voe tim to fast write nezapinas!!!! to te jen informuje jestli to je zaply nebo vypli :-)Citace:
Původně odeslal susman
Printable View
voe tim to fast write nezapinas!!!! to te jen informuje jestli to je zaply nebo vypli :-)Citace:
Původně odeslal susman
2 susman: .... fastwrite si zapinas v biosu, ve vovladacich to maximalne predetekujes, ofsem muze to delat bordel (to musi kazdej vyzkouset sam), treba kamosovi (9600XT) to dicky pri instali novejch vovladacu rozmrdalo vobraz :-)
Tak to je pěkná blbost, samozřejmě. V BIOSu si Fastwrites můžeš zapnout, ale třeba na nových Gigabytech už to není vůbec a dělá se to jenom z ovladače. Z ovladače by to samozřejmě jít mělo, ale když si projdete 4um, tak zjistíte, že některým to jde, některým ne. Resumé je stejné jako vždycky - fw jsou na nic (případně zhorší stabilitu), takže mít je zapnuté je stejně vlastně k ničemu.Citace:
Původně odeslal : PRASoR :
btw: Mě to u všech (tedy i těchhle) Omeg normálně jde ...
Tak v BIOSu jsem jediný co by to mohlo bej našel FAST #CS a to mam nastavený na AUTO. Já jen že dřív jsem to prostě měl defaultně zaplý a ted to mam neaktivní.
A úplne največšia blbosť je mať FastWrites zapnuté v systémoch s DDRAM-kami. To malo aký-taký pofidérny význam u SDRAM.
skontrolujsi ci ti bezi AP texture accler. Zistis to ked v starte napises dxdiag, a potom kuknes na Display. Fast write sa mi vypinal ked sa blbo nainstalovali drivere a bola vypnuta aj AGP TEXTURE ACCEL> Niekde to hooooodne brzdilo.
jo to zaplý mam....nebudu už nad tim dumat stejně je to jedno všechno běží tak jak má :D
ked to mas zaply tak si v pohode.
.... blbost to mozna je .. ne vsichni ofsem maji gigone :wink: a v x pripadech tam ta moznost porad je, z vovladace to ne zas kazdymu funguje, toe pravda (to ze to kamosovi delalo tenhle bordel, jest pravda, pac teprve tehdy dyz fasta v biosu vypnul to jelo ok) .... mozna sem to unahlene zvobecnil :oops: .... nicmene je to individualni zalezitost, stejne jako funkcnost, pro nekoho to vyznam mit muze (nekde sem to tu cet, tusim) a ten pak nebude tvrdit, ze je to nanic .... pohoda ;DCitace:
Původně odeslal jan555
s omegama sem mel problem v CaC generals: Zero Hour, pri hrani se postupne(treba az po 10-15 minutach) zacala kazit grafika, pismo zaclo byt necitelne. misto vybuchu jen ctverecky. taktovanim to nebylo delalo to i na default, musel sem nahodit orig cat 4.2 a je to v pohode.
setkal se s tim taky nekdo??
Cau,nevite kdy budou nove Omegy na CAT 4.4?
Jedu na nich asi od rijna furt stejne,tak snad uz neco vylepsily ;D .
Mam R9500@9700 s jednim bad pixelem(Powercolor) kdyz je to na tech 9700,ale nastesti me neva :-) .Nebo radsi jit do jinejch ovladacu?Me se libilo na Omegach ze jsem primo pri instalaci zadat sw R9700 a bylo ;D
uz su