Vietcong je nehratelnej na Duron 900 + ATi 8500 vlastni zkusenost, i na 640*480 to nejede. Zajimave je ze s NV GF3ti200 to jede v poho.
Ta hra je stupidne napsana!!! Hlavene pro ATI.
Printable View
Vietcong je nehratelnej na Duron 900 + ATi 8500 vlastni zkusenost, i na 640*480 to nejede. Zajimave je ze s NV GF3ti200 to jede v poho.
Ta hra je stupidne napsana!!! Hlavene pro ATI.
me se hejbe skvele,nevim proc,u toho chramu absolutne super.
Trosku OT: s PES3 jsem mel uplne stejny problem. staci vymenit ATI za NVidiu :)Citace:
Původně odeslal xilla001
Ale houby ! Taky mi to nejelo, rekl bych ze je to cely posrany, vyndal jsem z compu Audigy a VYRAZNE se to zlepsilo, poste ta hra je kram ...
Puvodni Vietcong i s patchem jede DOKONALE i ve velkych prostorach, aleFA tahle zbesilost, no comment .... Pecme na tuto diskuzi, nebot jsem z toho jen nasranej.... :-)))
Prve jsem psal, ze mi to delalo i na nVidii ... :-))) Cim vykonnejsi karta tim hur .... Kdyz vyndam Audigy, tak se to hybe vyrazne lepe...
A jedine, co jsem nezkousel jsou WinXP...
A mluvim jen o FA, puvodni Vietcong s patchem 1.60 nema sebemensi problem ...., ani 4.2 nepomohli ... Proste pecu na to, stejne je to horsi, nez puvodni Vietcong ...
Ted se mi to tu jeste zdvojilo, sorry ... :-))) To je zase den ....
Ahoj lidi,
tak jsem byl Radeonak, ale moje deska je shit, a win XP s Radeonem 3xx vubec nejdou. Mel jsem 9500 (nezkousel jsem otevrit pipe. protoze az tet co uz ji nemam jsem se dozvedel jak se to dela v 98, vsude byl navod na XP, ale to je jedno- ps muj max byl 371/730 )
Prodal jsem ji za 3 t. ale jde o to, ze jsem nevedel co za kartu a koupil jsem GF 4600 Ti, vykon stejny, ale u sposty her to jde jaksi cisteji (predtim se mi obraz misty spatne vykresloval - v akci), ale co se tice barev tak je znatelny rozdil (Radek byl lepsi).
dle meho stupidniho mozku to je asi tim, ze vyvojari vsechno delaji/testuji na Nvidii. A na Ati serou ( i kdyz dle me je v soucasnosti vykonejsi)
Tak zatim
8-)
To je taky pravda....
Ale situace se vyrazne lepsi...
Ja MUSIM byt fanda ATI, protoze potrebuju/chci 3D aplikace v Linuxu a tam nVidia rozhodne neboduje .... A hlavne jsem si koupil 9700 kvuli hram, ktere teprve prijdou a tam ATI taky jasne vede a ma i lepsi obraz v 2D...
a zkusili ste, vy vsichni chytraci, dat zvukovou kvalitu na minimum, sami pterodoni rikali, ze se potom RAPIDNE hra zrychly, grafikou by to byt nemelo, ta je (skoro) na urovni hl1:-))
jo tak to souhlas, bacha na zvukovku, Stejny problem v UT 2004, jak se zapne EAX tak se zacne sekat.... problemy bejvaj i jinde nez v grafice, na my konfiguraci sem musel jakymsi patchem vypnout nejakej turbo-feature v ovladacich creative a pak se paradoxne v nekterejch hrach prestal sekt zvuk...
Zkousel jsem uplne vyndat zvukovku ....
Pisu to myslim hned v prvnim postu, taky pisu, ze Vietcong orig, jede DOKONALE, moje problemy se tykaly pouze Fist Alpha ....
na FA dost ludi nadava, to je fakt, na tom nieco bude, Ja som to neskusal, hraju stale starej VC, a cim dal mam pocit, ze u nej zostanem a na FA sa vys..:)) UT 2004 mi jede v pohode na tej audigy 2, nevidim nejaky problem.
No aj ked pisu pterodoni, ze treba znizovat kvalitu zvuku, tak si myslim ze je to hodne odflakla prace, nech sa na mna nikdo nehneva, ale asi to fakt odflakli. To ze napisu kde je problem, situaciju este neresi.
