Oni maj obchod v Praze ?? :-)
Printable View
Oni maj obchod v Praze ?? :-)
:lol:
Tem to tak preju 8-) Kdyz si vzpomenu co sem si tam zazil a i ostatni tady na foru, fuj. Akorat asi hned vytahnu doma desku a jeste jim ji tam odnesu, at si jeste naposledy uziju, tohle uz mozna totiz nikdy nezaziju :-)
Nasledovať by mohlo ABi. 8-)
To nééé, mám tam na reklamaci prkno!!!Citace:
Původně odeslal Vlado
Co Ti v ABi udělali?
a kdo by nam sem vozil epoxy ???Citace:
Původně odeslal Vlado
paraaaaadaaaaa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Citace:
Původně odeslal JERROME
jo je to kousek od Rajsky zahrady na Cernaku, jinak je tam ale strasne ochotna pani...byl jsem se tam podivat a jen jsem se na neco zeptal jsetli nemaji a ona jukla do compu a na krame ho nemeli ,ale rikala,ze ji prislo zbozi(Asi 10 velkejch krabic) tak je vsechny rozdelala a prohledala sice zbozi nebylo,ale ten pocit byl super, ze nekde o zakaznika stoji nez jako v Monime, kde na vas vrazdej pohledama "co zas chce ten vopruz" a vrazdej vas pohledama jen co vejdete do dveri....
Actebis ;DCitace:
Původně odeslal Jirik
Neznám... :?Citace:
Původně odeslal Connor
Na EPoXy by sa našli šikovnejší! Na ABi mám veľmi ťažké srdce a viac tam nekúpim ani len CD. Teraz len čakám, kým sa preženem SOČ-kami a idem na nich!
Môj RMA thread: http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=43140
citace ze stranek Monimy:
"Od 1.4.2004 naše firma se logisticky propojuje s firmou Abacus Electric. Toto propojení pro zákazníky znamená: větší portfolio zboží, zrychlení dodávek zboží, zlepšení kvality služeb, levnější ceny, větší možnosti skladu, pro dealery-splatnosti, zrychlení reklamací. Díky velkému nárůstu zákazníků a zvláště dealerů se prodejna Úvalská přesouvá na Prahu 7- Holešovice, Tusarova 57. Kde budou otevřeny velké prodejní prostory, dobrá možnost parkování a velký sklad. Výborná dostupnost MHD. V prodejně Školská bude otevřena showroom s produkty firmy LG Electronics. Dále se naše asemblované PC sestavy stávají certifikovanými sestavami projektu Zajimava sestava. Děkujeme naším zákazníkům a těšíme se na nové zákazníky. Na duben se připravuje velká cenová akce pro studenty všech věkových kategorií. Váš team Monima
"
kdyby krachli, tak bych sel taky slavit ;D
= Abacus je koupil.Citace:
Původně odeslal Sadam.
Tak to musí být pro to arogantní prase Vašíčka docela nepříjemná životní zkušenost a osobní prohra - předpokládám že svou firmou vlastně zaplatil Abacusu svoje dluhy... 8-)
Asi tak nejakCitace:
Původně odeslal Darth Sidious
Podle toho, co jsem slyšel, to na dluhy asi nestačilo, nakonec, v Monimě nikdy nic moc nebylo - 2 krcálky s malými (defacto provozními) sklady nic nejsou ... BTW: Abacus je taky super firma :lol:Citace:
Původně odeslal Jezevec
Hmm tak to je super - to budou mit prodejnu hned vedle Alzasoftu. Sem zvedav jestli vypukne nejaka cenova valka :wink: Sice nenakupuju ani u jedny z tech firem, jen kolem chodim pro media do Multidisku (taktez primo v Tusarove ulici :lol: )Citace:
Původně odeslal Sadam.
presne tak...to bude drsny teda, sice tam nenakupuji, ale ted tam jsem neco koupil pres kamose. no jsem zvedav co se staneCitace:
Původně odeslal MV
Takze definitivne konci, jsem zvedav, jak vyresej reklamace.
www.monima.czCitace:
Prohlášení Monima s.r.o.
Společnost Monima, s.r.o. ukončuje k dnešnímu dni svoje obchodní aktivity. Omlouváme se všem našim odběratelům za vniklé potíže způsobené ukončením prodeje. Na výrobky specifikované v souboru je záruční a pozáruční servis prováděn přímo v autorizovaných servisních místech u ostatních produktů nelze zatím záruku efektivně uplatnit. O případných změnách vás budeme informovat.
Martin Vašíček, jednatel Monima, s.r.o.
Jiří Klíma, jednatel Monima, s.r.o.
V Praze dne 7.4.2004
SLÁVA, SLÁVA, SLÁVA!!! ;D ;D ;D
Když jsem se před rokem s Vašíčkem dohadoval, že já jednu nevyreklamovanou desku přežiju, ale jemu jeho prasečí chování brzo zlomí vaz, nevěřil jsem ani já sám, že to bude tak brzo!!! :eek:
Věřím, že moje protimonimovská kampaň pomohla alespoň trochu k dnešnímu výsledku a že zároveň včas odradila všechny rozumné kupující, takže snad nikdo nebude mít dnes problémy s nemožností reklamace.
Ať žije neviditelná ruka trhu!!!
Kurník a já mám od nich dvě desky. Co teť s případnou reklamací ???
Mam od nich taky jeden MSI shit, doufam ze neexne problemu s nim bylo dostCitace:
Původně odeslal Ištván
pokud je nekdo prevzal, tak je prevzal s veskerymi pravy a povinnostmi. takze ten narok vymahej po pravnim nastupci monimyCitace:
Původně odeslal Ištván
Tak to bych z nich možná ještě mohl vymlátit to svoje prkno... :wink: ;D :lol:Citace:
Původně odeslal riksa
Přece jen Abit NF7-S je dobrá deska... :wink:
kdyz se budes trochu snazit, tak jo :wink:Citace:
Původně odeslal Darth Sidious
no jako naschval mi v pondeli odesla deska (epox) kupovana v monime, jsem zvedavej jak to s tema reklamacema bude