Takze som to rozbehal len na polku, vysielat z pc neviem, viem iba prijimat. nejake napady, co to moze robit?
Printable View
Takze som to rozbehal len na polku, vysielat z pc neviem, viem iba prijimat. nejake napady, co to moze robit?
toto bylo u kamarada take, ruzne jsem to zkousel a na spravne jsem prisel tak, ze se irda modul nezahrival(nedala se na nem po chvili zapnuti PC udrzet ruka).irda modul nemuze stale vysilat, je zvykly na impulzni provozCitace:
Původně odeslal lcdc
podla mojich info sa hsdl 1001 uz nevyraba, cize ked ho niekde zozeniete dajte vediet kde a zistite kolko este maju
na nf7-s to prej beha divně resp nebeha...to sem četl nekde na pct foru
Lidicky taky mam s touhle vecickou problem. Ten modul nejspis funguje spravne, pac sem to zkousel na dig. fotaku a ta dioda pulzne vysila, ale problem je v tom, ze ve woknech na panelu nemam zadnou indikaci infrapripojeni... V ovladacich panelech - bezdratove spojeni - tam to mam zaskrtly jako aby to ukazovalo vsechno, ale na tom panelu to proste neni, zkousel jsem to s N3200 a N6310i a vubec se nic nedelo, nic nehlasilo ze by nasel novej hardware... Helfnete mi prosim Sad
co mas za OS? S tim fotakem ti to funguje, jen s telefonama ne?
Doporučuji naistalovat virtuální IR port.
http://www.ircomm2k.de/