VC:FA chram je opravdu hruza a des, myslel sem si ze je to mou tezce nedostacujici 256MB pameti, ale jak vidim chyba je nekde jinde(hrazpicena), a zkouseli jste jit od schodu do chramu vlevo tou uzkou stezkou, to je teprv sila sel sem dal a dal a fps slo niz a niz...az sem se nemohl skoro pohnout :roll:
Přitom dzungle za moc nestoji, snad jen ty zvuky, kdo hral FARCRY ten poznal poradnu dzungli na PC, to je nadhera :o
prave som chcel napisat ze na ukludnenie si pusty FarCry :)) ale ako vidim, uz je pozde..:)) Suhlas tebou, konecne poradna dzungle. To havarovane lietadlo som len tak nezbadal, a bol som od neho par metrov :))
FarCry bezi na 9700Pro bozsky .. :-))) To opravdu nelituju 6000 za 9700Pro ....
No vidis a ty lamy z Levelu (nebo to bylo Score? ale vzdyt je to jedno) psali v recenzi na FA, ze dzungle je skvela a kam se hrabe farcry. Jenze my vime sve ;)Citace:
Původně odeslal M-I-K-E
To ze napisali? tomu neverim covece :))) To bud nehtrali FC alebo si myslia z citatelia su uplne blby. To ako keby si napisal ze felda predbehne ferrarko :))
Jo napsali. Chtel jsem jim uz psat do redakce, ale pak jsem si to rozmyslel s tim, ze to nema smysl.Citace:
Původně odeslal Raydowe
Abych se vratil k tematu ;) Tak mi to nove demo nejede. Vzdycky se to sekne (vlastne se mi to jednou rozbehlo, ale to bylo neco ve smyslu dem undergroundove sceny :) ). Stahl jsem si i druhou opravenou verzi a nic. Tak jsem si rekl, ze to odinstaluju a nainstaluju znova, jenze ouha. Soubor, ze ktereho jsem predtim v pohode rozbalil instalacku, se ted odmita dobre rozbalit :((( Takze me ceka stahovani znova...
EDIT: ehm divam se, ze to vubec nebylo k tematu, respektive jsem si myslel, ze prispivam nekde jinde. tak sorry :)
Ty vole to mas nejaky divny ??? Naintsaloval si to podla toho readmy? asi zbytocna otazka, no ale nic ma nenapada :)
Zdravim jako bejvalej profi hrac hry Vietcong ti poradim, nehraj to!, je to brutalne blbe udelany, a uplne nejhorsi na cele hre je sitovej kod kterej je primo prisernej a vypada jak, kdyz ho delalo dite v epileptickym zachvatu se styrycitkama horeckama :D, FPS a VC to je kapitola sama pro sebe, je to patch od patche. Na mi sestave jsem mel v jednom patchi 50-100fps prisel dalsi FPS a uz sem mel razem 25-35, pokud si chces zmerit FPS je to prikaz showfps 1 :D, sou i lepsi parby ktery jsou kvalitne udelany, ja VC veril a mylil sem se pryc snim :DD 8-)Citace:
Původně odeslal svaca
Zajímavý je,že bratranek to už 2x dohrál na Radeonu 900Pro a vůbec se mu to nesekalo.Já si ten vietcong FA od nej pujčil nainstaloval mam lepší procák,ramky,zvukovku a Radeona 9200 taktovanýho na (320*220) a aeká se mi to jako prase.Zkoušel jsem přesně jeho nastavení ovladačů i hry a je to hrůza furt.Pařbě "něčeho normálního" zdar!! :lol: :evil: ;D ???Už jsem to vyřešil aspon u sebe!!!!!!!Dal jsem pozlišení 1600*1200,16bit barvy,75Hz,a textury ve video paměti a jde to naprosto v pohodě!!!!Docela zázrak když se mi to kousalo na 800*600 :eek: ;D :idea: ???
no akorat ze R 9000Pro je lepsi nez R9200..
no LOL .....
a pk este 1600x1200 s R9200 hmmmm
us ty hry Tome moc nehrej a v usetrenem case studuj krapet todle forum
DaNcA
To nemyslis vazne, ze ne ???? :-))))Citace:
Původně odeslal tomsalieri
Já s mojí ATI taky dost trpím, hlavně teď ve FarCry, sejřej mě ty škubance, kdy jsem někomu zamířil v džungli na hlavu, prásk (asi 2s kous) a pak to jelo zase v pohodě, je mi spíš jasný, že je na vině RAMka, jelikož 512MB pro tuhle hru je špíš minimum a optimum je 1GB, hraju samo na 1024x768 vše na UltraHigh a High detaily, ale stejně mě to štve, nemluvě o tom, že to stejně není na můj vkus plynulé, jak bych chtěl, kdyby to jelo takhle na 1280x1024, tak pak bych to chápal, ale dokáže to člověka pěkně votrávit.