vysvětli svůj názor. Mám mx500+func a přijde mo to zuprCitace:
Původně odeslal K!ll3r
Printable View
vysvětli svůj názor. Mám mx500+func a přijde mo to zuprCitace:
Původně odeslal K!ll3r
fUnc dře a rasí teflony :wink:
No taky existujou mouse skatez a taky nesmis na ty mysi pri pohybu lezet :lol: Ja osobne teda po roce vetsi opotrebeni teflonu nez je normalni nepozoruju.Citace:
Původně odeslal Some guy
Tak mám Steelpad 4S a k tomu jsem si ještě vzal opěvovanou MX500. Podložka je fakt dobrá, ale zůstávají na ní kaluže potu (v podstatě doslova). MX500 je taky super jenom je nízká. Respektive nižší než jsem ze svýho starýho Logitecha zvyklej.
Ani nevis jakou jsi me udelal radost :-) Ja uz myslel, ze ten muj homeSteelpad je jedinej steelpad na svete na kterym zustava pot :wink: A on zustava pot i na SteelPadu za 1500,- (nebo kolik te stal). Aspon jsi me ujistil v tom, ze je to drahej kus zeleza :lol:Citace:
Původně odeslal Koudy
Zkousel jsi si k tomu koupit i ty skatey udelany specialne pro SteelPady?
edit: 2fotky ty moji podlozky :
1 a 2
no co sa tyka podlozky tak mozem odporucit toto http://drak.counter-strike.sk/ , mame s tym viacery dobre skusenosti a skusaly sme rozne mysi od MX500 po intelimouse, bez problemov, je tam aj forum ak nieco nie je jasne.
wow vypada to cool a nema to na sobe fUnc :D ... a za ty prachy ... no popremejslim ...
edit: (tak uz sem objednal)
Vypada fakt dobre a kde se to da sehnat v CR? no jo uz to vidim.
Jake jsou dojmy je to OK?
dalsi varka do Cech jde ve ctvrtek ... tak ti kdyztak napisu jak to vypada myslim ze nekdy pristi tejden by to tady melo bejt ...
superis DIK
no ja newim co vy hrajete ale zadnej clovek z Q3 sceny nema mx500 + func to na nem lita jak cert , newim jak je to u others game treba CS kempum ;D to nevadi ale u q3 to proste nejde :)) , a treba vzit si MTW na mx310 nebo na MX500 je taky rulezni kdyz vam to zedre teflony do 2 mesicu ;D
Pls neberte mi narazky na CS vazne , proste nemam rad ty lidi co tam jenom sedej za bednou a kempej :) ale to nastesti nedelaj vsichni
ver ze ani my CSkari nemame radi ty co sedej za bednou a cekaj...Citace:
Původně odeslal K!ll3r
ale to je dost OT :?
ja vim tak sorry ale tim jsem chtel naznacit ze lidem ktery jenom sedej a jednou vystrelej :) to jest neputrebujou furt rychly pohyby a presnost jako mi u q3 tak tem je jedno co maj za podlozku a mys takze jim je fuck jakakoliv kombinace tak jsem to myslel :wink:
Sory za OT
No sorry ze tady tak skocim ale mam mys viz popis a zahraju si rad Q3 i SC. Bude ta podlozka v pohode?
jaka podlozka?myslis func?jo ten bude totalne v pohode na IE (vlastni zkusenost) :wink:Citace:
Původně odeslal Lukáš David
No kterou by jste mi teda k te moji mysi doporucili. DIK
jestli mas lowe tak func surface 1030 za cca 1300 na CZ trhu , jestli nechces dat tolik tak xtrac , jukni se sem http://www.progamingshop.cz je to profi shop pro hrace pod kazdou podlozkou a mysi mas takovy diskuze tak si to procti enjoy :wink:
DIK
Tak jsem právě přijel z LAN párty, kde proběhl patřičný zatěžový test ;D
Je to fakt super kombinace. MX500 + Steelpad doporučuju všem je to skvělá volba. Jakmile se podložka zahřeje, tak je příjemná na ruku s myší. Přesnost je špičková. Testoval jsem to v Battlefieldech, Raven Shieldu a v Lama Striku (to je Counter... ;D ).