pokud v pouzdře TSOP, tak to nebaštim....resp mohli jet, ale ne dlouhodobě bez chyb.Citace:
Původně odeslal SPYKER
Printable View
pokud v pouzdře TSOP, tak to nebaštim....resp mohli jet, ale ne dlouhodobě bez chyb.Citace:
Původně odeslal SPYKER
Citace:
Původně odeslal Over
jedou v pohode, jsou to klasicky Hynix akorat jsem si na ne pridelal poradnej chladic narezanej z procalu, ted jedu 320/650 :D
ciste teoreticky.. Ti4200 a Ti4600 je naprosto to same, lisi se jen taktem jadra a pameti, takze pokud zvlada 300/650 tak by s flashnutim nemel vzniknout zadny problem..
kdyby mel nekdo bios z Asus V8460 Ultra Deluxe tak bych to taky vyzkousel :)
čistě teoreticky ano... čipy i přístpová doba pamětí by měla být stejná...
za dalsi mezi 4200 a 4600 je taky dost podstatnej rozdil v PCB...to uz muzu rovnou nekde splasit 2.2ns DDR pameti prepajet je a taktovat jak o zivot...podle me je to hovnadina....
Já mám Asus V8460 Ultra, takže ti bios můžu klidně poskytnout :wink: (Deluxe má akorát lepší chladič a pár dalších nepodstatných věcí)Citace:
Původně odeslal xbungie
Je to tim, ze nekde na karte jsou rezistory, kteri urcuji ID (string). Nevim tedy jak je to u GF4 ale u nizsich to je. Ja mam taky prefleshlou(musel jsem pouzit starsi verzi flasheru ktery me na rozdilny string pouze upozornil,narozdil od novych kteri odmitli flashovat) ti200 na ti500 a v diagnostickych programech se stale hlasi jako ti200 :-(Citace:
Původně odeslal Caleb
Az ji budu chtit prodat, tak rezistory prepajim+strhnu samolepku 8-) Pac ti500 od stejneho vyrobce je jinak UPLNE stejna