Hustej nápad ale moc se mi to nelíbí :roll: :lol: Ale hlavní je že se to líbí tvůrci ne ??? :wink:
Printable View
Hustej nápad ale moc se mi to nelíbí :roll: :lol: Ale hlavní je že se to líbí tvůrci ne ??? :wink:
kdyby zakladna ... ale udelat celou mys z plechovky od buraku :)Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
jo vzhledem k tomu ze Bohemia chips mam rad tak se mi to fakt libi.:D
Moc pekne :-) ,akorat by to misto toho kartonu sneslo drevotrisku neboneco podobnyho :-)
no muj nazor na modovani casu je trosku odlisny od tech vasich tady mozna deekay ma trochu podobny.
Pro me je u modu nejdulezita ucelnost a prakticnost, to znamena dobra cirkulace vzduchu, dostatek mista, dobre rozmisteni chladicich prvku a jine prakticke veci.
Napad a originalita je s tim tak trochu spojena. A ze prijedu na lan a tam bude mit kazdej chiefteca a xasera no a ? hlavne , ze jim to pekne chladia :-)
hmm ..
Moj nazor je len jeden :
Aby vonkajsok prezentoval vnutrajsok !!
Teda Krasa z vonka = vykon z vnutra !!
Já mám taky Chiefa,ale ještě není v provozu,čeká se na zdroj! :evil:Citace:
Původně odeslal eraser
Chladit to bude skvěle,o tom nepochybuju :!:
Napad dobrej... provedeni ( podle meho skromneho nazoru) SUX..
Mozna kdyby si s tim dal autor trochu vice prace tak by to vyslo lepe..
Ale opakuji... je to pouze muj nazor..
Takze az jednou nekdo spocita nejlepsi mozny rozmisteni aktivnich i pasivnich chladicich prvku v casu, tak budou mit vsichni uplne stejnej. O tom prece modding neni, ne? :wink:Citace:
Původně odeslal eraser
ten napada je genialni, misto chipsu bych sice zvolil nejakej jinej motiv, ale i tak je to super
S tím chlazením to bude asi problém, stejně tak s možným upgrade v budoucnu. Ale originality bychom si měli cenit daleko víc. Snad jen ten karton by chtělo vyměnit za něco pevnějšího, to jen kvůli životnosti takové bedny.
Proč si chlapi "tuněj" svoje auta? Asi to nebude proto, aby všichni, kdo to dělají měli stejný spojlery, stejný koncovky na výfuk, stejný airbrush, stejný poklice, atd. protože v časopisech a na stránkách co se tomu věnují píšou, že to je to nej a že tohle zrovna teď letí.Citace:
Původně odeslal eraser
Jsme to přece my, kdo svými nápady posouvá tenhle koníček dál a v případě úspěchu jsme to my, kdo určuje, co je průměrný tuning a co je opravdový tuning, čili co je lepší, než mají jiní.
musim se pripojit k opozici , me se to taky zda jako nevkusna silenost , praci to dalo urcite , ale na svem stole si to predstavit nedovedu :wink:
Keď sa mod poskladá zo sériovo vyrábaných súčiastok, tak to tu väčšina odsudzuje, že je to len o prachoch a žiadna invencia... :?:
Keď to niekto spraví za minimálne prachy a pritom to má svoj originálny nápad, tak je to tiež zle... :?:
Osobne autora nepoznám, takže to nie je lobby v jeho prospech... Ale oplatí sa potom niekomu ukázať svoj mod, keď je to stále také nanič ?
Mne sa ten mod celkom páči, aj keď to nemá celkom doriešené s chladením a ochranou proti vznieteniu (predsa len je to papierová krabica)...
souhlasim, co by se vam teda libilo ??? mne to pripada naprosto dokonaly-mislim ten napad ;D je pravda ze karton asi neni to pravy orechovy, ale kdyz to funguje ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal LtK
jo taky souhlas, jen bych se bal ty horlavosti materialu :-)Citace:
Původně odeslal vogo
Provizórne riešenie proti horľavosti, za relatívne lacný peniaz, je to zvnútra obaliť alobalom... Stačil by aj obyčajný na pečenie, ale lepší je asi ten hrubší, čo sa dáva na rôzne jogurty a tak - len neviem kde teraz taký zohnať...
Predsa len ten CPU s tou teplotu zakýve a kartón by mohol začať tlieť...
jakou holou bednu bez toho obalu bych to hned bral
nikdo nemuze ocekavat ze sklidi jen ovace , kdyz chce nekdo ukazat svuj mod musi pocitat s tim , ze nekomu se to holt libit bude a nekomu ne .Citace:
Původně odeslal LtK
ja na tomto modu muzu ocenit jedine praci kterou to urcite dalo , tim to hasne .
Aby bylo jasno, tohle neni muj vytvor, jen jsem si ho vypujcil z jedne stranky kde jsem na nej narazil, pripadal mi originalni :-)Citace:
Původně odeslal DOT
je originalni , to je bez debat
sem zjistil az ted ze mi tady negdo log, a doost me to potesilo, ted teda k to mu kejsu to byl jen prototyp a proto tam nebylo vyreseny chlazeni... jen sem potreboval videt jestli se to tam vejde :) a veslo jak ostatne muzete posoudit v me micro plexi rulezz kejsce :) :)