Taky si myslim, ze HIS Excalibur je celkem dobra znacka. Aspon ja si na kartu od nich nemuzu stezovat, protoze funguje naprosto bez problemu. A srovnavat s Manli je hodne zcestny.
Printable View
Taky si myslim, ze HIS Excalibur je celkem dobra znacka. Aspon ja si na kartu od nich nemuzu stezovat, protoze funguje naprosto bez problemu. A srovnavat s Manli je hodne zcestny.
Taky mám HISku a jede bez problémů. Manli je shit, ktrý jsem už nespočetněkrát reklamoval pro lidi, kteří se snažili koupit levnou grafiku.
Navic ted HIS spadl s cenou na stejnou uroven jako Sapphire, takze je to uz jen o tom, vzit tu nebo tu
Hmmm, ale když se zamyslím nad tím, že před cca rokem jsem kupoval svojí grafiku za míň než osm s daní, tak ten vývoj pořád nic moc ...
Nemám s Excaliburem dobré zkušenosti, kupoval jsem do kancelářských počítaču 3 x Radeony 7000 a všechny byly vadné, tak mi je vyměnili a byly vadné znovu... zjstili že byla špatná serie. Jely v pohodě ale astavení 183/183 neudrželi a házeli artefakty (samozřejmě jen v 3D)
sice trosku pozde, ale prece. Mel jsem HIS R9000Pro, tedka ho ma bracha a za dobu provozu (home made pasiv) zadne problemy s nicim. Osobne bych HIS k Manli teda neprirovnaval (mel jsem jednou a stacilo).
To je fór? Řekni mi proč jsi potřeboval taktovat počítače v práci, kde většina pracuje jen v prostředí Windows(Word,Excel,apod.). A i kdyby, jak Tě mohlo napadnout taktovat něco takového jako je Radeon 7000? Vím, že to jde, ale nárůst z ničeho je opět na nic. Já jsem měl donedávna HIS Excalibur 9500@9500PRO a teď mám HIS Excalibur 9800PRO a osobně si myslím, že je to jako mercedes střední, vyšší třídy. Nikdy jsem s ní neměl žádný problém.Citace:
Původně odeslal john.franklin
Tak ja mam HIS EXCALIBUR 9600Pro a rozhodne si na neho nemuz stezovat, funguje naprosto bezproblemove.
Samozřejmě že jsem do kanclu netaktoval 183/183 byly defaultní hodnoty té karty, a při těchto taktech od výroby běželi windows tak 2 hodky a pak artefakty přes celou obrazovku, v 3d asi jen tak 3 vteřiny, podtaktováním na 140/140 jsem dosáhl že wokna jeli aspoň půl dne, ale bordel to dělalo dále. Takže reklamace, uznali že celá série byla vadná. já už však nic od Excaliburu nechtěl.... :-( pro rypaly: deskama to nebylo jedna byla PCchips, jedna Soltek a jedna MSI, respektive každá jinej čipset
A počítáš i tu mojí? :wink:Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
HIS je krám, sám jsem měl 9700 pár měsíců, mizernej OC a při vysokejch obnovovacích frekvencích a rozlišeních i mizernej obraz a ze začátku hodně problemů při instalaci driverů atd.
Ta kvalita obrazu byla diskutabilni ( kazdy ma jine meritka ). Ostatne HIS je SapphireCitace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
tak to je kec za vsechny prachy ... :wink:Citace:
Původně odeslal honzAK
HIS ma hodne kvalitni vystupni kontroly (viz treba clanek na www.guru3d.com) a kdyby ses nekde poptal, zjistis, ze ma hodne male procento reklamovanosti.
Celkove jsou to (alespon u tech drazsich modelu) hodne kvalitni karty a taky je nesmysl to s tim Excalibur, je to proste HIS (Hightech Systems Ltd., Hongkong), stejne jako se nepise od znacky 3D Prophet (Hercules) nebo Atlantis (Sapphire), je to jen oznaceni rady produktu
Spis nejsou nicim zajimave (az na IceQ nebo 9600XT Turbo), nomalni pribaleny software (Cyberlink) a spis starsi hry, zadne extravagantni chladice, barva PCB nebo tak
Mam HIS Radeon 9600 a je OK, bez problemu, obraz taky dobrej, rozhodne lepsi nez Manli :wink:
Asi to byla záležitost zrovna toho kusu. Já už mám nějaký ten měsíc HIS Excalibur Radeon 9800 Pro a jsem s ní nadmíru spokojený. Obraz je naprosto nádherný a to jak ve 2D, tak ve 3D. Taktovat jde taky docela v pohodě - mám na ní teď GPU 432 MHz, Mem 371 MHz. Jedíné, co bych vytknul byla poněkud chudší výbava (např. jen jedna plná hra) a slabší default chladič na GPU. Ale to jsou věci, které mi příliš nevadí, jelikož jí chladím vodou a hry mi nechybí, takže jsem spokojený. Zatím s ní nebyl nejmenší problém.Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)