fsak me se taky libi.......Citace:
Původně odeslal Kazdic
Printable View
fsak me se taky libi.......Citace:
Původně odeslal Kazdic
Jsem fakt moc rád, že se vám můj case líbí. Jo a pracháč opravdu nejsem. Jediný co mě stálo hodně byl case (3500,-) a čerpadlo (2100,-). Jinak zbytek opravdu moc nestál :wink: .
Sem docela zvedavej jestli dostane v soutezi poradniho konkurenta,. zatim bych ho osobne videl minimalne v prvni trojce. :o
BTW odkud mas ty sablony - draky pro to glavirovani?? PO necem podobnym se uz nejakou dobu pidim, mas to nekde z netu nebo sis to sbastlil v CADu?? Pokud by nekde sbyla sablonka v epodobe urcite by bylo par lidi vdecnejch (treba ja ;D )
mooooooc pekny, fakt, a navic jestli autor ani nevedel, je tady v cr a sr taky nejaky 4um, tak to ma u me jeste bod navic 8-)
takze 11/10 :!:
nedej na pomluvy, je to genialni.....
Souhlas 10/10 a 1st place!!!! :smoke: Docela rad bych ho videl v realu, btw v popisu me zaujal ten takt GK, docela mega na 9800se :eek:
Ty šablony jsem si nakreslil myší ve Photoshopu 6 :? a jestli by měl někdo zájem můžu obrázek poslat mailem (jestli ho někde najdu :oops: ). Rád bych se zůčastnil nějaké OC LAN párty (ta poslední mě bohužel unikla). Jestli na ně jezdíte, mohli by jste to vidět v reálu. Pařani na LANkách mi říkali, že by se na to mohli koukat celý večer :lol: . Fakt jsem moc rád, že se tak líbí :wink:.Citace:
Původně odeslal Kazdic
Mne se taky libi, akorat jedinej detail - nelibi se mi, kdyz neco sviti vice ruznyma barvama, co az tolik neladi dohromady.
Jinak po strance technicke je to provedene skvele!
PS. doufam, ze sezenu nejakou hotovost, abych mohl do uzaverky souteze aspon castecne dodelat Green Cube, ktera by mohla byt konkurentem Tvemu DragonHeartu :)
Jestli bude zas jak posledne v Brne tak sem tam jak na koni ja + digital a sem schopnej zaflakat 256mb kartu :lol:Citace:
Původně odeslal Douby
Mnoo jestli to bude aspon tak dobry jak tenhle tak se ma Douby na co tesit a mi koneckoncu taky.Citace:
Původně odeslal Marty
:http://www.hitechmods.com/modules.ph...view_album.php
V tyhle konkurenci si uz v soutezi asi neskrtnu, beeee :cry: :cry: :cry: :cry:
TO MARTY: a co k tomu pripojit to co maj na discko na manag laseru byla by to takova mala laser show ;D
OMFG, no to snad radsi ne :-o ;DCitace:
Původně odeslal Kazdic
ty vypinace ve predu sou celkem rulezzz.... :wink:
je to fakt rulezzz to s tim zdrojem malinko nechapu :-) :-)