2Antonin Plhal: zkus kouknout sem http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=51331
Printable View
2Antonin Plhal: zkus kouknout sem http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=51331
SVACA - tvůj názor na nForce znám a konfrontaci se rozhodně vyhýbám. Moji zákaznící nemají problémy s nForce2.......
Problém s PS8 a 9 už neřeším, Ulead jede tak jak má a umí navíc pracovat s extrními kodeky, což ani PS9 neumí!
mISHA - dík, pročítám.
Jinak v nForce ten problém rozhodně není. mám zákazníka, co má Athlon 2400+, Soltek 75FRN-L (nForce2 starší revize), 2x 512MB RAM, ATI Radeon 9500PRO - HERCULES, WinFast TV2000XP, SB Audigy2 Platinum EX, Pinnacle Studio DV+ ver.8, modem. HDD 80+120GB.
Za něco více jak rok jsem jej viděl jednou, když si kupoval šuplík na HDD (cca 2 měsíce). Šlape to tak jak má.
Citace:
Původně odeslal Antonín Plhal
Ja som tiez hanil Nforce2 , a pozrite mi do popisu, ide to jak vino ;D
hambim sa ze som Nforce2 ohovaral :oops:
Tyhle výkřiky do tmy jsou nejlepší, zkus si to někdy aspoň porovnat :roll: A taky není duál jako duál, že (resp. přínos není stejný), atd., atd.Citace:
Původně odeslal 1radar
Já můžu říct jediný - můj brácha má AMDčko na Solteku s NF2 a sype se mu snad všechno, co ve spojením s videem může - Pinnacle vynechávám, to je ohraná písnička, ale týká se to i Premiere, Premiere Pro, atd. Na mojí bývalý KT400 jsem neměl nikdy žádnej problém a to je oč ve videu běží ... Jinak slušnej mobo s KT400 je co se spolehlivosti a kompatibility na video dobrá volba :!:
Hmm, neco pridam... Koukal jsem taky na EXAc a jsou uplne mimo ..... :-))) Za chivili vysvetlim ...
Kamoska ma Sony cameru + Pinacle 8.4 studio + 1394 kartu od pinnacle a ma i815 chipset, novejsi mit nemuze, protoze ji nechodi s kartou (myslim intel)...
V sekci Intel chipsety je borec s i865, co ma podobny problem, ma Audigy a nemuze grabovat z dig. kamery, kdyz ma Audigy v pocitaci (seka se mu to) Divne, vzdyt Intel preci problemy nema ???? :-)))
OK. Rikam kamosce dame EPoX 8KRAI (KRA2+ buhuzel uz nesezenu) a bude po problemech a ejhle Pinacle karta s pinnacle studiem nebezi, at delam co delam, aplikace tuhne .... Rikam to neni mozny ...
Beru kameru domu a zapinam ji k integrovane 1394 na mem EPoXu v pritomnosti SB Audigy a zjistuji bezproblemovy chod a super obraz, vytahnu a zastrcim do 1394 portu co je na Audigy a co myslite ???? Bezi jak vinko .... :-)))
Zaver ??? Vyhazuju z pocitace kamosky TOTAL SMEJD kartu 1394 od pinnacle a davam kouwell radic a vsechny problemy prestavaji ..... PS8.4 zustava a maka jak vinko ....
At si na EXAC rikaji co chteji a taky pouzivaji, ale fakt je takovy, ze HW od Pinaccle neni zadny zazrak, nefunguje tady, ani tam .... Kouwell me jeste nezklamal, a bodet jo, kdyz pouziva VIA 1394 radic ... :-))))
BTW 1394 radic na Asus P4800 (intel modle) je taky VIA, ten samy co kouwell ... :-)
Nebojte t nForci2 se vyjadrovat nebudu ... :-) A uz vubec ne k jeho ovladacum ....
Muhehe a podlozis to cim ? ;DCitace:
Původně odeslal 1radar
A treba tohle podkladas jakou zkusenosti ???Citace:
Původně odeslal 1radar
Tvuj despekt k nForcu je znamy, na video opravdu neni nejspolehlivejsi a nejlepsi volba, ale psat ze je JEDINY OPRAVDU SPATNY..... No to je moc.... :roll:Citace:
Původně odeslal svaca
Stavel jsem na prani zakazniku (tak cca rok zpet) uz hodne pocitacu na nForcu pro strih videa a 75% problemu bylo jako vzdy mezi klavesnici a zidli.... nForce ma sve zname chyby a ty byvaji pro zakladni uzivatele neprekonatelne.... Ja nijak nForce neprotezuji, ale mozna by Ti nezaskodilo hledat lepsi formulace (kdyz uz Ti nForce tak vecne lezi v zaludku a nemuzes si odpustit komentar ;D ) a upresnuji je....
Bráchovi nefunguje Pinnacle pořádně ani na analogu :!: (a to cca 2 měsíce bojoval s počítačem a exacem :roll: )
OK. Prehnal jsem to, ale vysvetlil jsi to za me.... :-)))Citace:
Původně odeslal Dawe
Souhlasim totiz, ze kdyz BFU nekdo nFrorce2 nastavy (HW, BIOS, ovladace), jako treba my, tak problemy mit nemusi, ale LEHCE muze vzniknout problem mezi klavesnici a zidli, prave treba kdyz chce dat nove ovladace a oni mu pretanou chodit mechaniky a ASPI, nedej boze, kdyz si koupi nekde sam NEJAKOU pamet ..... :-)))
Ale nechme OT, jeste jednou se omlouvam, BTW pod linuxem ma nForce2 uz plnou podporu a problemu je tam rozhodne mene jak pod Woknama, takze az nVidia doladi ovladace, treba budu rikat, ze je to super chipset .... :-)
V kazdem pripade jeste snad nemam tak BRUTALNI nazory jako na EXAC ... :-))
No ja som robil sestre Nforce2 a vykon absolutne spica,vsetko slape
len jedna malinka vecicka je tam co hlavne segru stve ze pri zatazi
preskakuje mys,keby toto nerobilABITNF7S tak mozem povedat,ze ide o
no problem MB i chipset
zevraj treba na to dat ovladace 2.0.0.0 mam tam 2.0.0.1 skusim a uvidim
je smutne ked novsi ovladac je shit
Co je "všetko" ? Produkty Pinnaclu ???Citace:
Původně odeslal Peter Chovanec
pinnacle je celkovo vyberava znacka a problem nemusi byt vzdy
MB ale napr. no name VGA napr. MANLI.
Hahaha, to nemyslíš vážně, že ne ??? btw: občas se mi zdá, že je jejich software háklivej i na nekvalitní kondíky na boardu :lol: (byť já sám problém nemám a neměl jsem)Citace:
Původně odeslal Peter Chovanec
Dneska jsem tu DEBIL kartu PINNACLE testoval na dvou deskach... na Gigabyte...
Nejdriv na GA-7VT600-L, instalace karty ok, ale grabovat video nejde, protoze nefunguje ovladani v PS8.4, v Unlead vse OK.
Druha deska je nForce2 s int.grafikou, tam pokud dam pinnacle do libovolneho slotu, PC nenabootuje .....
Kouwell bezi OK.