na tvrdo ... konektor je zbytecny..Citace:
Původně odeslal Luthor
Printable View
na tvrdo ... konektor je zbytecny..Citace:
Původně odeslal Luthor
No to nevim, za pul roku se ti nebude libit barva (nebo se rozbije) a kdyz bys mel konektor tak to jen prehodis, takhle tezko...Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
to stim konektorem je mi jedno, ale jestli by to bylo na LPT tak bych spis uvital plochej kabel dostatecne delky, aspon metr :wink:
Ja sem psal, že na USB to bude okolo 1000, ale když seženu tu blbou součástku z německa. Jinak nemohl by mi každej nějak souhrně napsat, co chce? (Velikost, barva, podsvícení, konektor nebo ne, ...) mam v tom nějakej bordel. Ja pak každymu napišu předběžnou cenu.
Tak já se chci zeptat kolik by stál 2x16 nebo 2x20 s podsvícenim, barva zelená a s konektorem jo a LPT kabel alespoň metr nebo tak
no forum je v provozu, takze kde sme to skoncili ??? kazdej chce neco jinyho ???
hele víš kde je v JI ten elektroobchod HELZA?? dělá tam jeden maník a myslím že by se sním dalo domluvit, rozhodně to zkus..
jasne ze vim jak je autocont a subaru nebo co to je, a triangl tak v ty ulici myslim ze Chlumova ;DCitace:
Původně odeslal thomasek
no vidim, že to máš zmáklý ;D ;D ;D
No konečně sem zase tady. Tak kdo to chtěl ten LCD ;D
tak LCD sem chtel uplne puvodne ja, vogo ;D , uz sem si i vybral MC2002A-SLV ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Luthor
Ja vim, že jsi to chtěl ty, ale bylo vás víc ne? Takže ty máš displej vybranej, cgceš k tomu 1 m dlouhej kabel, na LTP.
jo jo to je presne vonoCitace:
Původně odeslal Luthor