citace:
Původně odeslal Darth Maul
je znamo, ze nektere kusy maji nizsi napeti na cipsetu, proto jsou nestabilni na vyssim fsb, da se to resit odporem.
Jinak bych rek, ze deska bude stabilni, cet jsem par recenzi a psali, ze je stabilni.... pokud mate jine skusenosti, tak sem s nimi.
Na to si dej bacha, pac kamos od nich moc podpory neziskal :o , ale spis mel blbej kousek :wink:Citace:
Původně odeslal Halen
Hodně vážně o ní uvažuju, ale zatím jsem narazil na 3 problémy, které mě poněkud odrazují:
1) neměří teplotu CPU interním čidlem, nýbrž externím v patici, takže měří vlastně teplotu PCB v socketu a vydává ji za teplotu CPU - a to je dost blbé :-(
2) údajně neutáhne (málo V) pořádně modrou power LED - je to kosmetika, ale ...
3) Okolo děr na uchycení "velkých chladičů jsou nebezpečně blízko někaké odpurky, které lze při montáži velmi lehce poškodit
Necheš ještě jednoho SAMSUNGA ....? DDR333 ... 256MB "C" .......???Citace:
Původně odeslal Wolfik
Ty mas snad nejakyho na prodej?Citace:
Původně odeslal Aliencz
A vyplatí se taková deska někomu jako sem já , kdo moc nebude přetaktovávat a hlavně nemá moc peněz??????????? Ikdyž až já jí budu kupovat tak už bude levná(cca za 2 měsíce...)
samozrejme ze sa vyplati aj tomu kdo netaktuje, lebo je celkom lacna 4200Sk+DPH, inac za tyzden bude u nas dostat aj 8RDA (bez plus-bez Firewire a LAN), za 3800Sk+DPH, takze kde kupis taku fajn dosku?
Já budu muset měnit celi PC takze jestli v tej době kdy ho budu kupovat estě tahle deska bude nejlepší neni co řešit.....
Jo chci - ale zrovna na něj nemám! Výhledově další paměť určitě pořídim. 8)Citace:
Původně odeslal Aliencz
Peníze peníze..... Kdybich moch řešit jestli si mam koupit dvě a nebo jednu ramku byl bych vysmátej.... Já řešim za co koupim desku ramku case a chladič...
Já to taky neřešim! ;D Penyze nemám, další ramka jen tak nebude. A nestěžuj si, taky jsem měl K6tku :wink:Citace:
Původně odeslal rehor1
To neni to nejhorší ta k6 neni ani moje.... je pučená než si koupim novy PC.... Muj vlastni počítač leží pod postelí(Pentium 200mmx) ale stim se dneska už asi nedá nic...
No nemozem zatial(klop, klop na drevo) nic zle povedat na tuto dosku. Staci pozriet na moj popis. Zda sa mi velmi stabilna. Len nejaku lepsiu pamet a 220 FSB sa moze tesit .... ;D
Som zaciatocnik, mam problem. Mam 8RDA+, AXP 2200+ rev A, ide na 9*200, co nie je zle, ale CPU je asi dost nevydareny kusok, vacsiu frekvenciu nachce. Sisa Memory ide na 2992 (ani bohovi 3000). Niektory tu hadzete cisla ako 225 FSB a podobne. Ja ako zaciatocnik neviem nastavit nad 200, kedze bios viac nepusti. Jak sa to? Poradte prosim, pri 200 je to uplne stabilne, a tak chcem skusit trochu viac.