skusal som vselico (chcel som odpovedat skor ale forum bolo mrtve a nechel som pisat ked to mali neskor vymazat)
- ked svieti slnko alebo lampa, je to super, na crt by som uz nevidel nic
- ked pustim sirokouhly film tak okraje nie su uplne cierne (ked je v miestnosti tma) ale kedze filmy pozeram na tv tak mi to nevadi
- uhly su super, iba zo spodu je to bieda ale odtial sa nezvykenm na monitor pozerat, to iba pre test
- farby su krasne (zatial pouzivam native profile)
- 2d je nadhera
- 3d je osobitna kapitola - vseobecne ok ale mam nejake pripomienky
- q3a - ide to ok ale ked nastavim vsync on tak je to ovela lepsie ale ono vseobecne vsync off nemusi robit dobrotu; takze teraz idem q3a na 60 fps ale 1280x1024 + vysoke fsaa a af - super
- ut2003 - perfektne, bez komentara
- nfs underground - takisto ok
- nezaznamenal som ziadne rozmazania, to je absolutne v pohode
- nizsie rozlisenia su v pohode (1024x768 som vobec nepoznal nieco divne a nizsie som este neskusal)
viac som zatial nestihol
este by mozno chcelo trochu poladit nastavenia a aj tiepasy pri filme by boli cierne ale nestiham
chyba mi tu mozno jedna vec, automaticke ladenie jasu ako ma Sony ale otazka je ci by som bol so Sony inak spokojny...
a posledna vec, ci by nebola na skodu - usb hub 2.0; niektore lcd to maju (aj ked neviem ci 2.0); ja mam usb konektory len vzadu a je ich malo; permanentne mam pripojenych viac veci tak je to trochu otrava ale to sa vyriesit aj samostatnym usb hubom ale keby bol v stojane monitora tak by to nevadilo
nemozeme mat vsetko, to co som chcel som z toho dostal