Ted v tom mam bordel :-) psal si o GigaBytu, PowerColoru nebo Canyonu, ze to bylo zakukleny XT ?Citace:
Původně odeslal flash
Printable View
Ted v tom mam bordel :-) psal si o GigaBytu, PowerColoru nebo Canyonu, ze to bylo zakukleny XT ?Citace:
Původně odeslal flash
Citoval jsem Tě,když jsi psal o Gigabytu,a když se podíváš do mého podpisu,tak je jasné že píšu o R96P128D (ne DH) :wink: .Citace:
Původně odeslal HAVTOM
Ja mam presne Canyon ATI Radeon 9600PRO za 5100sk ale myslim ze to to slusna graficka (128mb 128bit directX 9 okolo 300mhz jadro a 400mhz pamete asi technologia 0.13 a este neviem co..niekde som to cital ale si napamatam kde....)Citace:
Původně odeslal Matio
No prave to je to, ceho se vsichni desej :-) Taktu pameti na 400, protoze normalne je 600 ;D 400 maj nePRO verze. A jestli ma to jadro opravdu jen 300, tak to je jeste podtaktovany oproti nePRO karte. Ta mam mit aspon 325 na jadre.Citace:
Původně odeslal smiesqo
Tak to je super .... a kdes to koupil ? Dodaci lhuta v CC neznama me moc netesi a kdyz se tam nekdo ptal, tak mu suse odpovedeli, ze neznama je neznama ;D Jinak tusim naka GV-R96P128DU ma snad uz v BIOSu moznost pameti dat na 500 .... nevim jak to myslej ...Citace:
Původně odeslal flash
ATi Source BIOS Version: 008.015.028.000
ECLK/MCLK is 398/297MHz
Add run time ECLK/MCLK (500/297MHz)
Tak to je smolík.Ještě snad minulí týden měli skladem v CC.Já ji mám z VO.
Zkusil bych do CC zavolat,snad by je minulí týden nezlevnili-když by neměli být...
Kurna dyt to pisu:Citace:
Původně odeslal HAVTOM
jedna se o tzv. Radeon 9600 Pro LE (400/400), teda cip RV350 taktnuty na 400 Mhz (jako u 9600 Pro) ale zbytek jako u R9600, PCB s TSOP pametmi 4ns, bezicimi na 200 (400 efektivne) MHz
navic Canyon udelal jen prebal, je to CP Technology, tedy karta identicka s Radeonem 9600 Pro EZ od PowerColoru
je snad jasny co dostanete, kdyz to koupite? ;-)
rofl, mirkův příspěvek byl ukázkově ignorován
To bych zas nerek, ja ho zaznamenal, ale lidi toho napisou, a pak to neni pravda .... tak jsem byl rad, ze o tom psal jeste nekdo ... :-)
jo a ty ses ridil tim ze nekdo marne vzpominal na to ze to melo "jadro okolo 300 MHz" ... :-)
jestli chces, pohledam doma nejake screenshoty z atiinfo apod., ale vzhledem k tomu, ze uz sem par karet ;-) testnul, tak bys me mohl verit
Citace:
Původně odeslal HAVTOM
Ale ja ti verim .... ! To zas ne ze ne :-)
Stejne jsem uz nevydrzel cekani na GB a tak jsem koupil Sapphire R9600XT ... stoji "jen" o 900 vic, ale byl skladem a pujde vic pretocit ... snad :?
Presne tak, udelal jsi dobre! Pri cenach 9600XT nebo pripadne o neco slabsi FX5700 se nema cenu koukat o par stovek levnejsich 9600 Pro LE, s jejichz TSOP pametmi se nic moc neda uz delat.
Jinak nejvetsi skoda je, ze se k nam nevozi (nebo o tom nevim) ten Ge(X)Cube R9600XT, zmena referencniho designu k lepsi stabilite vyssich frekvenci, pameti 2.5ns Hynix BGA, mohutne chlazeni ....
500/700 -> 640/800 MHz, tam je videt, jake ma 0.13um low-k RV360 rezervy
http://www.xbitlabs.com/articles/vid...-9600xt_3.html
Citace:
Původně odeslal HAVTOM
jen se vratim k tomu GB R9600Pro OEM.
U CC meli tu kartu takhle oznacenou (R9600Pro), ale byla to revize 2.0 (taktovana jako R9600XT). Mam tu kartu z TS Bohemia (cca 4660,-) a je to revize 1.0 (uvedeno na PCB), takty jsou 400/600...to ze nemam XT mi ani nevadi, aspon tak nepece a za sve penize jsem dostal presne co jsem chtel.
Doplnim, ze baleni je pytlik, CD s ovladaci, DVI2DSUB redukce a docela tlusty SVideo kabel (sice je tu o te karte thread, ale todle info jsem v nem v patek nenasel)...a hlavne "hlucne" chlazeni... :-/
Tak nevím jestli v CC někdy měli R9600Pro skladem v rev.2.0.Jestli uvádíš cenu bez daně,tak si to opravdu vyhrál.Starou verzi karty skoro o 1k dráž než je obvyklé?Proč by XT měla nějak péct? (550MHz 45º-full 55ºC).Ještě k tomu prý hlučné chlazení...
Jestli je to jinak,tak mě prosím oprav.
Kde je k téhle kartě thread?