procti si trochu forum a bude ti jasny, ze 256 MB pameti opravdu na tehle grafice nema smysl. jednak tam budou nejspis horsi pameti nez na 128 MB verzi a navic ta grafika bude o dost drazsi.Citace:
Původně odeslal djducato
Printable View
procti si trochu forum a bude ti jasny, ze 256 MB pameti opravdu na tehle grafice nema smysl. jednak tam budou nejspis horsi pameti nez na 128 MB verzi a navic ta grafika bude o dost drazsi.Citace:
Původně odeslal djducato
Neze sa z toho zblaznis ze som to dal dvakrat !!!Citace:
Původně odeslal globalkiller
Dik vsetkym ktory mi poradili za co a ako. V stredu im dojde ATI Radeon 9600PRO tak idem vymenit tu kartu, co som kupil pred dvoma dnami.. Dik este raz..
Kdyz uz se tu o tom tak bavite... mam moznost koupit novou kartu Daytona Radeon 9500 128MB... layout jako built by ati nebo prvni kousky sapphire... za 4.000 Kc s DPH... mam do toho jit? ???
Jen když si budeš moci ověřit otevření pipek - jinak je lehce předražená...Citace:
Původně odeslal Warlord
nj ted na to koukam v CC maj stejnou kartu (layout) jako je ta daytona a maj ji za 3393,- vcetne DPH :oCitace:
Původně odeslal Darth Sidious
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree...y%5CATI%5C9500
jo, ale to je 64MB, takze z ni dostanes max PROcko. ta, co jsi psal ty, by v pripade L shape mohla jit na r9700Citace:
Původně odeslal Warlord
spletl sem se, ta daytona je taky 64MB, to je problem?Citace:
Původně odeslal riksa
nee, neni, jenom rikam, co z ktere karty muzes dostat. sam mam "jen" r9500@pro a jsem spokojenej jak blechaCitace:
Původně odeslal Warlord
No hat, som kupil Radeon 9600XT. Velmi dobra karta..